یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: هر هفته طرح‌های زیادی در حوزه دانش‌بنیان‌ها افتتاح می‌شود، این به معنای به ثمر نشستن تلاش‌های جوانان است.
به گزارش یافته، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در بازدید از دستاوردهای فناورانه استان لرستان در جمع خبرنگاران، با تاکید بر اینکه زیست‌بوم فناوری و نوآوری راه خود را پیدا کرده است، بیان کرد: در حال حاضر بیش از 5 هزار و 500 شرکت دانش‌بنیان در کشور ایجاد شده است که این شرکت‌ها به‌صورت خودکار در حال تأمین نیازهای کشور هستند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری افزود: مثلاً در حوزه پیشگیری بیماری کرونا محصولات به صورت خودکار تولید و به بازار عرضه شد. زمانی که زیست بومی شکل گیرد؛ اعضای آن فعالیت‌ها را آغاز می‌کنند و به تولید محصولات می‌پردازند.
به گفته ستاری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت‌های گسترده‌ای از زیست بوم فناوری و نوآوری دارد و این روند به شکلی توسعه یافته تر در سال آینده هم ادامه خواهد داشت. با بودجه مصوب دولت که امیدواریم در مجلس هم به تصویب برسد قطعاً این حمایت‌ها به‌خصوص در حوزه شرکت‌های نوپا بیشتر هم خواهد شد.
رییس بنیاد ملی نخبگان در ادامه تاکید کرد: روند ارائه وام به شرکت‌های دانش‌بنیان هم با تلاش‌های صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق توسعه شتاب گرفته و این حرکات به افتتاح هر روزه طرح‌های فناورانه جدیدی منجر شده است.
ستاری همچنین بیان کرد: افتتاح این طرح‌های فناورانه هم در تهران و هم در سایر استان‌ها و شهرها اتفاق افتاده که نتیجه تلاش جوانان توانمند و سرآمد کشور است. اکنون نیز شاهد بهره‌برداری آن هستیم.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با بیان اینکه استان لرستان ظرفیت بالایی در برخی حوزه‌های فناورانه دارد، گفت: این استان در حوزه کشاورزی، دام‌پروری، گیاهان دارویی، پزشکی و تجهیزات پزشکی توانمند و مستعد است و باید از این توانمندی‌ها برای حل مشکلات استان و دیگر مناطق کشور استفاده شود.
ستاری همچنین بیان کرد: تلاش می‌کنیم در پایان این سفر مصوبات خوب و تأثیرگذاری برای استان لرستان داشته باشیم و ظرفیت‌های دانشی آن را به حل مشکلات استان پیوندزنیم. البته با شکل‌گیری نگاه جدید دانشگاه‌ها و اساتید این اتفاق به‌زودی رخ می‌دهد.
بر اساس این گزارش، صبح امروز سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری برای بازدید از طرح‌های فناورانه و دستاوردهای علمی به استان لرستان سفر کرد. در این سفر یک روزه با حضور ستاری طرح‌هایی چون توسعه فناوری‌های تکثیر، نگه داشت و پرورش حیوانات آزمایشگاهی SPF دانشگاه علوم پزشکی و طرح جامع پارک علم و فناوری لرستان آغاز به کار می‌کنند.

دیدگاه‌ها  

#1 حمید 1399-10-02 13:36
پیشرفت رو باید دید نه با حرف، این همه بیکاری و فقر چشمان بینا میخواد که نداشتید و نخواهید داشت.

فقط شعار و حرف بجای این سری به محله های این شهر میزدی به کارگرهای ساختمانی در گوشه گوشه میدان های شهر، به جوان های بیکار تحصیل کرده نه با بهترین پرواز تشریف بیارید و چای گرمی بنوشید و خداحافظ مردم..
نقل قول کردن
#2 صفورا رضایی 1399-10-02 13:36
به عمل کار بر آید
به سخندانی نیست ...
ما هم خودمون خوب میدونیم که سرزمین لرستان ، سرزمین گنج های پنهان است . نیازی به گفتن دیگران نداریم.
اما سهم جوانان ما از این گنج نهفته کجاست؟
شرکت دانش بنیان کیلویی چند.
شرکت کشت و صنعت به بهانه دانش بنیانی و سرمایه گذار اومدن لرستان و جز غارت کوه و آب منطقه چیزی نداشتن و دامپروری مردمان روستا نشین را نابود کردن چرا که کوه ها را همه واگیر کردن
نقل قول کردن
#3 اکبر-ظ 1399-10-02 17:19
اینا هر شهری که میرن همین حرفهای قشنگ رو میزنند الان مملکت بودجه برا معیشت مردم نداره چه برسد به احداث واحدهای تولیدی.
نقل قول کردن
#4 دانشگاه صنعتی 1401-12-04 19:07
با توجه به معضل بیکاری باید کارآفرینی و مهارت آموزی در دانشگاه‌ها در دستور کار قرار گیرد باید بسمت《علوم صنعتی》برویم الان تمامی استان‌ها دانشگاه علوم صنعتی دارند مثل: بهبهان، گلپایگان، قوچان، اراک، همدان، کرمانشاه، دزفول، قم، اصفهان، بیرجند و...فقط لرستان دانشگاه صنعتی ندارد! تمام دانشگاه‌ها دارند علم را به《صنعت》گره می‌زنند و《پژوهشگاه》و پارک علم و فناوری و شهرک علمی_تحقیقاتی دارند همین دانشگاه صنعتی اصفهان کلی پژوهشکده دارد ولی دانشگاه لرستان بعداز ۴۶ سال فقط ۵ دانشکده ساده دارد ولی دانشگاه‌های همدوره لُرستان تعداد دانشکده‌هایشان ۲ رقمی است. با اینکه ۷۰درصد مساحت لرستان کوهستان است، نه دانشکده معدن دارد و نه پژوهشکده سنگ! درصورتیکه ساخت پژوهشکده سنگ شناسی لرستان توسط دولت قبلی هم مجوز داده شد و هم ردیف بودجه گرفته ولی متأسفانه اداره صنعت و معدن و دانشگاه لرستان اراده ای برای ساختش نشان ندادند. سایت مردمی یافته لطفا چاپ کنید شاید مسئول دلسوزی دید و بفکر تاسیس دانشگاه صنعتی افتاد. سپاس
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

تذكر: نظرات حاوي توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمي‌شوند

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا