یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرم‌آباد گفت: در راستای بحث اقتصاد مقاومتی و در خصوص اختصاص تسهیلات سرمایه در گردش به واحدهای تولیدی در سطح کشور، متاسفانه تاکنون تنها به 10 درصد این واحدها تسهیلات پرداخت شده است.
به گزارش پایگاه خبری یافته، "حسین سلاح‌ورزی" در جلسه هیأت نمایندگان اتاق اظهار داشت: در ستاد تسهیل استان هم وضعیت واحدهای تولیدی مشکل‌دار و دارای معوقه بانکی مورد بررسی قرار می‌گیرد و در نهایت آنچه اتفاق می‌افتد تقسیط بدهی‌ها برای چندمین بار است که مشکلی از واحدهای تولیدی حل نخواهد کرد.
وی افزود: در واقع واحدها در چنین پروسه‌ای متعهد به پرداخت اقساط بیشتری نسبت به بدهی گذشته‌ای می‌شوند که قادر به بازپرداخت آن نبوده‌اند و طبیعی است که کماکان مشکلات بانکی وجود داشته باشد.
سلاح‌ورزی بیان داشت: اگر بخواهیم منصفانه قضاوت کنیم باید بگوییم در حوزه‌ی پیگیری مسائل مربوط به تولید و صنعت استان وضعیت با گذشته تفاوت زیادی کرده و انصافا استاندار لرستان بخش زیادی از توانش را صرف سرکشی به شهرک‌های صنعتی و واحدهای تولیدی می‌کند و پیگیر مشکلات آن‌ها هست که قابل تقدیر است.
رییس پارلمان بخش خصوصی لرستان با تاکید بر اینکه در تشخیص اولویت‌ها دچار مشکل هستیم، تصریح کرد: برای اینکه لرستان در مسیر توسعه قرار بگیرد ضروری است علاوه بر هزینه‌های مصرفی، سالیانه مبلغ 2500 میلیارد تومان وارد استان شود و البته تداوم داشته باشد.
سلاح‌ورزی با اشاره به اهمیت بخش کشاورزی در اقتصاد لرستان گفت: ما در استان لرستان 800 هزار تن مازاد محصولات کشاورزی داریم که حجم کوچکی از این میزان مشخصا به کشور عراق صادر می‌شود و البته این وضعیت هم تا زمانی تداوم خواهد داشت که معیارهای سخت‌گیرانه‌ای در این کشور نسبت به پذیرش محصولات کشاورزی اعمال نمی‌شود و ممکن است به زودی این اتفاق بیفتد.
وی افزود: اگر بتوانیم حجم صادرات محصولات کشاورزی استان را از رقم کنونی (حدود 50 هزار تن) به 300 هزار تن برسانیم، شاهد رونق قابل‌توجهی در حوزه خواهیم بود.
سلاح‌ورزی بیان داشت: علاوه بر مشکلاتی نظیر بسته‌بندی نامناسب و نبود انبار و برند و مسائلی از این دست، عمده مشکلی که بر سر راه تحقق این مسأله وجود دارد، سالم نبودن محصولات تولیدی و عدم توجه به این مهم است که برای رفع این مشکل بزرگ ضروری است برنامه‌ی چند ساله‌ای تدوین شود تا بر اساس آن بتوانیم گام به گام به وضعیت مطلوب نزدیک شویم.
 
 

دیدگاه‌ها  

#1 رامین 1395-06-06 21:25
محصولات کشاورزی به صورت فله و خام صادر میشن و پس از بسته بندی چند برابر بخودمان میفروشند
نقل قول کردن
#2 طاهری 1395-06-07 08:54
استان لرستان صنایع تبدیلی ندارد و محصولات کشاورزی,میوه جات,سنگ و لبنیات بصورت فله و خام به استانهای برخوردار صادر میگردد و پس از بسته بندی شیک چندبرابر به خودمان میفروشند.
نقل قول کردن
#3 آینده نگر 1395-06-07 17:29
انار سیاب کوهدشت بنام انار ساوه و اراک پس از بسته بندی و تبدیل به فرآورده صنعتی صادر میشه.انجیرپلدخت ر بنام دزفول فروخته میشه.حبوبات ما مخصوصأ نخود این استان که کیفیت بالایی دارد به اسم اصفهان و کرمانشاه پس از بسته بندی شیک روانه بازار میشه.ما صنایع تبدیلی قوی نداریم چرا؟؟؟
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

تذكر: نظرات حاوي توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمي‌شوند

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا