یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

بررسی آمارها نشان می‌دهد که در اردیبهشت ١٤٠١ نرخ تورم دوازده‌ماهه خانوارهای لرستان با 41.4 در جایگاه ششم کشور قرار دارد.
به گزارش یافته، بر اعلام مرکز آمار ایران در این ماه بیشترین نرخ تورم ماهانه خانوارهای کشور مربوط به استان‌های سیستان و بلوچستان و البرز با ٥,٤ درصد و کمترین نرخ تورم ماهانه مربوط به استان خوزستان با ٠.٧ درصد است.
 
کل خانوارها
در اردیبهشت‌ماه ١٤٠١ عدد شاخص کل برای خانوارهای کشور (١٠٠=١٣٩٥) به ٤٢٩,٦ رسید که نسبت به ماه قبل ٣.٥ درصد افزایش نشان می‌دهد. در این ماه بیشترین نرخ تورم ماهانه خانوارهای کشور مربوط به استان‌های سیستان و بلوچستان و البرز با ٥.٤ درصد و کمترین نرخ تورم ماهانه مربوط به استان‌خوزستان با ٠.٧ درصد است.
 درصد تغییر شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) برای خانوارهای کشور ٣٩,٣ درصد می‌باشد. بیشترین نرخ تورم نقطه به نقطه مربوط به استان مازندران (٤٥.٧ درصد) و کمترین آن مربوط به استان سیستان و بلوچستان  (٣٢.٦ درصد) است.
 نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به اردیبهشت ماه ١٤٠١ برای خانوارهای کشور به عدد ٣٨,٧ درصد رسید. بیشترین نرخ تورم دوازده ماهه مربوط به استان كهگيلويه و بويراحمد (٤٦.٧ درصد) و کمترین آن مربوط به استان¬سیستان و بلوچستان (٣٣.٦ درصد) است.
این نرخ در لرستان 41.4 درصد است و این استان ششمین استان در نرخ تورم دوازده‌ماهه منتهی به اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ است. در فروردین ماه این نرخ در لرستان 41.9 درصد و هفتمین استان کشور بود.
 
 
خانوارهای شهری
در اردیبهشت ماه ١٤٠١ عدد شاخص کل برای خانوارهای شهری (١٠٠=١٣٩٥) به ٤٢٤,٤ رسید که نسبت به ماه قبل ٣.٧ درصد افزایش نشان می‌دهد. در این ماه بیشترین نرخ تورم ماهانه خانوارهای شهری مربوط به استان سیستان و بلوچستان با ٥.٨ درصد و کمترین نرخ تورم ماهانه مربوط به استان‌ خوزستان با ٠.٩درصد است.
 درصد تغییر شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) برای خانوارهای شهری کشور ٣٩,٢ درصد است. بیشترین نرخ تورم نقطه به نقطه خانوارهای شهری مربوط به استان مازندران (٤٥.١ درصد) و کمترین آن مربوط به استان‌های خوزستان و سیستان و بلوچستان (٣٣.٥ درصد) است.
نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به اردیبهشت ماه ١٤٠١ برای خانوارهای شهری به عدد ٣٨,٣ درصد رسید. بیشترین نرخ تورم دوازده ماهه مربوط به استان كهگيلويه و بويراحمد (٤٥.٠ درصد) و  کمترین آن  مربوط به استان سیستان و بلوچستان (٣٣.٥ درصد) است.
این نرخ در لرستان 41.2 درصد است و این استان نهمین استان در نرخ تورم دوازده‌ماهه منتهی به اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ است. در فروردین ماه این نرخ در لرستان 41.6 درصد و هفتمن استان کشور بود.
 

خانوارهای روستایی
در اردیبهشت ماه ١٤٠١ عدد شاخص کل برای خانوارهای روستایی (١٠٠=١٣٩٥) به  ٤٥٩,٢رسید که نسبت به ماه قبل ٢.٨ درصد افزایش داشته است. در این ماه بیشترین نرخ تورم ماهانه خانوارهای روستایی مربوط به استان‌ هرمزگان با ٩.٢ درصد و کمترین نرخ تورم ماهانه مربوط به استان زنجان با ١.٣- درصد می‌باشد.
 درصد تغییر شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) برای خانوارهای روستایی ٤٠,١ درصد می¬باشد. بیشترین نرخ تورم نقطه به نقطه مربوط به استان‌ كهگيلويه و بويراحمد (٤٧.٨ درصد) و کمترین آن مربوط به استان سیستان و بلوچستان (٣٠.٦درصد) است.
 نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به اردیبهشت ماه ١٤٠١ برای خانوارهای روستایی به عدد ٤٠,٨ درصد رسید. بیشترین نرخ تورم دوازده ماهه مربوط به استان¬ كهگيلويه و بويراحمد (٥٠.٣ درصد) و کمترین آن مربوط به استان همدان (٣٢.٠ درصد) است.
 
این نرخ در لرستان 42.1 درصد است و این استان دهمین استان در نرخ تورم دوازده‌ماهه منتهی به اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ است. در فروردین ماه این نرخ در لرستان 42.9 درصد و دهمین استان کشور بود.
 

برای مشاهده اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.

شاخص قیمت مصرف‌کننده به تفکیک استان – فروردین ١٤٠١





 
 

دیدگاه‌ها  

#1 فریاد 1401-03-11 00:05
مبارکه
نقل قول کردن
#2 دلسوز 1401-03-11 08:48
شهرهای زیارتی با وجود زائر فراوان و به نوعی محدودیت در توزیع کالا و خدمات,چگونه در رتبه آخر تورمی قرار دارن .در صورتی که استان با وجودی که گردشگری هم نداره... که بگیم باعث کمبود وگرانی شدن .از طرفی با وجود نرخ بالای بیکاری و جیب های خالی چگونه قیمت اجناس در لرستان افسار گریخته است.این شرایط نه با شاخص های علمی تطابق دارد و نه در قوه مخیله گنجانده میشود
فقط وفقط میتوان گفت متاسم مدیران
نقل قول کردن
#3 م 1401-03-12 17:49
به نقل از دلسوز:
شهرهای زیارتی با وجود زائر فراوان و به نوعی محدودیت در توزیع کالا و خدمات,چگونه در رتبه آخر تورمی قرار دارن .در صورتی که استان با وجودی که گردشگری هم نداره... که بگیم باعث کمبود وگرانی شدن .از طرفی با وجود نرخ بالای بیکاری و جیب های خالی چگونه قیمت اجناس در لرستان افسار گریخته است.این شرایط نه با شاخص های علمی تطابق دارد و نه در قوه مخیله گنجانده میشود
فقط وفقط میتوان گفت متاسم مدیران

به دلیل اینکه شغل رسمی در لرستان وجود نداره اکثر مردم در کار واسطه گری مشغول هستن و کالایی که در استان های دیگه بعد از دو سه دست چرخیدن به دست مصرف کننده میرسه در لرستان بعد از گذر از هفت خان دلالی و واسطه گری به دست ما میرسه
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

تذكر: نظرات حاوي توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمي‌شوند

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا