یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

آیین اعطای بورس تحصیلی به دانش‌آموزان و دانشجویان مستعد لرستانی با حضور فعالان اقتصادی و شماري از مسوولان استان به همت جامعه نیکوکاری ابرار وابسته به اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران عصر روز چهارشنبه در تالار شهيد آويني اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خرم‌آباد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اتاق خرم‌آباد، مدیر عامل جامعه نیکوکاری ابرار از اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرم‌آباد به عنوان یکی از پیشروترین اتاق‌های ایران در اجرای طرح حمایت تحصیلی یاد کرد و افزود: طرح حمایت تحصیلی از دانش‌آموزان و دانشجویان مستعد مناطق محروم در 15 استان اجرا می‌شود که اتاق خرم‌آباد نسبت به دیگر استان‌ها پیش‌قدم بوده است.
علی‌اصغر خامنوی به معرفی جامعه نیکوکاری ابرار پرداخت و گفت: این جامعه نیکوکاری، سازمانی غیر دولتی، غیرانتفاعی، غیرسیاسی و مردم‌نهاد و وابسته به اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران است که در سطح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی فعالیت می‌کند.
وی از تکریم و ارتقاء فرهنگ نیکوکاری در جامعه، پاسداری از حریم منزلت اجتماعی فعالان بخش خصوصی، کمک به رشد فعالیت‌های خیرخواهانه و مساعدت مؤسسات خیریه در انجام امور خیر به عنوان بخشی از مأموریت‌های جامعه نیکوکاری ابرار برشمرد.
 مراسم اعطاي بورس تحصيلي به نخبگان لرستاني برگزار شد + عكس
مدیرعامل جامعه نیکوکاری ابرار اضافه کرد: این جامعه وظیفه‌ی خود می‌داند با تشویق، قدرشناسی، افزودن دانش و تجربه، تبلیغ، تسهیل فعالیت‌ها، گسترش ارتباطات نیکوکاران، آنان را در هم‌افزایی و ارتقاء اثربخشی و کارایی یاری کند.
خامنوی ادامه داد: هم‌چنین جامعه نیکوکاری ابرار بر مبنای مأموریت خود مصمم و متعهد است با ترغیب و همراه کردن فعالان عرصه‌ی نیکوکاری، به گونه‌ای عمل کند که علاوه بر هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی، در دست‌یابی به اهداف کلان خود از جمله اصلاح فرهنگ و نگرش نیکوکاری در جامعه، گسترش فرهنگ خدمت به همنوعان و ارتقاء فرهنگ طبقات محروم و نیازمند و بالا بردن اثربخشی نیکوکاری، نقش مؤثری در جامعه ایفا کند.
علي‌اصغر خامنوي مدیر عامل جامعه نیکوکاری ابرار مدیر عامل جامعه نیکوکاری ابرار در بخش دیگری از سخنان خود گفت: خط مشی جامعه نیکوکاری ابرار در طرح حمایت تحصیلی دانش‌آموزان مستعد مناطق محروم و روستایی، اهمیت به تحصیل و آموزش است.
خامنوی تصریح کرد: جامعه نیکوکاری ابرار در این طرح تلاش می‌کند تا با حفظ شأن انسانی دانش‌آموزان، از نیازمندپروری پرهیز و آن‌ها را در ساختن آینده‌ای روشن یاری نماید.
وی به روش حمایت از افراد در جامعه نیکوکاری ابرار اشاره کرد و بیان داشت: به این منظور دانش‌آموزان مستعد تحصیل از طریق نمایندگان آن جامعه در اتاق‌های بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سراسر کشور با همکاری سازمان‌هایی مانند بهزیستی، آموزش و پرورش، کمیته امداد و دیگر مؤسسات حمایتی در واحد حمایت تحصیلی جامعه نیکوکاری ابرار توسط مددکاران شناسایی و پس از تکمیل پرونده، در سیستم سامانه سراسری جامعه نیکوکاری ابرار ثبت و مورد حمایت فعالان اقتصادی قرار می‌گیرند.
مدیرعامل جامعه نیکوکاری ابرار تأکید کرد: تا زمانی که دانش‌آموزان و دانشجویان مستعد مناطق محروم پیشرفت تحصیلی داشته باشند تحت حمایت این جامعه قرار دارند.
خامنوی در ادامه سخنان خود گفت: جامعه نیکوکاری ابرار در تلاش است تا با شناسایی و فراهم نمودن بستر مناسب، فرصت یاری رساندن به نیازمندان جامعه را با کارایی و تأثیرگذاری در دسترس تمامی فعالان اقتصادی بخش خصوصی قرار دهد.
 
مراسم اعطاي بورس تحصيلي به نخبگان لرستاني برگزار شد + عكس

اهمیت نیروی انسانی در توسعه‌ی پایدار به منزله‌ی دارایی نامشهود است
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرم‌آباد نیز در این آیین گفت: اهمیت نیروی انسانی در توسعه‌ی پایدار به منزله‌ی دارایی نامشهود است.
حسین سلاح‌ورزی به کسب رتبه‌های برتر کنکور سراسری توسط دانش‌آموزان لرستانی اشاره و اضافه کرد: استعدادهای تحصیلی در تمامی مقاطع وجود دارد و یکی از وظایف بخش خصوصی، مسئولیت‌های اجتماعی بوده است.
وی توانمندسازی روستایی با نگاه توسعه‌ی پایدار و طرح حمایت تحصیلی از دانش‌آموزان و دانشجویان مستعد به عنوان دو مأموریت کاری جامعه نیکوکاری ابرار دانست و گفت: فعالان اقتصادی بخش خصوصی باید با حمایت خود زمینه‌ی بالفعل شدن استعدادهای بالقوه‌ی دانش‌آموزان و دانشجویان مستعد را فراهم آورند.
 
باید با مشارکت نیکوکاران، آموزش و پرورش را سبک و چابک کرد
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان هم گفت: باید با مشارکت نیکوکاران و خیّران آموزش و پرورش را سبک و چابک کرد.
گودرز کریمی‌فر به اهمیت جامعه نیکوکاری ابرار در لرستان اشاره کرد و بیان داشت: وجود چنین مؤسساتی در لرستان موجب فراهم آوردن مسیر علم‌آموزی برای دانش‌آموزان مستعد محروم می‌شود.
وی اعلام کرد: آموزش و پرورش لرستان مفتخر است از رتبه‌ی 31 کشوری به یک کشوری و کسب رتبه‌ی تک‌رقمی کنکور برسد.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان نخبه‌پروری و انگیزه‌زایی را روش کار سازمان متبوع خود برشمرد و تصریح کرد: با شناسایی فرصت‌ها و تهدیدها و ارائه‌ی راه‌کارهای علمی بومی محلی و منطقه‌ای می‌توان شاهد ارتقاء کیفیت آموزش بود.
کریمی‌فر با بیان این که 307 هزار دانش‌آموز در لرستان در مقاطع دبستان، راهنمایی و دبیرستان مشغول به تحصیل هستند اظهار داشت: سیاست مشارکت‌پذیری دستگاه‌های حقیقی و حقوقی می‌تواند آموزش و پرورش را به اهداف خود که همان شکوفایی استعدادهای بالقوه دانش‌آموزان است برساند.
بر اساس این گزارش؛ در اين مراسم كه مدير كل كار، تعاون و رفاه اجتماعي لرستان و مديرعامل بانك تجارت لرستان نيز حضور داشتند، 33 نفر از دانش‌آموزان و دانشجویان مستعد لرستانی توسط جامعه نیکوکاری ابرار بورس تحصیلی اعطا شد.
 

دیدگاه‌ها  

#1 شهروند 1393-11-09 15:00
به همان ميزان كه كمك به همنوع ستودني و قابل احترام است ، معرفي ونشان دادن چهره افراد در مجامع عمومي بعنوان نيازمند ، بد سرپرست و .... توهين به شان و جايگاه انساني آنهاست
____________________________
يافته: چه كسي گفته اين افراد نيازمند هستند؟ اين‌ها نخبه‌ها خستند كه به منظور پيشرفت استان مورد حمايت قرار مي‌گيرند و بعضاً ممكن است بين آن‌ها افراد كم‌بضاعت نيز وجود داشته باشد.
مسوول اين كار خير در متن خبر اشاره كرده است كه نفرات تحت حمايت در استان‌هاي محروم و نه خانواده‌هاي محروم انتخاب مي‌شوند.
ثانياً كجاي اين تصوير شما چهره‌ي واضح برخي از اين افراد را كه از نخبگان لرستان در زمينه تحصيل در مدارس و دانشگاه هستند را مشاهده مي‌كنيد؟
ثالثاً اي كاش چنين امور خيري به صورت مداوم انجام شود و تبليغات هم صورت بگيرد تا الگويي براي ديگران شود نه اين كه برخي كارهاي نكرده‌ي خود را با دادن رپرتاژ آگهي به نشريات در بوق و كرنا كنند ...
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

تذكر: نظرات حاوي توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمي‌شوند

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا