یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

آقای خادمی عزیز!
پس از سپری شدن بیش از نیمی از عمر دولت دوازدهم و حضور دو ساله شما در استان لرستان ضمن تشکر از برخی خدمات و اقدامات مؤثر شما در این مدت!
 شاید برای اذهان عمومی همچنان این پرسش وجود داشته باشد که آیا یک جابجایی مدیریتی و یا تغییر چند مدیر میانی، به‌کارگیری و سپس عزل چندین مشاور می‌تواند لزوماً به معنای تغییر و تحول مطلوب در وضعیت یک حوزه‌ی مدیریتی باشد؟ اگر گذشته چراغ راه آینده است، چگونه می‌توان از گذشته برای ترسیم مسیر آینده و سیر تحول آن بهره گرفت؟ آیا در مدیریت جدید بعضاً بازهم شاهد انفعال و تداوم پاره‌ای از روند و رویکردهای گذشته خواهیم بود؟ آیا با توجه به انباشت مطالبات، نقشه راه جدیدی برای توسعه و تحول استان لرستان ترسیم شده است؟
استان لرستان با داشتن بسیاری از مواهب طبیعی و قابلیت‌های اقتصادی که می‌توانست نقش تعین کننده‌ای در توسعه و پیشرفت کشور ایفاء کند، متأسفانه در طول سال‌های گذشته، هنوز نتوانسته به جایگاه رفیع و درخور و متناسب بااستعدادها و ظرفیت‌های بالفعل و بالقوه‌ی خود دست یابد! دلایل این جاماندگی یا عقب‌افتادگی در فرآیند توسعه‌ی کشور را می‌توان در موارد عدیده‌ای بازجست که مهم‌ترین آن ضعف یا قصور برخی مدیران پیشین در روش‌های مدیریتی، بی‌برنامگی، نداشتن راهبردها و برنامه‌های قوی و روشن، عدم انطباق فعالیت‌ها با سند چشم‌انداز و برنامه‌های توسعه کشور و سیاست‌های اقتصادی و فرهنگی و عمرانی است.
 
آقای دکتر!
شما که پیش از این استانداری کهکیلویه و بویراحمد را به مدت چهار سال در کارنامه‌ی مدیریتی خود داشتید. فارغ از اینکه این دو اقلیم نزدیک به هم از جهت هویت فرهنگی، شرایط، دغدغه‌ها، ویژگی‌های اقتصادی و اقلیمی و غیره تفاوت‌هایی دارند، امید بود رویکردها و برنامه‌های مناسب و کارآمدی برای ایجاد تغییر و تحول در وضعیت اقتصادی، سیاسی اجتماعی و فرهنگی ارائه نمایید، هر چند این تغییر مستلزم تلاش حداکثری همه‌ی دست‌اندرکاران و مسئولان همه‌ی سازمان‌ها و نهادهای استان است؛ لذا امید آن می‌رفت مدیریت شما منجر به ایجاد یک همگرایی و تشریک‌مساعی همگان برای ایجاد تحولی اساسی و سازنده در ابعاد مختلف گردد.
 
آقای استاندار!
امروز مردم لرستان جنابعالی را نماد و نماینده‌ی دولت اعتدال و بر مشی تدبیر و امید می‌بینند. آنان تحقق وعده‌های دولت تدبیر و امید در استان را در گروی مساعی و تلاش و عملکرد شما می‌دانند. شاید بسیاری که همچنان برای چهار سال دیگر به دولت دکتر روحانی اعتماد کردند، امیدوار بودند انتخاب استانداری جدید برآمده از این دولت بتواند منجر به افزایش اعتماد و رضایت عمومی و پایان دادن به نارضایتی‌ها و انتقادها شود!
 
آقای خادمی!
انتظار مردم لرستان در دوره دولت دوازدهم این بود که بیش از این شاهد تغییرات جدی و اساسی در مدیریت سیاسی و اجتماعی در استان باشند؛ اما متأسفانه در بخش مدیریت استان چنین نشد و بسیاری از مدیران ضعیف که تخصص، کارایی و صلاحیت تکیه بر مسند مدیریت را نداشتند، همچنان در مناصب کلیدی حتی در درون استانداری قرار گرفتند! بسیاری از نخبگان و فعالان سیاسی اجتماعی استان مورد بی‌مهری و بی‌توجهی قرار گرفتند و فعالیت و نشاط سیاسی در استان به رکود و سردی گرایید!
 
جناب استاندار!
رئیس‌جمهور محترم طی سخنانی در جلسه انتخاب استانداران، استانداران را بنا بر وظیفه خطیر آنان در جای‌جای کشور نماینده ارشد دولت دانستند که وظیفه باروری استعدادها و پتانسیل‌های خاص هر استان بر عهده آنان است. این وظیفه با توجه به اهمیت و نقش هر استان و نیز ویژگی‌های متفاوت هر استان در راستای توسعه متوازن بسیار حائز اهمیت است. مضاف بر اینکه عملکرد استانداری، آیینه تمام نمای دولت در هر استان است و شهروندان دولت را در او می‌بینند.
رعایت حقوق اقوام و پراهمیت دانستن حق شهروندی آنان، رعایت حرمت کرامت انسانی، تقویت فضای امن و تلاش برای بده بستان‌های فرهنگی و سیاسی و ایجاد تعامل بین نحله‌های فکری و گروه‌ها و جناح‌های سیاسی، جذب سرمایه و تولید و اشتغال متناسب با ظرفیت‌های اقتصادی گوناگون در هر استان، بهره‌گیری از تجارب و دانش متخصصان بومی هر استان، استفاده صحیح و ایجاد و رعایت عدالت در شایسته‌سالاری در استفاده از نیروهای جوان و بانوان تحصیل‌کرده و شایسته کمترین توقع از مدیریت ارشد استان می‌باشد.
متأسفانه در طول دو سال گذشته، برخی مقامات عالی استانداری و برخی از مدیران میانی در سطح شهرها و بخش‌های استان با سوءاستفاده از موقعیت با بایکوت کردن نیروهای متخصص، خوش‌فکر در اتاق خود خزیدند و خود را ملزم به پاسخگویی به انتقادات و پرسش‌ها ندیدند، این است که امروز شاهد آشفته بازار در سطح اول مدیریت استان می‌باشیم، ظرف این دو سال نه‌تنها هیچ برخورد با مدیران ناخلف و ناصالح نشد بلکه هیچ گزارش مستندی از این حضرات نااهل به جامعه داده نشد، لرستانی‌ها هنوز نمی‌دانند که در فرآیند رشد و توسعه، اکنون در کدام مرحله قرارگرفته‌اند و اولویت‌های آنان کدام است؟ یا محور اصلی توسعه استان چیست؟! کسی نمی‌داند که آیا تصمیم‌گیری‌ها و برنامه‌های سیاسی و اجتماعی و عمرانی و اقتصادی و توسعه منابع و امنیتی در استان، منطبق با رویکردها و مشی دولت بوده است یا خیر؟
کسی پاسخ نمی‌دهد که چرا تاکنون برای ارتقای فضای سیاسی استان، (جز جذب شماری معدود) از جذب مشارکت حداکثری نخبگان و فعالان سیاسی و رسانه‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و نظرات راهبردی ظرفیت‌های علمی و سیاسی استان اقدامی صورت نگرفته است؟
چرا به‌‌رغم نظر رئیس‌جمهور محترم مبنی بر کنار گذاشتن مدیرانی که همدلی و اعتقاد به سیاست‌های دولت ندارند، اقدامی صورت نگرفته است؟
 
آقای استاندار!
متأسفانه امروز استان لرستان، به‌رغم برخورداری از بسیاری مواهب طبیعی و اقلیمی و انسانی؛ باز در سطوحی قابل‌توجه از فقر، اعتیاد، بیکاری، مهاجرت روستاییان به شهرها، مهاجرت نیروهای تحصیل‌کرده و جویای کار به نقاط دیگر کشور، آمار طلاق و کاهش ازدواج، آمار جرائم و بزه‌ها، میزان افسردگی، خودکشی‌ها، وضعیت نابسامان ساخت‌وسازها و تخریب منابع طبیعی، محجوریت و انزوای نخبگان و شخصیت‌های ذی‌نفوذ مذهبی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان و ده‌ها پدیده و مشکلات آسیب‌زای دیگر رنج می‌برد!
مدیران ضعیف و ناکارآمد و بی تعهد تا چه وقت شناسایی و برکنار خواهند شد؟
آیا با روند کنونی می‌توان به همدلی و همراهی مردم استان با دولت و مهم‌تر از آن با اهداف و برنامه‌های نظام اسلامی امیدوار بود؟
 
نماینده عالی دولت در لرستان!
با شفافیت و صداقت و همدلی و دلسوزی اعلام می‌کنیم که استان لرستان بیماری است که نیاز به یک درمان و جراحی اساسی دارد! انتظار همگان این است که استان باید به جایگاه بایسته و شایسته‌ی خود ارتقا یابد و به رکود و نابسامانی‌ها در بسیاری زمینه‌ها پایان داده شود.
 
آقای استاندار!
مردم لرستان آگاهانه به طرق مختلف با رفتارهای معنادار مدنی، اعتراض خود به شرایط موجود مطالبات بر زمین مانده، جهت‌گیری و خواست‌های به حق خود و نوع مدیریت اجرایی مورد تایید و وثوقشان را در سال‌های آتی به گوش مسئولان رسانده‌اند و انتظار دارند که رشد و توسعه همه‌جانبه را در استان خود شاهد باشند. حال بعد از برکناری برخی مدیران ناکارآمد و تخصیص بودجه برای جبران خسارت‌های ناشی از سیل لرستانی‌ها چشم‌به‌راه ظهور تغییرات و تحولاتی جدی در فرآیند رشد و توسعه‌ی استان و جبران ناکامی چند سال اخیر هستند. بدیهی است که عدم شفافیت در چگونگی هزینه کرد اعتبارات در نظر گرفته شده و اختصاص ندادن اعتبارات به فوریت‌های لازم و حیاتی و یا به تأخیر افتادن این تغییر و تحولات حتی به مدت اندک می‌تواند آثار و عواقب سوء و جبران‌ناپذیری را در پی داشته باشد. تحقق مطالبات و انتظارات مردم استان نیازمند عزم قاطع و جدّی و بی‌تعارف با جاخوش کنندگان در مناصب حساس استان است. در این مسیر همه‌ی دلسوزان و علاقه‌مندان عزت و اقتدار ایران اسلامی، أعمّ از سیاسیون، فعالان اقتصادی بخش خصوصی، نخبگان، فرهنگیان، اهالی قلم و رسانه و آحاد مردم به‌ویژه جوانان استان قادر به فراهم آوردن بستر لازم برای خروج از شرایط بحرانی کنونی می‌باشند. «فإذا عزمت فتوکل علی الله.»
 
آرش کاظمی/  پایگاه خبری یافته


 

توجه: هرگونه استفاده از مطلب ذیل با ذکر منبع، نشانه‌ی احترام شما به تلاش نویسنده آن است.




دیدگاه‌ها  

#1 شهروند 1398-05-25 23:41
متاسفانه کلمه اعتدال بار واقعی خودش رو با معامله و یکی به نعل و یکی به میخ جابجا کرد.
صرف نظر از سلایق سیاسی آنچه تاریخ نشان داده تغییر آب و هوای سیاسی کشورها طی پروسه های ۸ ساله است که خود برای تنوع و جلوگیری از فساد و استفاده از ایده های نو و پایان دادن به افکار سوخته روش بدی به نظر نمیرسه
اما متاسفانه در دولت اخیر اکنون که در پایان راه هستیم هنوز هم مدیران کهنه جامانده از دول قبل اعتدال با چنگ و دندان و منزوی کردن جوانان جویای نام که دارای روحیه جهادی، تهور و شجاعت بیشتری هستن، به هیچ عنوان اجازه ابراز وجود رو به این جوانان نمیدن.
اکنون در شرایطی که مقدمات تشکیل دولت طیف مقابل در حال آماده سازی هست مسلما مدیران پیر در فضایی که خود میراث دار آن هستن حداکثر تلاششون رو خواهند کرد که ۸ سال دیگر به عمر بیش از ۸ ساله مدیریتشون اضافه کنن و خروجی اون چیزی جز فرصت سوزی و ایجاد روحیه یاس و در نهایت تضرر مردم و نظام نخواهد بود
نقل قول کردن
#2 لیسانس بیکار 1398-05-26 00:09
باسلام خدمت آقای کاظمی .سپاس از گزارش مبنی بر کارشکنی استاندار
نقل قول کردن
#3 عباس 1398-05-26 00:33
با تشکر از نویسنده محترم به نظر حقیر انتخاب جناب آقای خادمی ( صرف نظر از شخصیت بسیار محترم ایشان) به عنوان استاندار لرستان انتخاب هوشمندانه ای از جانب دولت تدبیر و امید نبود زیرا استان لرستان به دلیل حجم متراکم محرومیت ( علیرغم داشتن قابلیت ها و ظرفیت های مادی و معنوی ) نیاز به یک مدیر ارشد جسور و توانمند در چانه زنی در سطوح بالای مدیریتی داشت که جناب آقای خادمی با توجه به عملکرد دوساله ایشان در استان و با عنایت به روحیه آرام و بی حاشیه اش از چنین ویژگی ضروری بی بهره بود ، این است که در نهایت می بینیم ایشان در طی مدت صدارتشان در لرستان هیچ دستاورد قابل بیانی نداشته و صرفا" مدیریت استان در حال روزمرگی است. و تا در بر همین پاشنه می چرخد نباید انتظار تحولی در استان لرستان داشته باشیم.
نقل قول کردن
#4 جمشید 1398-05-26 01:09
متاسفامه هیچ فرقی به حال لرستان نمیکنه کدوم دولت با چه گرایش سیاسی روی کار اومده و یا میاد
لرستان محروم و مظلوم هست و خواهد ماند
نقل قول کردن
#5 ن.ل 1398-05-26 02:24
آقا ی دهمرده و صابری شیر مادر حلالتان
نقل قول کردن
#6 محسن 1398-05-26 06:52
حالا كدام دولت و كدام استاندار دغدغه لرستان رو داشته اين يكي هم مثل بقيه
ما بايد در انتخاب نماينده هامون دقت كنيم
نقل قول کردن
#7 اکبر-ظ 1398-05-26 08:01
بله استان لرستان واقعا نیاز به جراحی دارد امابه دست جراحان کاربلد و با تجربه .
نقل قول کردن
#8 سرابی 1398-05-26 10:22
بزرگترین ضربه ونا کارامدی و عدم توسعه وپیشرفت استانمان عدم انتخاب نمایندگانی توانمند و کارشناس و دلسوز بوده است که همین امر باعث شده به دلیل همین عارضه مزمن نمایندگان برای راضی نگه داشتن مردم از عملکرد خود در قوه مجریه دخالت کنند و نیروهای تیمی ناتوان و نا آشنا را ابتدا به ساکن مدیر ادارات شوند و نیروهای با تجربه و کاردان کنار گذاشته شوند و متا سفانه این دور تسلسل خصوصا در دوره ریاست جمهوری دکتر روحانی به شدت و حدت برای انتخاب مجدد نمایندگان فعلی رقم خورد و جوانان مستعد و بیکار از دور و با نا امیدی نظاره گر این وضعیت نا مناسب و منفعل می باشند ، خدایا خودت فرجی و این اراده عنایت فرما که دور از تعصبات کور قبیله ای بهترینها را انتخاب کنیم البته اگرحکو مت این مسیر را آماده کند امکانش متصور است ان شا ء الله
نقل قول کردن
#9 نيما 1398-05-26 13:49
نگارنده محترم از دغده جناب عالي تشكر
اما باور بفرما تا رانت بازي و رابطه بازي دست از سيستم اداري ما و كشور دست برنداره با تغير يا فرد و يا با تغير شعار هيچ اتفاقي نخواهد افتاد؟تا شايسته سالاري و تعهد جايگزين رانت و رابطه بازي نشود اوضاع هر روز بدتر خواهد شد؟بدون شك اين خانه تكاني بايد در سطوح ارشد همانند قوه مقننه ،مجريه و قضايي اتفاق بيفته؟بايد وزرا همانند و تفكر شهداي گرانقدري همانند باكري ها باشند كه جانشان ،جوانيشان و عمرشان بخاطر ملت از دست دادند؟در استان هم متوليان برنامه ريزي چه گلي سر استان و مردم زده اند؟زمانيكه فردي با سفارش ساير قوه هم در زمان احمدي نزاد بوده و هم در دولت به اصطلاح خودشان تدبير و اميد هنوز هست به هيچ چيزي نبايد اميدوار بود؟؟
نقل قول کردن
#10 بعثت 1398-05-26 13:56
فرهنگ مطالبه گري مهم ترين استارت توسعه هر قومي مي باشد.؟؟؟؟؟؟؟؟از ماست كه بر ماست تا مردم در عمل بفكر توسعه و اشتغال فرزندان خودشان نباشند اوضاع همين هست كه مي بينيم ؟استخدامات بر اساس سهميه مربوط به دستگاهاي اجرايي هر مديري حداقل بررسي شود چند نفر از اقوام خودش را سر كار برده
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

تذكر: نظرات حاوي توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمي‌شوند

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا