یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

لرستان را باید یکی از غنی‌ترین استان‌های کشور در زمینه داشتن پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های گردشگری در زمینه‌هایی همچون طبیعت‌گردی دانست.
این استان اکنون بیشترین اراضی جنگلی زاگرس را به خود اختصاص داده و شرایط ویژه‌ای برای توسعه گردشگری دارد.
البته تا کنون اقدامات زیادی برای شناساندن و معرفی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های لرستان انجام شده که نتیجه آن را نیز باید ترغیب افراد برای سرمایه‌گذاری در این استان دانست.
 بر اساس گفته‌های مسئولان، تلاش برای جذب سرمایه‌گذارانی که آمادگی خود را برای ساخت نخستین سافاری پارک یا بزرگ‌ترین پارک وحش ایران اعلام کرده‌اند، آغاز شده است.
این مجموعه در اراضی وسیع در حدود 20 تا 30 هزار هکتار ساخته خواهد شد و اکنون نیز بررسی‌ها برای جانمایی این مجموعه آغاز شده است.
به هر حال مسئولان معتقدند در صورتی که بتوان زمینه را برای ساخت این پارک بزرگ حیات ‌وحش در استان مهیا کرد، به دلیل حجم بالای سرمایه‌گذاری، می‌توان شاهد توسعه بیش از پیش صنعت گردشگری لرستان بود.
بر اساس گفته‌ها در این پارک و مجموعه بزرگ بخش‌هایی همچون هتل 5 ستاره، سیرک، دریاچه، راه آسفالته، شهربازی و بخش‌های مختلفی برای نگه‌داری انواع حیوانات دیده شده است.
 البته اکنون رقابت برای ایجاد این پارک بزرگ میان لرستان و یکی دیگر از استان‌های کشور وجود دارد و مسئولان معتقدند می‌توان با حمایت ویژه از سرمایه‌گذاران زمینه را برای ساخت این مجموعه در استان مهیا كرد.
در صورتی که شاهد عملیاتی نشدن این مجموعه باشیم همین که پس از سال‌ها سرمایه‌گذاران برای ایجاد چنین پروژه‌های بزرگی به خصوص در حوزه گردشگری، لرستان را انتخاب می‌كنند نشان‌دهنده راه درستی است که در زمینه توسعه صنعت گردشگری در حال طی كردن است.
در همین زمینه استاندار لرستان بیان می‌کند: هلدینگ سفیر اقتصاد آمادگی خود را برای ساخت بزرگ‌ترین پارک وحش کشور در استان لرستان اعلام کرده است.
"هوشنگ بازوند" می‌افزاید: با توجه به جاذبه‌های گردشگری مختلف استان، ایجاد این پارک وحش در لرستان دارای توجیه اقتصادی بسیار مناسبی است.
وی اضافه می‌کند: قرارگیری لرستان در کریدورهای اصلی کشور و وجود زیرساخت‌های ویژه‌ای همچون راه‌آهن و فرودگاه در این دیار موجب شده تا این استان سالانه میزبان گردشگران زیادی باشد.
بازوند عنوان می‌کند: برای ساخت این مجموعه بزرگ در صورت نیاز می‌توان از تسهیلات صندوق توسعه ملی نیز استفاده کرد.
این مقام ارشد استان می‌گوید: بر اساس برآوردهای اولیه فاز اول این مجموعه بزرگ با اعتباری بیش از 225 میلیارد تومان و فاز دوم نیز با اعتبار 313 میلیارد تومان طی 7 سال راه‌اندازی می‌شود.
استاندار اظهار می‌کند: البته اکنون تحقق این موضوع در مراحل ابتدایی قرار دارد و سرمایه‌گذاران در حال انجام بررسی‌های اولیه هستند، اما امیدواریم این طرح در استان لرستان به زودی عملیاتی شود.
در همین زمینه معاون عمرانی استاندار لرستان به همشهری می‌گوید: در هفته‌های گذشته شاهد اعلام آمادگی یک گروه سرمایه‌گذاری برای ساخت بزرگ‌ترین پارک حیات وحش کشور در استان لرستان بودیم.
"محمد اصلانی" می‌افزاید: البته این گروه سرمایه‌گذاری 3 استان را برای ساخت این مجموعه انتخاب کرده‌اند که پس از انجام بررسی‌ها، در پایان جمع‌بندی‌ها به 2 استان رسیده‌اند.
وی عنوان می‌کند: به هر حال جلسه‌هایی برای بررسی این موضوع برگزار شده و چندین مکان را برای ساخت این مجموعه بسیار بزرگ به سرمایه‌گذاران معرفی کرده‌ایم.
اصلانی بیان می‌کند: پس از انجام بررسی‌های کارشناسانه در صورت مهیا بودن شرایط یک منطقه انتخاب خواهد شد.
این مقام مسئول می‌افزاید: این مجموعه در مساحت 20 تا 30 هزار هکتار ساخته خواهد شد و از همه ظرفیت خود برای ساخت آن در لرستان استفاده خواهیم کرد.
وی بیان می‌کند: در صورت تحقق یافتن این موضوع در آینده نه چندان دور لرستان و احتمالاً شهر خرم‌آباد تنها شهر در کشور خواهد بود که از ظرفیت سافاری پارک برخوردار خواهد شد.
اصلانی ادامه می‌دهد: استان لرستان دارای ظرفیت‌های لازم برای ایجاد این پارک بزرگ حیات‌وحش است و به تحقق یافتن این موضوع بسیار خوش‌بین هستیم.
وی عنوان می‌کند: نباید دیگر استان لرستان و خرم‌آباد را محروم بدانیم و این موضوع برای سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی به هیچ عنوان پذیرفته نیست که استانی با چنین ظرفیت‌های بی‌بدیلی محروم باشد.
این مسئول می‌افزاید: لفظ محروم برای منطقه‌ای به کار برده می‌شود که هیچ‌گونه ظرفیتی ندارد، اما لرستان دارای ظرفیت و پتانسیل‌هایی همچون طبیعت کم‌نظیر است.
معاون عمرانی استاندار لرستان می‌گوید: مدیریت ارشد استان از همه ظرفیت خود برای تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز این استان همچون آزادراه، راه‌آهن و فرودگاه استفاده کرده و با تحقق این موضوع استان لرستان و شهر خرم‌آباد به یکی از قطب‌های گردشگری تبدیل  می‌شود.
در همین زمینه مدیر کل دفتر فنی استانداری لرستان نیز بیان می‌کند: سافاری پارک‌ها یا پارک‌های بزرگ حیات‌وحش پارک‌هایی هستند که در آن‌ها اقداماتی صورت می‌گیرد که کمترین آسیب‌ها را به شکل طبیعی حیات‌وحش و طبیعت وارد کنند.
"سید علی موسوی" ادامه می‌دهد: بر این اساس گردشگران می‌توانند در این مجموعه در کمال آرامش و بدون تخریب گردش كنند و از جاذبه‌های طبیعی و توریستی این مجموعه لذت ببرند.
وی عنوان می‌کند: در این پارک‌ها انواع گونه‌های گیاهی و جانوری وجود دارد و فضاسازی بسیار مناسبی برای حضور گردشگران ایجاد می‌شود که برای ساخت آن به اعتباری در حدود 600 میلیارد تومان نیاز است.
این مسئول می‌افزاید: یک گروه سرمایه‌گذاری آمادگی خود را برای ساخت این مجموعه بزرگ اعلام کرده که برای تحقق آن نیز جلسه‌هایی برگزار شده و این موضوع در دست بررسی قرار دارد.
مدیر کل دفتر فنی استانداری لرستان می‌گوید: اکنون چندین نقطه از استان به سرمایه‌گذاران پیشنهاد شده و البته این مجموعه باید در نزدیکی شریان‌های اصلی بزرگ‌راهی و آزادراهی و سایر زیرساخت‌ها همچون فرودگاه ایجاد شود.
موسوی می‌افزاید: البته برای ایجاد این مجموعه علاوه بر لرستان یکی دیگر از استان‌ها نیز اعلام آمادگی کرده اما امیدواریم با هماهنگی‌های صورت گرفته این مجموعه بزرگ گردشگری و طبیعی در لرستان ایجاد شود.
وی عنوان می‌کند: تحقق این هدف در گرو هماهنگی مدیران دستگاه‌های اجرایی است.
این مسئول اظهار می‌کند: برای ساخت این مجموعه به اعتباری بیش از 600 میلیارد تومان نیاز است که تحقق این موضوع می‌تواند کمک زیادی به توسعه گردشگری در استان كند و موجب جذب بیشتر گردشگر خواهد شد.
موسوی می‌گوید: اکنون کل اعتبارات عمرانی استان در حدود 400 تا 500 میلیارد تومان است اما به یک‌باره این مجموعه می‌تواند سرمایه‌گذاری بالایی را در استان به دنبال داشته باشد.
مدیر کل دفتر فنی استانداری لرستان اظهار می‌کند: استان لرستان دارای ظرفیت لازم برای ساخت این مجموعه است و امیدواریم این موضوع محقق شود.
علی عبدالله‌زاده / خبرنگار همشهری
ساخت بزرگ‌ترین پارک حیات‌ وحش ايران طي 7 سال در لرستان

دیدگاه‌ها  

#1 بهار 1395-06-09 12:19
شیر مادر حلال مسئولانی که پیگیر پیشرفت استانن
نقل قول کردن
#2 کامران 1395-06-09 12:22
نذارید عین همون پترشیمی اراک این طرح گرشگریم یکی دیگه ببره
نقل قول کردن
#3 سامان 1395-06-09 12:24
جنوب شهر هم موقعیتش عالی برا این پروژه گردشگری
نقل قول کردن
#4 صیاد 1395-06-09 12:25
اطراف فرودگاه خیییییییلی خوبه برا این طرح
نقل قول کردن
#5 خرم ابادی 1395-06-09 12:26
برا جذب گردشگر خیلی مفیده خواهشا تا جایی که امکان داره تلاش کنید
نقل قول کردن
#6 حسین بهاروند فرزند خرم اباد 1395-06-09 12:30
این طرح باتوجه به پتانسیل هایی که لرستان داره خیلی میتونه برا این شهر و دیار مفید باشه
نقل قول کردن
#7 برجعلی 1395-06-09 12:48
هدف ساخت همون هتل چند ستاره است و بس! زاگرس مظلوم هیچ هنارسی ندارد و چه ستم ها از دست این مردمان زاگرس نشین کشیده است
نقل قول کردن
#8 خرم آباد... 1395-06-09 13:06
این کار ک باعث پیشرفت صددرصدی در استان است اگه انجام بشه...و از مسولین تقاضاداریم ک سخت پیگیر این موضوع باشه.. باتشکر
نقل قول کردن
#9 احمد 1395-06-09 13:13
دوست عزیر می دانم که این انتقاد از جانب شما درج نمی شود اما گفتن آن بهتر از نگفتنش است . متاسفانه بنده متوجه شده ام که اگر قرار است کاری در لرستان انجام شود بعضی از شهرهای شرقی استان که بیشترین سهم را در طبیعت آن دارند بدون دلیل خاصی نادیده گرفته می شوند. شاید هم مسئولین محترمی که در مرکز استان نشسته اند نمی توانند بجز توسعه مرکز به توسعه شهر دیگری نگاه کنند. نتیجه این می شود که سدی مانند حوضیان در الیگودرز را که محل بسیار مناسبی برای گردشگری است بدون توجه به خواسته های مردم به محل پرورش ماهی آن هم در طولانی مدت بدل می کنند. چه انتظاری وجود دارد که پارک حیات وحش جز در خرم آباد و چند شهر نورچشمی در شهری مانند الیگودرز ایجاد شود.
نقل قول کردن
#10 امیر.د 1395-06-09 13:22
جنگل‌های جنوب خرم‌آباد چون هم به فرودگاه نزدیک هستن و هم در مسیر کریدور شمال به جنوب کشور هستن بهترین منطقه برای ساخت این مجتمع هستند..
نقل قول کردن
#11 سپهر 1395-06-09 13:31
گلستان استان دیگه ایه که دنبال اجرای این پروژه بی نظیره.خیلی حیفه اگه لرستان این فرصت طلایی و شاید تکرار نشدنی رو از دست بده.امیدوارم این اتفاق نیفته و شاهد احداث نخستین و بزرگ ترین سافاری پارک حیات وحش ایران در خرم آباد باشیم.در اشتغال زایی،رونق پایدار صنعت گردشگری و افزایش مدت ماندگاری توریستها در لرستان بسیار تاثیر گذاره
نقل قول کردن
#12 کرمی 1395-06-09 13:49
با سلام
اگه این پروژه ب لرستان برسه جای بسی تعجبه چون معمولا مسئولین ما توان همچین کاری رو ندارن و قطعا ب استان رقیب خواهد رسید. اما اگر هم ب لرستان برسه حق جنوب شهره مگر اینکه باز بخوان بی عدالتی کنن و ببرنش شما خرم آباد برای مهاجرین و باز سر خرم آبادیهای اصیل ک در مرکز و جنوب شهرن بی کلاه بمونه
نقل قول کردن
#13 حمید ت 1395-06-09 14:14
باید برای سرمایه گذار امتیازاتی در نظر گرفت .تا نتیجتاً لرستان رو برای اجرای این طرح بزرگ در نظر بگیرن.
نقل قول کردن
#14 ali 1395-06-09 14:14
آبشار نوژيان و آبشار وازك بهترين مكان براي اين پروژه هست
خرم آباد گوشه گوشه اش پتانسيل اجراي اين طرح رو داره
نقل قول کردن
#15 ali 1395-06-09 14:15
آبشار نوژيان و آبشار وارك بهترين مكان براي اين پروژه هست
خرم آباد گوشه گوشه اش پتانسيل اجراي اين طرح رو داره
نقل قول کردن
#16 محسن 1395-06-09 14:21
بخش پاپی خرم آباد ، کاکارضا الشتر ، شول آباد الیگودرز این استعداد رو دارند بدلیل جنگل های انبوه
نقل قول کردن
#17 ali 1395-06-09 14:23
به نقل از احمد:
دوست عزیر می دانم که این انتقاد از جانب شما درج نمی شود اما گفتن آن بهتر از نگفتنش است . متاسفانه بنده متوجه شده ام که اگر قرار است کاری در لرستان انجام شود بعضی از شهرهای شرقی استان که بیشترین سهم را در طبیعت آن دارند بدون دلیل خاصی نادیده گرفته می شوند. شاید هم مسئولین محترمی که در مرکز استان نشسته اند نمی توانند بجز توسعه مرکز به توسعه شهر دیگری نگاه کنند. نتیجه این می شود که سدی مانند حوضیان در الیگودرز را که محل بسیار مناسبی برای گردشگری است بدون توجه به خواسته های مردم به محل پرورش ماهی آن هم در طولانی مدت بدل می کنند. چه انتظاری وجود دارد که پارک حیات وحش جز در خرم آباد و چند شهر نورچشمی در شهری مانند الیگودرز ایجاد شود.

رقابت اصولا چيز بدي نيست
ولي رقابت به چه قيمتي!
به گفته همه كارشناسان كشور مركز يك استان پيشرفت نكنه كل استان پيشرفت نمي كنه
يعني منطقه سفيدكوه و يافته.آبشار نوژيان و وارك.
هفت چشمه و بيشه.مخملكوه و آبشارهاي فصلي.
قلعه فلك الافلاك.مناره آجري.پل شكسته.سنگ نوشته
گرداب سنگي و غيره رو ناديده بگيريم!!!!!
نقل قول کردن
#18 حسین بهاروند فرزند خرم اباد 1395-06-09 14:30
اقا احمد لازم به ذکراست الیگودرز فرمانداری ویژه داره و بودجه این شهر هیچ ارتباطی با مرکز استان ندارد خواهشا راجع به چیزی که اطلاعات کافی ندارید اظهار نظر نفرمائید
نقل قول کردن
#19 شهروند 1395-06-09 15:38
برادر عزیز الیگودرز و شهرهای شرق استان با توجه به زمستانهای سرد و یخبندان نمیتونن این طرح رو به خود اختصاص بدن. احساسی نظر ندید لطفا. به محض اینکه خرم آباد میخواد پیشرفت کنه همه میشن منتقد. خدا خیرتون بده خرم آباد هم جزئی از ایرانه چرا بعضی ها چشم دیدن پیشرفت یک شهر رو ندارید؟ خرم آباد تو مسیر تهران به جنوبه ؛ آب و هوای معتدل داره ؛ آثار باستانی بی همتا داره ؛ آب و چشمه های بی نظیر داره ؛ منابع زیرزمینی ؛ نفت و گاز داره؛ باور کنید همه چیز داره فقط تا به حال دلسوز نداشته. لازم به ذکره بزرگترین غار آبی دنیا با طول 60 کیلومتر و عمق 70 متر داره . من نمیدونم دیگه چی باید داشته باشه که اگه مسئولین خواستن بهش برسن بعضی ها بدشون نیاد.
نقل قول کردن
#20 علي 1395-06-09 21:57
به نقل از حسین بهاروند فرزند خرم اباد:
اقا احمد لازم به ذکراست الیگودرز فرمانداری ویژه داره و بودجه این شهر هیچ ارتباطی با مرکز استان ندارد خواهشا راجع به چیزی که اطلاعات کافی ندارید اظهار نظر نفرمائید

آقا حسين،اليگودرز فرمانداري ويژه نيست
البته فرمانداري ويژه معيار خودش و داره
اون يک فرمانداري ويژه هم غيراصولي و نتيجه لابي بود
نقل قول کردن
#21 حمید ت 1395-06-09 23:09
درود الیگودر و ازنا هم جاهای دیدنی بسیار دارن ولی داشتن زیر ساختها از قبیل فرودگاه و آزاد راه ،وراه آهن ،نقش اساسی در انتخاب جای پارک حیات وحش دارد ..... و نکته بعدی اینکه :چنین به نظر میاد چون امسال لرستان پایلوت اقتصاد مقاومتی شده پس احتمال اینکه این طرح در لرستان اجرا بشه بسیار بالاست.
نقل قول کردن
#22 مهدی از بروجرد 1395-06-10 09:06
به نقل از ali:
به نقل از احمد:
. ..بجز توسعه مرکز به توسعه شهر دیگری نگاه کنند. ...چه انتظاری وجود دارد که پارک حیات وحش جز در خرم آباد و چند شهر نورچشمی ...

رقابت اصولا چيز بدي نيست ولي رقابت به چه قيمتي!به گفته همه كارشناسان كشور مركز يك استان پيشرفت نكنه كل استان پيشرفت نمي كنه يعني منطقه سفيدكوه و يافته.آبشار نوژيان و وارك. هفت چشمه و بيشه.مخملكوه و آبشارهاي فصلي. قلعه فلك الافلاك.مناره آجري.پل شكسته.سنگ نوشته
گرداب سنگي و غيره رو ناديده بگيريم!!!!!

به نظر من حق با احمد آقاست. فرودگاه و راه آهن نیست که مرکز لرستان اولویت داشته باشه. بحث طبیعت و بکر بودنه. اگر واقعا مفهوم ژئوتوریسم مورد نظره باید جنوب شرق لرستان تا شمال خوزستان رو به عنوان یک منطقه بزرگ مخصوص این کار کرد وگرنه همه شهرها جاهای دیدنی طبیعی در اطرافشان دارند. به نظرم باید پروژه ژئوتوریسم لرستان شامل جنوب الیگودرز و دورود، ایستگاههای راه آهن منطقه بیشه و سپیددشت و نهایتا ادامه این منطقه بکر تا دزفول و اندیمشک باشه.
نقل قول کردن
#23 ص 1395-06-10 10:06
هنوز در حد حرفه شما درگير شديد اول اينكه هر طرحي مكان يابي آن با توجه به شرايط و نيازمنديهايش انجام ميشه و اينكه كجا باشه را شرايط تعيين مي كند نه احساس
نقل قول کردن
#24 مجید 1395-06-10 13:25
خوبه ولی بایستی پیگیر باشن تا از دستش ندیم، ولی گذشته از این پیگیر بودجه اختصاص یافته برای آزادسازی قلعه باشید ای مسئولان چی شد 42میلیاردی که اختصاص دادن ، پشت گوش نیندازیدش ،مگه لرستان پایلوت اقتصاد ی نشده خوب این مبلغ رو اختصاص بدید که گره بزرگی رو بازگشایی میکنه تا ثبت جهانی بشه
نقل قول کردن
#25 حمید ت 1395-06-10 14:54
البته ،بیشه و سپدشت هم ،زیر مجموعه خرم آباد هستن،
نقل قول کردن
#26 مهدی از بروجرد 1395-06-10 15:22
به نقل از حمید ت:
البته ،بیشه و سپدشت هم ،زیر مجموعه خرم آباد هستن،
به نظرم حدود ناحیه ژئوتوریسم زاگرس باید اینگونه باشد:
از شمال به اشترانکوه و قالیکوه
از غرب به سپیددشت
از جنوب به آبشار شوی
از شرق به استان اصفهان و چهارمحال

این محدوده واقعا بکر و در یک کلام شایسته تبدیل شدن به منطقه ژئوتوریسم زاگرس است. در کل باید دور شهرهای بزرگ و مناطق مجاور آنها و جاهایی که اتوبان و جاده زیاد است را خط کشید و ژئوتوریسم را به دل مناطق بکر و دورافتاده برد وگرنه هزینه کردن بیهوده خواهد بود.
نقل قول کردن
#27 امیر 1395-06-11 12:01
[quote name="کرمی"]با سلام
اگه این پروژه ب لرستان برسه جای بسی تعجبه چون شاید برخی مسئولین ما توان همچین کاری رو ندارن و ممکنه ب استان رقیب خواهد رسید.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

تذكر: نظرات حاوي توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمي‌شوند

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا