یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

امروز چهارم تیر ماه است. سال 1383 در چنین روزی سیمره متولد شد. شاید حکمتی باشد بین تیرگان / تیر و سیمره. سیزده سال پیش، نخستین شماره‌ی سیمره با شمارگان 5 هزار نسخه در یکی از چاپ‌خانه‌های تهران چاپ شد. تا امروز 410شماره از سیمره جاری شده است. البته این تعداد به‌جز 250 ویژه‌‌نامه‌ای است که برای شهرستان‌های گستره‌ی توزیع سیمره چاپ شده.
سیمره را با این امید و آرزو جاری کردیم تا دردهای بی‌شمار این دیارِ محروم و عقب‌نگه داشته شده را فریاد بزنیم. آگاهی ببخشیم نه آگهی به‌چاپیم! سیمره جاری شد تا مطالبه‌گری کند به نمایندگی از مردم. هیچ‌گاه در این فکر نبوده و نیستیم که از رانتِ رسانه‌ای استفاده کنیم. گردانندگان سیمره به شهادت خودِ سیمره تا کنون کوچک‌ترین بهر‌ه‌ی شخصی از کار مطبوعاتی عایدشان نشده‌است.
در طول هشت‌سال دولت مهرورز احمدی‌نژاد بی‌پروا و بی‌پرده صفحات سیمره پر بود از نقدهای منصفانه‌ی نویسندگان متعهدش که جز به سربلندی استان لرستان و ایران عزیز نمی‌اندیشند. در دولت 8 ساله‌ی عدالت‌محور مورد لطف دولتیان قرار گرفتیم!! و اکنون نیز سرشار از لطف بیش از حد دولت تدبیر و امیدیم!!  اما سیمره اصلاح‌طلبی فرصت‌طلب نیست، منافع فردی و شخصی را بر منافع جمعی و ملی ترجیح نمی‌دهد. سیمره، اصلاح‌طلبی شناسنامه‌دار است نه از آن دسته اصلاح‌‌طلب‌هایی که در دولت کریمه‌ی روحانی عاشقان سینه چاک اصلاح‌طلبی شده‌اند!
خرسند از آنیم که تا کنون در دام بده‌بستان‌های رسانه‌ای نیفتاده‌ایم. مداح و سخن‌گوی این و آن نبوده و نیستیم. استقلال رسانه‌ای خود را فدای منافع مادی نکرده‌ایم.
چاپلوسی و مزدوری و کاسه‌لیسی را که رسم زمانه‌ی بوقلمون‌صفت کنونی است تقبیح کرده و کاری بس زشت و ناپسند می‌دانیم. خرسندیم که تا کنون وام‌دار هیچ‌گروه و شخص خاصی نبوده‌ایم. البته همان‌گونه که در سطور بالا آمد، مشی سیمره اصلاح‌طلبی است، اصلاح‌طلبی غیرحکومتی، اصلاح‌طلبی که منافع جامعه را اولویت کاری خود قرار داده است، اصلاح‌طلبی که فرصت‌طلب نیست، اصلاح‌طلبی که تمامیت‌خواه و سهم‌خواه نیست. اصلاح‌‌طلبی که هیچ‌گاه وارد معامله‌های رایج و مرسوم روزگار سفله‌پرور کنونی نشده‌است، اصلاح‌طلبی که پست‌طلب نیست. در یک کلام اصلاح‌طلبی که خط قرمزش منافع ملی است نه چیز دیگری. به دیگر سخن روزنامه‌نگاران سیمره همواره به دو اصل کلیدی در زندگی خود وفادار و پایبند بوده‌اند: «اخلاق حرفه‌ای» و «مسئولیت اجتماعی».
سیمره در طول این چهارده سال تلاش کرده تا صرفاً «پیام‌رسان» نباشد بلکه «جریان‌ساز» نیز باشد. البته قضاوت و داوری نهایی را در این خصوص به خوانندگان ارجمند سیمره واگذار می‌کنیم.
فرجام سخن این که: از همه‌ی همراهان سیمره بی‌نهایت سپاس‌گزارم؛ بارها گفته‌ام و باز می‌گویم اگر همراهی و هم‌‌دلی این بزرگواران نبود، سیمره چنین «ارز» و «ارج» نمی‌یافت. همواره‌ی روزگار با سیمره جاری باشید!
کیانوش رستمی: مدیرمسوول سیمره
 
 

شورای نویسندگان پایگاه خبری "یافته"، ضمن گرامیداشت سیزدهمین سالگرد تأسیس روزنامه سیمره، تلاش‌های خالصانه مسئولین و کلیه کسانی که با این مجموعه همکاری دارند را ارج نهاده، برای آن‌ها آرزوی توفیقات روزافزونتان را خواستار است.

دیدگاه‌ها  

#1 سپهر 1396-04-06 00:47
در جدیدترین شماره نشریه سیمره چاپ چهارم تیر1396 گزارشی مفصل با عنوان "بیچاره اکسیژن!نگاهی به باغ گیاه شناسی زاگرس خرم آباد" منتشر شده.طبق ادعای نویسندگان این گزارش از بین قلعه باستانی فلک الافلاک و باغ گیاه شناسی زاگرس یکی باید فدای دیگری شود!عجیبتر اینکه با استدلالات خاص خودشان نوشته اند اهمیت و ارزش باغ گیاه شناسی زاگرس از قلعه فلک الافلاک خیلی بیشتر است.از نشریه وزین سیمره هرگز انتظار نمی رود به کسانی اجازه دهد جایگاه قلعه فلک الافلاک قلب تپنده شهر خرم آباد و مهمترین جاذبه تاریخی-توریستی لرستان را تا این حد پایین بیاورند.اگر از روی ناچاری سر دو راهی انتخاب قرار بگیریم و قرار باشد یکی از این دو فدای دیگری شود بدون تردید اکثریت مطلق مردم شریف خرم آباد خواهان فراهم شدن شرایط برای تخلیه حریم قلعه فلک الافلاک و ثبت دائمی این اثر ارزشمند در میراث جهانی یونسکو هستند.دوستداران قلعه اجازه نخواهند داد با خود عقل کل پنداری عده ای سودجو که هیچ تعلق خاطری به خرم آباد ندارند این بنای باشکوه چند هزار ساله قربانی یک باغ کوچک هشتاد نود ساله شود.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

تذكر: نظرات حاوي توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمي‌شوند

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا