یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

در یکمین سالگرد درگذشت دکتر محمدرضا حافظی، بنیان‌گذار جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور، ضمن برگزاری مراسم بزرگداشتی برای آن فقید، یک خیابان در شهرستان بروجرد به نام وی نام‌گذاری شد.
به گزارش یافته، با حضور بیدارپور معاونت مشارکت‌های مردمی نوسازی مدارس کشور، جعفری مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه‌ساز، رضوی رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان و دیگر اعضای این مجمع، غفوری نژاد مدیر کل نوسازی مدارس لرستان، نخعی مدیر آموزش‌وپرورش استان، خرم‌آبادی معاونت مشارکت‌های مردمی نوسازی مدارس لرستان و تنی چند از مسئولین استانی و کشوری مراسم بزرگداشت یاد و خاطره دکتر محمدرضا حافظی بزرگ‌مرد عرصه مدرسه‌سازی برگزار شد.
غفوری نژاد مدیر کل نوسازی مدارس لرستان در این مراسم، ضمن ارج نهادن به مقام والای دکتر حافظی و برشمردن خدمات بی‌شمار آن فقید سعید اظهار داشت: بیش از دو دهه مرحوم حافظی که مایه افتخار ما لرستانی‌ها است در امر مقدس مدرسه‌سازی گام‌های بلندی در ساخت فضاهای آموزشی برداشته و ثمره آن ایجاد بیش از بیست درصد مدارس کشور توسط خیرین مدرسه‌ساز بوده است.
وی افزود: دغدغه اصلی کارکنان نوسازی مدارس لرستان و خیرین مدرسه‌ساز، ساخت مدارس ایمن، مستحکم و زیبا و به‌مثابه آن ایجاد عدالت آموزشی در اقصی نقاط استان می‌باشد و الحق که خیرین مدرسه‌ساز با ایثار مال خود در این راه پیش‌قدم بوده و هستند.
غفوری نژاد تصریح کرد: تحقق شعار سال که توسط مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) به سال جهش تولید نام‌گذاری شده است با اعتبارات دولتی کفاف نداده و ما برای میل به این هدف چاره‌ای جز یاری‌گرفتن از خیرین مدرسه‌ساز را نداریم.
وی افزود: در شهرستان بروجرد ۱۹ پروژه در قالب ۱۶۰ کلاس توسط نوسازی مدارس با اعتبار ۳۳ میلیارد تومان در دست اجرا داریم که این تعداد بیش از ۲۲ درصد کل پروژه‌های نوسازی مدارس لرستان را شامل می‌شود.
غفوری نژاد در ادامه گفت: در بحث استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۸ بعد از حادثه دل‌خراش شین‌آباد، ۷۴ فضای آموزشی در قالب ۶۱۲ کلاس درس با اعتبار ۵ میلیارد تومان در بروجرد، استاندارد شدند.
رضوی رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان ضمن عرض تسلیت به جامعه فرهنگیان کشور به سبب از دست دادن دکتر حافظی افزود: متأسفانه به دلیل شیوع ویروس کرونا نتوانستیم مراسمی در خور و شان آن مرد گران‌مایه برگزار نماییم.
وی در ادامه متذکر شد: ورود خیرین مدرسه‌ساز به این عرصه خطیر و ارزشمند، محرک دنیوی برای ایشان ندارد و به جد می‌توان گفت که این اقدام عام‌المنفعه خیرین مدرسه‌ساز در جهت اعتلای سطح آموزشی کشور و با هدف جلب رضایت پروردگار صورت می‌گیرد اما ما به‌عنوان خدمتگزاران فرهنگی موظف به تکریم از این عزیزان هستیم و باید تلاش خود را معطوف به حفظ حرمت این عزیزان نماییم.
رضوی تصریح کرد: بنده ضمن تشکر از مسئولین استانی به سبب نام‌گذاری یک خیابان به نام دکتر حافظی پیشنهاد می‌دهم برای نمایاندن جایگاه والای این مرد بزرگ، تندیس وی را نیز در میدان شهر قرار داده و مانند دیگر بزرگ‌مردان ایران اسلامی از وی یاد شود.
در ادامه دکتر بیدارپور معاونت مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: دکتر حافظی یکی از پایه‌های بزرگ مدرسه‌سازی کشور بوده و هست، ایشان از مردان نیکی است که مؤسس تنها تشکل مردم‌نهاد رسمی کشور بوده است.
وی در خصوص برنامه‌ریزی سازمان نوسازی کشور برای دکتر حافظی تصریح کرد: مراسم گرامیداشت دکتر حافظی روز سه‌شنبه همین هفته با حضور وزیر آموزش‌وپرورش و دکتر رخشانی مهر رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور برگزار خواهد شد، البته متأسفانه به دلیل شرایط خاص حاکم بر جامعه این مراسم به‌صورت محدود برگزار خواهد شد.
بیدارپور همچنین از نام‌گذاری یکی از ساختمان‌های سازمان نوسازی کشور به نام دکتر حافظی خبر داد و افزود: شروع بسته‌ی طرح تحولی آجر به آجر هم با هدف ساخت و تجهیز مدارس با مشارکت آحاد مردم در این مراسم صورت خواهد گرفت.
بیدارپور با مقایسه رشد اعتبارات در سال گذشته تا کنون، بیان کرد: در سال ۹۸ یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان توسط خیرین مدرسه‌ساز کشور تعهد شد که از این میزان سهم استان لرستان نزدیک به ۱۰۰ میلیارد تومان بوده است.
 
روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان لرستان

دیدگاه‌ها  

#1 حمید ت 1399-03-18 23:19
احسنت بر این نامگذاری
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

تذكر: نظرات حاوي توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمي‌شوند

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا