یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

در حال حاضر یکی از مشکلات اساسی و گریبان گیر دولت و ملت قبل از حذف صفرها «نقدینگی» است که به دغدغه مشترک هر دو تبدیل‌شده است؛ یعنی دولت از افزایش نقدینگی می‌نالد و ملت هم از کمبود نقدینگی! این لابه‌لا هم عده‌ای به‌منظور کمک به دولت و کاهش نقدینگی در جامعه با دریافت حقوق‌های آن‌چنانی و وام‌های آن‌چنانی تر و دپو کردن منابع مالی‌شان در کشورهای خارج، سعی در کاهش نقدینگی در سطح جامعه و کمک به دولت دارند!
اما نقدینگی چیست: به مجموعه پول (اسکناس و مسکوک در دست اشخاص) و شبه پول (سپرده‌های سرمایه‌گذاری مدت‌دار، سپرده‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز و سپرده‌های متفرقه) نقدینگی گفته می‌شود. رشد بی‌رویه نقدینگی، باعث رشد سریع تقاضا برای کالاها و خدمات شده و چون در کوتاه‌مدت عرضه کالا و خدمات محدود است این امر منجر به ایجاد تورم در اقتصاد و فشار به اقشار آسیب‌پذیر جامعه می‌شود.
حال سوالی که برای ما پیش آمده این است که این نقدینگی که دوستان اقتصادی میزان آن را کشور فی‌المجلس کرورکرور میلیارد تومان اعلام فرموده‌اند الآن دقیقاً کجاست؟ چرا که نقدینگی مثل شیر دامداران نیست که در جوی آب ریخته شود یا مثل سیب‌زمینی و خرما و پیاز دفن شود و یا مثل گوجه‌فرنگی تبدیل به رب و سس شود. ریال به ریالش حساب‌وکتاب دارد و باید به مافوق حساب پس داد.
خلق‌الله که در خوش‌بینانه‌ترین حالت هشت‌شان گرو یازده یا دوازده است و برای خرید یک خودروی قسطی اول باید کمپین تشکیل بدهند؛ بعد هم در گرداب مافیای خودرو و قطعات گرفتار شوند و پراید را با مخلفاتش ۵۰ میلیون ابتیاع کنند. در واقع اگر ملت نقدینگی داشتند همان اول پراید را 20 میلیون تومان می‌خریدند و اصلاً کمپین تشکیل نمی‌دانند. در ثانی این روزها به‌جز برخی نمایندگان کسی جرات حمل یا نگهداری پول در منزل ندارد و کارشناسان اقتصادی رادیو هم بهترین سرمایه‌گذاری در مملکت را افتتاح حساب سپرده و دریافت سود و انتظار شنیدن خبر شادی‌بخش برنده شدن در قرعه‌کشی بانک‌ها می‌دانند. از سوی دیگر بانک‌ها هم از کمبود منابع مالی می‌نالند تا جایی که معتقدند توان پرداخت وام ازدواج را هم ندارند و معتقدند اگر همین کارمزد 1026 ریالی تراکنش‌ها نباشد توانایی پرداخت حقوق کارمندانشان را هم ندارند! حالا بانک‌ها با کدام پول دلالی، بنگاه‌داری، تیم داری، بورس‌بازی و ساخت‌وساز می‌کنند؛ املاک و مستغلات و کارخانه و زمین و سهام می‌خرند و به کارمندان خود وام‌های یک درصد و به مدیران حقوق و پاداش‌های نجومی می‌دهند، بماند! جستجوی اینترنتی و تحقیقات میدانی هم کمک چندانی به ما نکرد و ما فقط توانستیم در اینترنت مفهوم نقدینگی و اثرات آن بر زندگی مردم عادی را پیدا کنیم و چیزی از اثرات آن بر زندگی بانکداران و مدیران ارشد بانکی در فضای مجازی پیدا نکردیم!
با این وجود از مسئولین محترم تقاضا داریم خواهشاً کمی بیشتر مراقب منابع مالی مملکت باشند و نشود دو روز دیگر خبر برسد یک عده قبل از حذف صفرها کل نقدینگی مملکت را هاپولی کرده‌اند و با بلیت فرست کلاس سر از کازینوهای کانادا در آورده‌اند! خیر از جوانی‌تان ببینید.

 
 




توجه: هرگونه استفاده از مطلب با ذکر منبع و نام نویسنده، نشانه‌ی احترام شما به تلاش آن‌ها است.


 

دیدگاه‌ها  

#1 اکبر-ظ 1398-07-15 15:39
با توجه به اینکه قرار است دولت برای طرحهای نیمه تمام عمرانی در سطح کشور برای سال اینده72 هزار میلیارد اختصاص دهد لطفا نمایندگان لرستان در خصوص جذب اعتبار برای راه اهن {خرم اباد-دورود } -نیروگاه برق خرم اباد و بزرگراه اراک-خرم اباد اقدامات لازم را انجام دهند.ممکنه سال99 هم مثل امسال برای طرحهای عمرانی لرستان خبری از بودجه نباشد.
نقل قول کردن
#2 اناهید 1398-07-15 18:14
انچه جایی نمیرسدفریاد است ۰ ما سرزمین دورهای باطلیم۰
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

تذكر: نظرات حاوي توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمي‌شوند

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا