یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

نماینده مردم پل‌دختر در مجلس گفت: لرستان چهارمین استان آبی کشور است اما در سیاست‌های توزیع آب وزارت نیرو مغفول مانده است.

به گزارش یافته، سید حمیدرضا کاظمی در نطق میان دستور خود در نشست علنی امروز (یک‌شنبه ۲۹ تیرماه) مجلس شورای اسلامی گفت: امیدوارم بتوانم با همراهی سایر نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جهت اهداف مشخص شاهدان زنده تاریخ گام‌های مؤثری برای خدمت به مردم شریف ایران برداریم، از خانه ملت در شرایط بحرانی که بلای عالم‌گیر کرونا به وجود آورده شایسته می‌دانم که از مردم انقلابی، زحمتکش و وفادار پل‌دختر و معمولان تقدیر و تشکر کنم آنان که با شور و شوق وصف‌ناپذیر در دوم اسفندماه سال گذشته آرای خود را برای سربلندی نظام اسلامی به صندوق‌های رأی انداخته و یک بار دیگر به این جانب اعتماد کردند تشکر نمایم.
 نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: اکنون علی‌رغم توطئه‌های استکبار جهانی و تحریم‌های ناجوانمردانه علیه ایران بایستی برای برقراری عدالت و ایفای تعهدات و وفای به عهد دست به اقدامات بزرگی بزنیم.
 وی افزود: تحول در زندگی مردم، کمک به ایجاد اشتغال پایدار، مبارزه با رانت‌خواری، عدالت‌گستری، قانون محوری، مبارزه بی‌امان با فقر و فساد و تبعیض، برنامه‌ریزی جهت عمران و آبادانی کشور، پرهیز از شعار، عمل صالح، ریل‌گذاری و تصویب قوانین کارگشا بایستی از اولویت‌های اصلی مجلس باشد.
 کاظمی اضافه کرد: مردم تاب‌وتوان خود را در مقابل فسادها، ناکارآمدی‌ها، نابرابری‌ها و نا برخورداری‌ها از دست داده‌اند و در این شرایط سخت موکلین من همانند تمامی مردم ایران اعتماد و ایمان راستین خود به نظام اسلامی را یک بار دیگر به نمایش گذاشته‌اند چنین انسان‌های شریفی شایسته تکریم و تعظیم هستند اما تاکنون آنچه که می‌باید تحقق نیافته است.
 این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: جاده‌ها و راه‌های نامناسب، بی‌انگیزه شدن مردم نسبت به شغل کشاورزی و دام‌پروری موجب مهاجرت جوانان از دیار خود به علت درآمد اندک برای یافتن کار شده است، علی‌رغم زحمات تمامی مسئولین نظام تاکنون بخشی از زخم‌های سیل فروردین ۹۸ التیام نیافته و مردم حق دارند از توسعه متوازن و رفاه برخوردار باشند.
 وی با بیان اینکه در مقایسه استان لرستان با سایر استان‌ها و شهرستان پل‌دختر با سایر شهرستان‌های مشابه متوجه می‌شویم استان و شهر ما جزء محروم‌ترین استان‌ها و شهرستان‌ها هستند، گفت: ما برگزیدگان ملت بدون فوت وقت باید چاره و درمان اساسی برای دردهای مزمن جامعه پیدا کنیم، بایستی تمامی قوا و مسئولین همت کنند تا این امانت را به دست صاحب اصلی خود برسانیم، تفرقه و انشقاق در صف ملت و مسئولین راه به‌جایی نمی‌برد بلکه باعث تأخیر در روند خدمت‌رسانی به مردم می‌شود.
 کاظمی، ادامه داد: به تعدادی از اعضای هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی که با اعمال‌نفوذ در ترکیب کمیسیون‌ها و دخالت در انتخاب هیئت رئیسه کمیسیون‌ها که موجب نگرانی جمع زیادی از همکاران شده تذکر می‌دهم و خواستار رسیدگی عاجل کمیسیون آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی برابر ماده ۲۴ آیین‌نامه داخلی و استیضاح هستم.
 وی در تذکر به رئیس‌جمهور، گفت: متأسفانه در ماه‌های گذشته شاهد نابسامانی در بازار کالاهای اساسی و مصرفی، ارز، سکه، مسکن و خودرو بوده‌ایم درخواست ورود جدی به موضوع و ساماندهی کالاهای مصرفی، بازار سکه، ارز و مسکن و حل عاجلانه آن را دارم.
 این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، افزود: در سیل فروردین ۹۸ حدود یک هزار دستگاه خودرو مردم دچار خسارت شد اما متأسفانه تاکنون اقدامی جهت جبران خسارت مردم صورت نگرفته است درخواست جبران خسارت آن‌ها را دارم.
 نماینده مردم پل‌دختر در مجلس شورای اسلامی در تذکری به وزیر نیرو، تصریح کرد: علی‌رغم خسارت سیلاب‌های سال ۹۸ تاکنون اقدامی جهت سدهای چول هول و بن‌لار صورت نگرفته درخواست بازسازی پمپاژهای آب چم مهر، جایدر و واشیان که بر اثر سیل از بین رفته‌اند را دارم، همچنین درخواست تکمیل دیوارهای حفاظتی پل‌دختر و معمولان و روستاهای حاشیه رودخانه کشکان را دارم و نیز با توجه به در پیش بودن فصل بارندگی و جاری شدن سیلاب‌های بعدی روند کار دیواره ساحلی شهر معمولان بسیار کند است خواستار تسریع در روند ساخت آن هستم و لایروبی رودخانه کشکان را ضروری می‌دانم.
 وی، عنوان کرد: لرستان چهارمین استان آبی کشور است اما در سیاست‌های توزیع آب وزارت نیرو مغفول مانده، کشاورزان پل‌دختر و بخش معمولان با بیش از ۸۷۰ موتور تلمبه از رودخانه کشکان آب برداشت می‌کنند اما وزارت نیرو هیچ‌گونه اقدامی جهت صدور پروانه برای کشاورزان منطقه انجام نداده، صدور مجوز برداشت آب و همچنین هرگونه ساخت سد و سازه در بالادست شهرستان پل‌دختر و بخش معمولان و چگنی را منوط به تخصیص حقابه پایین‌دست و تضمین آن می‌دانم.
 این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در تذکر به وزیر جهاد کشاورزی گفت: سیل فروردین ۹۸ زمین‌های کشاورزی باغات مزارع پمپاژهای آب را از بین برده اما تاکنون اقدام عاجلی به عمل نیامده است خواستار حل مشکل کشاورزان خسارت‌دیده از سیل و بازسازی پمپاژهای آب کشاورزی رنگین‌بان، میلیون، جلگه زیر‌دار، افرینه، آمیران و کوشکی که در سیل فروردین ۹۸ تخریب شدند را دارم.
 این نماینده مردم در تذکر به وزیر راه و شهرسازی، گفت: ضمن تشکر از تلاش‌های مجدانه وزیر درخواست تسریع در اجرایی کردن ۴ فاز راه پل‌دختر به خرم‌آباد را دارم و همچنین خواستار تسریع در بازسازی راه‌های روستایی و حدود ۴۰ پل که بر اثر سیل تخریب شده‌اند و اجرایی کردن یک قطعه از راه‌آهن خرم‌آباد به پل‌دختر و اندیمشک هستم.
 وی در تذکر به وزیر صنعت، معدن و تجارت، عنوان کرد: متأسفانه باوجود گذشته بیش از سه سال از کلنگ‌زنی کارخانه آهک هیدراته پل‌دختر و بارها مراجعه حضوری به وزارت صنعت، معدن و تجارت، شرکت ایمیدرو و جلسات متعدد بی نتیجه، این پروژه تعطیل و باعث نگرانی جدی مردم شده، خواستار فعال کردن و اجرایی شدن این پروژه در منطقه محروم هستم.
 کاظمی در پایان ضمن تذکر به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماع، افزود: متأسفانه علی‌رغم پیگیری‌های حضوری متعدد و دستور کتبی وزیر جهت سرمایه‌گذاری هلدینگ‌های شستا در منطقه محروم و سیل‌زده پل‌دختر معمولان تاکنون هیچ اقدامی در این خصوص صورت نگرفته و همچنین علی‌رغم دعوت از وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی جهت حضور در شهرستان‌های سیل‌زده و محروم این سفر نیز انجام نشده است، درخواست حضور وزیر، اجرای دستورات کتبی وی و ورود شستا جهت سرمایه‌گذاری در منطقه محروم را دارم.

دیدگاه‌ها  

#1 حمید ت 1399-04-30 02:01
راه آهن خرم آباد دورود فکر کنم تعطیل هست .خرم اباد پلدختر به اندیمشک که کلا بفراموشی سپرده شده
نقل قول کردن
#2 چگنی 1399-04-30 10:05
احسنت جناب دکتر بخدا مردم پلدختر و معمولان زمیمهاشون اکثرا دیم هستند با این همه رودخانه چرا لرستان سد برای مدرنیزه کردن کشاورزی ندارد؟ سایت یافته پیگیر حقآبه لرستان باش
نقل قول کردن
#3 جودکی 1399-04-30 10:06
سالی 12 میلیارد مترمکعب آب از لرستان به خوزستان میرود ولی 90 درصد زمینهای کشاورزی لرستان دیم است و بدلیل نبود سد بزرگ هرساله خرم‌آباد و پلدختر و معمولان از سیل خسارات می بینند خواهش میکنم نمایندگان لرستان یکدست دنبال حقوق آبی استان باشند
نقل قول کردن
#4 رضا-س 1399-05-01 15:26
امان از دولتمردان با وعده های توخالی به مردم
نقل قول کردن
#5 مهاجر 1400-04-28 01:57
به نقل از جودکی:
سالی 12 میلیارد مترمکعب آب از لرستان به خوزستان میرود ولی 90 درصد زمینهای کشاورزی لرستان دیم است و بدلیل نبود سد بزرگ هرساله خرم‌آباد و پلدختر و معمولان از سیل خسارات می بینند خواهش میکنم نمایندگان لرستان یکدست دنبال حقوق آبی استان باشند

خوزستان اجازه ساخت سد در استان ما رو نميده و با توجه به اينكه استان ما هم نماينده و مسوولين با جنم و قوي و دلسوز نداره هنوز سد بختياري و سد هاي ديگه ساخته نشدن و نخواهند شد اونوقت شورش هاي خوزستان هم براي آب لرستانه كه ميگن كامل بايد در اختيارشون قرار بگيره تا اونا هندونه و برنج و سبزي بكارن ولي استان ما ديم كاري كنه
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

تذكر: نظرات حاوي توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمي‌شوند

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا