یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

رئیس قوه قضاییه گفت: یک قاضی نفوذناپذیر و شجاع در برابر تهدیدات و تطمیع‌ها می‌ایستد و حبّ و بغض شخصی‌اش را در حکمی که صادر می کند، دخیل نمی کند.

به گزارش یافته، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در دیدار با قضات و کارکنان قضایی استان لرستان با بیان اینکه حفظ سلامت دستگاه قضا امری ضروری است که همواره باید نسبت به آن توجه داشت، اظهار کرد: آلودگی و ناسلامتی برای همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها بد است و برای دستگاه قضایی بدتر.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه توجه به حقوق و کرامت مردم برای همه دستگاه‌ها لازم و برای دستگاه قضایی الزم است، عنوان کرد: مردم باید به درستی این را احساس کنند که در دستگاه قضایی حق از ظالم ستانده شده و به مظلوم داده می شود.

آیت الله رئیسی با اشاره به اینکه احساس پناهگاه بودن عدلیه برای مردم با صدور یک بخشنامه محقق نمی شود، بر لزوم برخورد مهربانانه توأم با اقتدار از سوی قضات و نیروهای قضایی تاکید کرد و گفت: مهربانی هیچگونه منافاتی با اقتدار ندارد.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه اقتدار قضات و نیروهای قضایی از جانب قانون می‌آید، عنوان کرد: در مقابل ظالم و کسی که حق مردم را ضایع کرده، باید از موضع اقتدار وارد عمل شد؛ ولکن این اقتدار هیچ منافاتی با مهربانی و تدبیر ندارد.

آیت الله رئیسی در ادامه به ضرورت تبیین احکام قضایی برای مردم اشاره کرد و گفت: تبیین احکام قضایی، باید مردم را با مواضع دستگاه قضایی و چگونگی اجرای عدالت توسط این دستگاه، بیش از پیش آشنا کند.

رئیس قوه قضاییه ضمن تاکید بر برخورد مقتدرانه با اشرار و کسانی که امنیت جامعه را خدشه‌دار می‌کنند، گفت: باید با افرادی که با شرارت و توزیع مواد مخدر می خواهند جامعه را ناامن نشان دهند، مقتدرانه برخورد کرد.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه برخی مشکلات موجود در جامعه «ساختاری» و برخی دیگر «رفتاری» هستند، گفت: بخش های نظارتی قوه قضاییه و سازمان بازرسی باید برای حل مشکلات ساختاری قضایی استان لرستان نظیر تعطیلی کارخانجات، اقدامات لازم را انجام دهند.

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه در یک نگاه آکادمیک و آسیب شناسانه باید ناهنجاری هایی که علل بروز تخلفات هستند را شناخت و در راستای رفع این ناهنجاری‌ها وارد عمل شد، عنوان کرد: بخش پیشگیری در قوه قضاییه مسئولیت آسیب شناسی ناهنجاری ها در حوزه های مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی را بر عهده دارد؛ ضمن آنکه بسیاری از قضات نیز در حوزه های پیشگیرانه و آسیب زدایی صاحب نظر هستند.

آیت الله رئیسی با اشاره به جلسه امروز احیای حقوق عامه در حوزه کشاورزی استان لرستان اظهار کرد: رفع تزاحمات و ادعاها در کمیسیون های رفع اختلاف نباید دچار اطاله شود؛ بلکه باید با یک نگاه آسیب شناسانه و در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار گیرند.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه دستگاه قضا به دنبال حفظ شان و جایگاه قضات و کارکنان قضایی در حوزه های مختلف معیشتی است، گفت: مشکلات قضات و نیروهای قضایی و اداری، مشکلات ماست. ما باید خود را در مشکلات این نیروها سهیم دانسته و برای آنها چاره جویی کنیم.

آیت الله رئیسی همچنین با اشاره به کاهش سن بازنشستگی در کشور طی سالیان اخیر گفت: کاهش سن بازنشستگی از 35 سال به 30 سال و سپس به 25 سال، مشکلات و مسائل متعددی را برای کشور ایجاد می کند که لازم است مورد بررسی جدی تری قرار گیرد.

رئیس قوه قضاییه ضمن تاکید بر ضرورت توسعه روحیه صلح و سازش در کشور گفت: زمینه‌های صلح و سازش میان افرادی که به هر دلیل از هم دلخوری دارند، باید بیش از پیش فراهم شود.

آیت الله رئیسی سپس ورود به ماه مبارک رمضان را فرصت بسیار مناسبی برای ظرفیت سازی دانست و گفت: جایگاه قضاوت یک جایگاه ممتازه متعلق به خلیفه الله است و خلیفه الله باید تا جایی که می تواند، ظرفیت پیدا کند.

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه حاج قاسم سلیمانی به عنوان قهرمان مبارزه با تروریسم، شخصیتی بسیار باظرفیت در برابر همه تهدیدات و تطمیع‌ها بود، عنوان کرد: یک قاضی نفوذناپذیر و شجاع نیز در برابر تهدیدات و تطمیع‌ها می‌ایستد و حبّ و بغض شخصی‌اش را در حکمی که صادر می کند، دخیل نمی کند و جز اراده الهی هیچ چیز در اراده او تاثیر ندارد.

آیت الله رئیسی با اشاره به دیدارهای مردمی معاونین دستگاه قضا در جریان سفرهای استانی گفت: معاونین قوه قضاییه و روسای سازمان های تابعه دستگاه قضایی، در جریان سفرهای استانی با مردم به صورت رو در رو دیدار کرده و مشکلات آنها را بررسی می کنند.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به ویژگی‌های قضات و کارکنان دستگاه قضایی گفت: مقام معظم رهبری به بنده تاکید کرده اند همکارانی که انتخاب می کنم، مردمی، ضدفساد و انقلابی باشند.

 

کاهش 16 درصدی میزان ورودی به زندان های لرستان در سال 99

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، «محمد رزم» رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به کاهش 16 درصدی میزان ورودی به زندان ها در سال 99 گفت: در سال گذشته 438 تقاضای عفو و بخشودگی در استان لرستان مورد موافقت قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به آزادی 159 نفر در نتیجه اجرای قانون کاهش مجازات حبس تعزیری عنوان کرد: همزمان با سفر امروز رئیس قوه قضاییه به استان لرستان یک نفر از محکومان به قصاص از قصاص رهایی یافت.

رزم همچنین از افزایش 91 درصدی ابلاغیه های الکترونیک در دادگستری استان لرستان همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور خبر داد.






اگر راه اندازی کارخانه‌ها برای بانک‌ها صرفه اقتصادی ندارد، آنها باید نسبت به واگذاری واحدهای تولیدی که در تملک خود دارند، اقدام کنند


رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه بخش قابل توجهی از کارخانجات تعطیل یا نیمه تعطیل امروز کشور مربوط به بانک ها هستند و بانک ها در تعطیلی این کارخانه ها نقش جدی دارند، گفت: اگر راه اندازی کارخانه ها برای بانک ها صرفه اقتصادی ندارد، آنها باید نسبت به واگذاری واحدهای تولیدی که در تملک خود دارند اقدام کنند.

 آیت الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اداری استان لرستان بر ضرورت مسئله شناسی و ارائه راهکار برای برون رفت از مشکلات در ساختار اداری کشور تاکید کرد و گفت: به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست که مشکلات برخی کارخانجات کشور مثل پارسیلون با 2 هزار و 500 کارگر برای سالیان متمادی حل نشده باقی بماند.

رئیس قوه قضاییه، نظارت علی الدوام بر موضوعات را یکی از وظایف پنجگانه مدیران دانست و متذکر شد: مدیریت بدون نظارت معنا و مفهومی ندارد.

آیت الله رئیسی با اشاره به بازدید امروز خود از کارخانه ماشین سازی لرستان گفت: از این کارخانه تنها یک سوله و چند دستگاه و تجهیزات فرسوده باقی مانده است. برای استان لرستان زیبنده نیست که مشکلات کارخانه ماشین سازی اینهمه مدت حل نشده باقی بماند.

آیت الله رئیسی در ادامه به بازدید خود از مجموعه کشت و صنعت لرستان اشاره و این مجموعه را جلوه ای از خصوصی سازی بد در گذشته و خصوصی سازی خوب در زمان حال دانست و گفت: این کارخانه در ابتدا به کسانی واگذار شد که آن را به ویرانه ای تبدیل کردند و بعد از مدتی به کسانی واگذار شد که آن را آباد و احیا کردند.

رئیس قوه قضاییه بر ضرورت پیگیری مجدانه بخش های نظارتی قوه قضاییه در خصوص حل مشکلات این مجموعه تاکید کرد و گفت: بسیاری از کارگران مجموعه کشت و صنعت خرم آباد دارای مدرک فوق لیسانس بودند و با افتخار به کشاورزی و کارگری مشغول بودند.

آیت الله رئیسی ضمن تاکید بر بررسی دلایل سرمایه گذاری نکردن سرمایه گذاران در کشور، گفت: باید دلایل اینکه برخی سرمایه گذاران، داخل کشور را برای سرمایه گذاری انتخاب نمی کنند، جویا شویم. شریک کردن، سهیم کردن و نقش دادن به مردم، یکی از راههای ثبات دهنده برای سرمایه گذاری است.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه مشکل کمبود آب در کشور وجود ندارد بلکه مشکل، مدیریت منابع آبی است، اظهار کرد: شورای عالی آب باید منابع آبی مناطق مختلف از جمله استان لرستان را به صورت عادلانه تقسیم بندی کند. مسئله آبخیزداری برای استان لرستان یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از کارخانجات تعطیل یا نیمه تعطیل امروز کشور مربوط به بانک ها هستند و بانک ها در تعطیلی این کارخانه ها نقش جدی دارند، گفت: اگر راه اندازی کارخانه ها برای بانک ها صرفه اقتصادی ندارد، آنها باید نسبت به واگذاری واحدهای تولیدی که در تملک خود دارند، اقدام کنند.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه همه پرونده های واحدهای تولیدی باید به شکل خارج از نوبت و به سرعت رسیدگی شوند، تصریح کرد: باید حداکثر ظرف دو تا سه ماه وضعیت کارخانجات فولاد و عظیم خودرو به صورت قطعی مشخص شود.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه مردم باید از نحوه برخورد با مفاسد آگاه شوند، گفت: مردم حق دارند بدانند سرنوشت فرد مفسدی که دادگاه او برگزار شده به کجا رسیده است.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به ماه های پایانی کار دولت دوازدهم گفت: نباید اینگونه تصور کرد که چون تنها چند ماه از زمان فعالیت دولت فعلی باقی مانده، نباید کاری انجام شود. همین زمان کم، می تواند به میزان بسیار زیادی تعیین کننده باشد. کارها باید تا ساعات پایانی خدمت با جدیت انجام شوند.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه دستگاه قضا حامی مدیران خطرپذیر است، گفت: همه ما حامی آن مدیر باکفایت، شجاع و ریسک‌پذیری هستیم که در میدان جنگ اقتصادی مردم را تنها نمی گذارد و با همه خلاقیت به دنبال دور زدن تحریم هاست.

رئیس قوه قضاییه بر ضرورت پرداخت خسارت به سیل زدگان پلدختر نیز تاکید کرد و از استاندار لرستان خواست که نسبت به این موضوع رسیدگی لازم را انجام دهد و مردم را در جریان امور انجام شده و انجام نشده قرار دهد.

آیت الله رئیسی با اشاره به اعلام آمادگی دستگاه قضا برای جابجایی زندان ها از کالبد شهرها به منطقه خارج از شهر، گفت: در خصوص زندان بروجرد نیز این آمادگی وجود دارد.

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست که پرونده ها چندین سال در کمیسیون رفع اختلاف معطل باقی بمانند و بعد از سالیان دراز، به دستگاه قضایی کشیده شوند، بر لزوم افزایش تعداد شعب کمیسیون های رفع اختلاف برای تسهیل در انجام امور مردم و کاهش بوروکراسی اداری تاکید کرد و گفت: بوروکراسی و دیوانسالاری در نظام اداری امروز، سرمایه گذار را از سرمایه گذاری در کشور فراری می دهد.

آیت الله رئیسی سپس با بیان اینکه کشور ما کشور انتخابات است، افزود: اگر کشور بخواهد در یک مسیر باثبات به پیش برود، باید بر مدار قانون حرکت کند.

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر این نکته که دشمن به دنبال ناامید کردن مردم نسبت به کارآمدی نظام است، گفت: عدم تبعیض در بکارگیری نیروها، مردم را نسبت به کارآمدی نظام اداری امیدوار می کند و در سوی مقابل نیز تبعیض در بکارگیری افراد و تبعیض در تخصیص ظرفیت ها به شهرها، مردم را ناامید می کند.

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه اجرای عدالت در دل مردم امیدواری ایجاد می کند، گفت: نظام ما کارآمد است؛ لکن ناکارآمدی نظام اداری، مردم را رنج می دهد.

دیدگاه‌ها  

#1 سیدفتاح 1400-01-11 07:31
سلام دربرخی نقاط هرکس بادیگری مشکلی داشته باشد شبانه منزلش را به رگبار گلوله تفنگ های جنگی میبندد وهیچ حرکت واهرمی نیز برای برخورد با این اراذل و اوباش دیده نمیشودوخاطیان راست راست در خیابان ها جولان میدهند .....
نقل قول کردن
#2 رضا 1400-01-11 08:25
برخی قضات و کارمندان عزیز دستگاه های قضایی استان از شهرهای اطراف استان به مرکز استان تشریف فرما شده اند در نتیجه با توجه به اهمیت طایفه و قوم قبیله در این استان حب و بغض شخصی و دیگر معایب در بکارگیری این عزیزان خواسته یا ناخواسته دخیل میشود
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

تذكر: نظرات حاوي توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمي‌شوند

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا