یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

جوابیه دانشگاه علوم پزشکی لرستان در خصوص اظهارات "شریف خسروی" فرماندار شهرستان سلسله منتشر شد.
در جوابیه دانشگاه علوم پزشکی لرستان در خصوص اظهارات "شریف خسروی" فرماندار شهرستان سلسله در گفتگو با خبرگزاری ایرنا که در روز یکشنبه سوم فروردین‌ماه ۹۹ منتشر شده، آمده است:
ضمن تشکر و قدردانی از جناب آقای خسروی فرماندار شهرستان سلسله و آرزوی روزهای خوش برای ایشان و مردم فهیم شهرستان سلسله و ریشه‌کنی این ویروس منحوس در پهنه ایران اسلامی به‌ویژه مردم آن دیار.
لازم دیدیم به ذکر چند نکته در باره اظهارات فرماندار محترم جهت تنویر افکار عمومی بپردازیم:
یکم: مزید اطلاع فرماندار محترم ثبت اطلاعات بیماران مشکوک به کرونا ویروس پس از نمونه‌گیری با کد رهگیری که بعضاً ممکن است کد ملی هم باشد انجام می‌گیرد ولی پس از اعلام جواب توسط آزمایشگاه مرجع، اطلاعات بر اساس آدرس محل سکونت ارائه‌شده توسط بیمار می‌باشد نه کد ملی، بر همین اساس آمار بیماران و مبتلایان به کرونا مختص همان شهر می‌باشد. مزید اطلاع اینکه با بررسی‌های به عمل آمده آن بیمارانی که به اسم سلسله اعلام شده ساکن سلسله بوده و با زیاد گفتن آمار توسط فردی و یا کم گفتن آمار توسط فرد دیگر نمی‌توان خطر را رفع کرد بلکه باید سیاست مقابله و کنترل را جدی‌تر بگیریم.
 
دوم: موارد مثبت یا منفی اعلام شده بر اساس آزمایش‌های ارسالی به آزمایشگاه مرجع بوده و هرگونه آمار و اطلاعات ارائه‌شده غیر از آزمایشگاه مرجع، آماری غیررسمی و غیرقابل‌اعتماد می‌باشد
 
سوم: کنترل و مقابله با کرونا ویروس، به‌صورت مشاهده‌ی میدانی نمی‌باشد بلکه اظهارنظر در رابطه با کنترل بیماری، شامل سیر نزولی مراجعه افراد مشکوک به کرونا به‌صورت سرپایی و یا بستری در بیمارستان و کاهش موارد مثبت آزمایشگاهی می‌باشد آن‌هم به مدت چندین روز متوالی
 
چهارم: آنچه که تا کنون در مورد مبتلایان به کرونا ویروس در شهرستان سلسله و کلیه شهرستان‌های استان اعلام‌شده بر اساس جواب‌های ارائه‌شده توسط آزمایشگاه‌های مرجع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده، غیر از این اگر فرماندار محترم آزمایشگاه دیگری در شهرستان دارد که آماری غیر از آمار رسمی دانشگاه علوم پزشکی دارد اعلام بفرماید تا دانشگاه با ایشان هماهنگ باشد.
 
پنجم: آنچه این روزها باعث نگرانی و دغدغه متولیان سلامت استان است، تعداد مبتلایان به این ویروس است، این که مربوط به کدام شهرستان باشد مهم نیست، مهم خدماتی است که برای بهبود افراد مبتلا انجام می‌شود و توصیه‌های پیشگیرانه‌ای است که از روند رو به رشد مبتلایان می‌کاهد که انتظار دانشگاه از فرماندار محترم شهرستان سلسله و دیگر بزرگواران در بخش دوم یعنی توصیه‌های پیشگیرانه از طرف مسئولین و توجه مردم برای از بین بردن این ویروس منحوس است.
 
ششم: امیدواریم با همدلی و اتحاد بیشتر بتوانیم در کمترین زمان ممکن با کمک مردم عزیز لرستان شاهد از بین بردن و قطع شدن زنجیره انتقال این ویروس باشیم.
 
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
سوم فروردین‌ماه 99

جوابیه دانشگاه علوم پزشکی لرستان به اظهارات فرماندار سلسله: اعداد دروغ نمی‌گویند



                                 ***********************

اظهارات "شریف خسروی" فرماندار شهرستان سلسله در گفتگو با خبرگزاری ایرنا که در روز یکشنبه سوم فروردین‌ماه ۹۹ منتشر شده است

فرماندار سلسله:شیب تند مبتلایان به ویروس کرونا در سلسله کنترل شد

 فرماندار سلسله گفت: با محدودیت های اعمال شده، شیب تند ابتلا به ویروس کرونا در شهرستان کنترل شده و در روزهای گذشته موردی از مرگ و میر در این شهرستان ثبت نشده است.

شریف خسروی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آمار بیماران بستری شده در بیمارستان شهرستان رو به کاهش است اما کماکان آمارهایی که توسط دانشگاه علوم پزشکی لرستان ارائه می شود نشان از افزایش تعداد بیماران شهرستان دارد در حالی که بیماران این شهرستان در خرم آباد پذیرش نمی شوند و این امر با واقعیت منافات دارد.

خسروی با اشاره به اینکه شهرستان سلسله شهرستانی نخبه پرور و مهاجر فرصت است، عنوان کرد: بسیاری از اهالی این شهرستان در مناطقی دیگر از جمله خرم آباد ساکن هستند بنابراین دلیلی ندارد که الشتری های ساکن خرم آباد و دیگر مناطق که با کد ملی این شهرستان به مراکز درمانی خرم آباد مراجعه می کنند جزو آمار شهرستان سلسله حساب شوند.

فرماندار سلسله ادامه داد: این نوع ارائه آمار، مدیریت شهرستان را سر در گم کرده است چرا که آنچه در عرصه عمل و میدانی شهرستان شاهد آن هستیم با آمارهای ارائه شده توسط دانشگاه علوم پزشکی همخوانی ندارد و با این شیوه ارائه آمار، مدیریت بر موضوع سخت خواهد شد.  

وی با اشاره به آخرین آمار ارائه شده توسط دانشگاه علوم پزشکی لرستان از میزان مبتلایان به کرونا در شهرستان سلسله، خاطرنشان کرد: تا به امروز ۱۱۹ مورد مبتلا به ویروس کرونا داشته ایم، در بیمارستان امام شهرستان تعداد ۲۲ نفر بستری هستند که تست ۲ نفر از آنها مثبت اعلام شده و مابقی مشکوک به کرونا هستند و در خرم آباد نیز تست چهار نفر الشتری مثبت اعلام شده است.

وی گفت: انتظار می رود که دانشگاه علوم پزشکی لرستان با تفکیک موارد ساکن در دیگر مناطق از آمار مبتلایان الشتری، به این سر در گمی پایان دهد. 

فرماندار سلسله با اشاره به همکاری خوب مردم شهرستان در اعمال قرنطینه خانگی برای کنترل ویروس و قطع زنجیره ارتباطی، افزود: با تعطیلی بازار و قرنطینه خانگی خوشبختانه شاهد کاهشی شدن شیب ابتلا به ویروس کرونا در شهرستان بوده ایم و در صورت تداوم این روند، می توانیم در روزهای آینده شاهد ریشه کنی این ویروس در شهرستان باشیم اما به محض خروج از قرنطینه با آمار وحشتناک مبتلایان مواجه خواهیم شد لذا توصیه می کنیم مردم شریف شهرستان کماکان موضوع قرنطینه خانگی را جدی بگیرند و به به توصیه های بهداشتی عمل کنند. 

تعداد بیماران مبتلا به ویروس کرونا در لرستان از سوی دانشگاه علوم پزشکی  ۴۷۰ نفر اعلام شده است که شهرستان سلسله با ۱۱۹ مورد بیشتررین تعداد بیمار را  در بین شهرستانهای استان دارد.

دیدگاه‌ها  

#1 لرستان 1399-01-04 15:12
همیشه حقیقت تلخ بوده..ارائه آمار برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا هست
نقل قول کردن
#2 خرم آبادی 1399-01-04 15:22
بهتره اجازه بدیم دانشگاه علوم پزشکی و کادر زحمت کش درمانی تمام انرژی و حواسشون روی مقابله با این ویروس بذارن .
نقل قول کردن
#3 میشه لوع 1399-01-04 16:26
کشاندن مسایل قومی و شهری به کرونا باعث تاسف است اینکه بیماران اهل کدام شهر هستند و الان کجا ساکن هستند واقعا شرم آور است این بیماری یک جهانی است و عیب و عار هم نیست به همه شهرها و افراد سرایت می کند و دلیلی ندارد ما به دنبال توجیح خودمان باشیم الان فقط با اتحاد و هم دلی و از خود گذشتگی باید به جنگ این ویروس برویم نه با سفسطه همه هم خون هستیم چه در این و چه در آن شهر مگر اگر اهل این شهر نباشند به ما مدال می دهند مشکل لرستان همین است
نقل قول کردن
#4 رضا-س 1399-01-05 11:00
سیاسی بازی و مسایل قومیتی و شهری مایه تاسف است.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

تذكر: نظرات حاوي توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمي‌شوند

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا