یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

معاون امور معادن صمت لرستان جزئیات اکتشاف مس در نورآباد را تشریح کرد.
به گزارش روز دوشنبه یافته، شهرام دارابی درخصوص جزئیات اکتشاف مس در نورآباد گفت: با توجه به سوابق موجود در بایگانی اداره‌ کل صنعت معدن و تجارت لرستان شخصی به نام مجید کرمی اقدام به ثبت درخواست صدور پروانه اکتشاف کانسارهای فلزی در منطقه نورآباد دلفان کرده است.
وی ادامه داد: این شخص پس از انجام مراحل قانونی ماده ۲۴ موفق به دریافت پروانه اکتشاف به شماره ۳۶ ۳۰۹ مورخ ۶/ ۱۱ /۱۳۹۹ شد که با توجه به گزارشات مسئول فنی و نیز آخرین اظهارات دارنده پروانه در تاریخ ۱۴۰۲/۰۵/۰۷ نامبرده اقدام به انجام عملیات اکتشاف مطابق طرح از قبیل ژئوفیزیک و تراشه اکتشافی کرد.
دارابی بیان کرد: در حال حاضر نیز انجام عملیات کرگیری (مغزه‌گیری) به مساحت ۱۳ هکتاری پروانه اکتشاف در حال اجراست.
این مسئول اضافه کرد: تعداد نقاط مغزه‌گیری هفت نقطه بوده که چهار نقطه آن انجام و بر اساس اظهارات نامبرده عملیات تا حداکثر یک ماه دیگر به طول خواهد انجامید.
دارابی بیان کرد: اکتشاف عناصر فلزی به صورت چهار مرحله‌ای که پس از انجام عملیات مغزی‌گیری نمونه‌ها به آزمایشگاه ارسال و در خصوص میزان عیار مواد معدنی مطالعات به عمل خواهد آمد.
معاون صمت لرستان افزود: اعتبار پروانه مذکور تا مهرماه ۱۴۰۲ تمدید شده و دارنده پروانه اعلام کرده که ظرف مدت دو ماه آتی نسبت به انجام سایر مراحل و ارائه گزارش پایانی عملیات اکتشاف اقدام خواهد کرد.
وی تصریح کرد: بدیهی‌ است بر اساس دستورالعمل‌ها پس از ارائه گزارش پایان محدوده توسط هیات کارشناسی بازدید و گزارش مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
دارابی یادآورشد: هر گونه اظهار نظر در خصوص میزان ذخیره پس از بررسی گزارش پایان عملیات اکتشاف امکان‌پذیر خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان، دارابی گفت: عمق نقطه حفاری در حال حاضر حدود ۳۵ متر و نمونه پس از اتمام عملیات به آزمایشگاه ارسال خواهد شد.
 

دیدگاه‌ها  

#1 دانشجو 1402-05-09 09:02
بیشترین شاغلین در حوزه معدن در ایران در استانهای اصفهان و یزد و کرمان هستند و معادن به دلیل گسترده بودن نیازمند سرمایه‌گذاری مستقیم دولت و حمایت بخش خصوصی است
نقل قول کردن
#2 شهروند 1402-05-09 23:08
باید دولت به وزارت صنایع و معاون دستور دهد که سرمایه‌گذاری کنند چون هزینه‌های استخراج و کاوش و فرآوری خیلی بالاست و فقط دولت می‌تواند کمک کند
نقل قول کردن
#3 جنگلبان 1402-05-11 09:21
حواسمان باشد به بهانه توسعه به نفع خودمان حقوق نسل آینده را نابود نکنیم،منابع طبیعی متعلق به آیندگان هم هست
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

تذكر: نظرات حاوي توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمي‌شوند

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا