یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس، تشکیل تعاونی، تعامل و همکاری مدیران کارخانه‌های سنگ را لازمه حضور فعال این صنعت در بازارهای جهانی خواند و گفت: سهم صنایع سنگ ایران به‌ویژه کارخانه‌های سنگ لرستان از بازار جهانی بسیار اندک است.
به گزارش یافته، مجید کیان پور در گفت‌وگو با خانه ملت، با بیان اینکه سهم صنایع سنگ ایران به‌ویژه کارخانه‌های سنگ لرستان از بازار جهانی بسیار اندک است، گفت: بدون شک تنش‌های منطقه‌ای بر کاهش صادرات این محصول در بازارهای جهانی تأثیر منفی داشته است اما لازم است برای افزایش این سهم تلاش‌های هدفمندی هم از سوی مدیران صنایع سنگ و هم از جانب دولت صورت گیرد.
نماینده مردم درود و ازنا در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در سال‌های اخیر بسیاری از کارخانه‌های سنگ در استان لرستان تعطیل و یا نیمه تعطیل شده‌اند که این وضعیت خوشایند اقتصاد کشور نیست.
وی با بیان اینکه لرستان یکی از قطب‌های صنعت سنگ کشور است، تصریح کرد: به همین دلیل باید در قالب یک طرح و برنامه حساب‌شده این صنعت از رکود خارج شود.
کیان پور با تاکید بر اینکه برای صنعت سنگ کشور باید به دنبال بازارهای هدف باشیم، افزود: این بازارها به آسانی قابل‌شناسایی هستند فقط لازم است به اصول و قواعد بازاریابی مسلط باشیم، متأسفانه بسیاری از مدیران کارخانه‌های سنگ کشور از جمله در استان لرستان فقط چشم به بازارهای داخلی دارند که این خود عاملی برای رکود آنان است.
نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مدیران کارخانجات سنگ کشور باید جسارت ورود به بازارهای بین‌المللی را پیدا کنند، تصریح کرد: تعاونی، تعامل و همکاری مدیران کارخانه‌های سنگ برای حضور فعال در بازارهای جهانی یک راهکار اساسی برای تحقق این مهم است.

دیدگاه‌ها  

#1 منظمی 1396-04-22 22:41
سنگ لرستان به صورت خام و کیلویی خیلی ارزان به استان های صنعتی مثل قم به فروش میرسد و پس از فرآوری با نام همان استان با چند برابر قیمت به خودمان میفروشند. گل از ماست ولی دیگری گیرد گلابش…
نقل قول کردن
#2 لرستانی 1401-10-29 13:33
به نقل از منظمی:
سنگ لرستان به صورت خام و کیلویی خیلی ارزان به استان های صنعتی مثل قم به فروش میرسد و پس از فرآوری با نام همان استان با چند برابر قیمت به خودمان میفروشند. گل از ماست ولی دیگری گیرد گلابش…
۷۰ درصد مساحت لرستان کوهستانی و سنگ است چرا لرستان دانشکده معدن و پژوهشکده سنگ ندارد؟ الان تجارت سنگ ایران دست اصفهانه و اکثر کارخانجات برش سنگ در اصفهان و قم است بعد لرستان ۷۰درصد سنگ ایران را تولید می‌کند ولی چون دانش ندارد سنگ را به صورت خام و فله‌ای و تُنی می‌فروشند و چیزی عایدشان نمی‌شود چرا استاندار در این زمینه فکری نمی‌کند؟ از تکنولوژی ایتالیایی کمک بگیرند
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

تذكر: نظرات حاوي توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمي‌شوند

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا