یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

استاندار لرستان گفت: فعالیت طرح‌های بزرگ و اثرگذار همچون فروسیلیس در شهرستان‌های استان رتبه‌های استان را از حیث اشتغال و بیکاری بهبود خواهد داد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری لرستان، فرهاد زیویار، ظهر جمعه سوم شهریور در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه خرم‌اباد به مناسبت هفته دولت، با اشاره به اینکه هفته دولت فرصتی است که خادمان دولت گزارشی از اقدامات انجام شده و پیشرفت‌هایی که در طرح‌های اقتصادی، پروژه‌های عمرانی صورت گرفته را ارائه دهند، بیان کرد: سفر رئیس جمهور و هیات دولت به استان لرستان، یکی از فصل‌های اساسی برای کار و خدمت در دولت سیزدهم است.
وی افزود: برخی مطالبات و انتظارات مردم در همین مصوبات و تصمیمات همچون ویژه شدن شهرستان الیگودرز، ارتقا بخش معمولان به فرمانداری، ایجاد بخش های ایتیوند، شیروان، بالاگریوه و افرینه در شهرهای بروجرد، پلدختر، معمولان و دلفان اجرایی شد.
استاندار لرستان با اشاره به اینکه تمام اولویت دولت سیزدهم برای آبادانی و پیشرفت ایران اسلامی است و بارها از سوی رئیس جمهور مورد تاکید قرار گرفته است، عنوان کرد: رویکرد دولت در سطح کلان، تکمیل پروژه‌های عمرانی و آماده‌سازی آنها برای ارائه خدمت به مردم است.
زیویار با بیان اینکه سفر هیئت دولت سیزدهم به لرستان، ۱۸۲ مصوبه با ۶۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی به‌دنبال داشت بیان کرد: بالغ بر ۷۰ درصد اعتباری که مقرر بود در یک دوره سه یا چهارساله اجرا شود، به استان ابلاغ و تحقق پیدا کرده است.
وی افزود:  هزار میلیارد تومان هم بعد از آن به بخش کشاورزی از طریق مولدسازی اختصاص داده شد که در ماه گذشته از سوی دولت ابلاغ شد.
 
افزایش چند برابری اعتبارات عمرانی استان در دولت سیزدهم
استاندار تصریح کرد:اگر بخواهیم مقایسه‌ای داشته باشیم برای اعتبارات پروژه‌های عمرانی با آغاز کار دولت سیزدهم،  ۷۰درصد اعتبارات اختصاص پیدا کرده به استان؛ یعنی ۴هزار ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت نقد در اختیار استان قرار داده شده، این درحالی که این عدد در دولت دوازدهم ۲۰ میلیارد تومان بود.
زیویار با بیان اینکه خدمت‌رسانی دولت در بخش‌های مختلف اقتصادی، تولیدی عمرانی اجتماعی و فرهنگی در حال انجام است افزود: در ایام هفته دولت شاهد افتتاح و کلنگ‌زنی هزار طرح عمرانی اقتصادی آموزشی ورزشی و بهداشتی در سطح استان هستیم. که اعتباری بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان را شامل می‌شود.
وی گفت:  طرح‌های راه آهن استان لرستان، بیمارستان نیایش، بیمارستان رازی کوهدشت، بیمارستان گهر دورود، پل بلیلوند، ورزشگاه ۱۵ هزار نفری خرم‌آباد، ورزشگاه بروجرد، کتابخانه مرکزی، باغ موزه دفاع مقدس، سد تاج امیر، سد کمندان، از طرح‌های بزرگی هستند که در آینده نزدیک به بهره‌برداری خواهند رسید.
استاندار لرستان به ابر پروژه راه‌آهن لرستان اشاره کرد و افزود: برای این پروژه حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است ک مسیر خرم‌آباد دورود با استقرار ۱۴ کارگاه اکنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
زیویار به طرح‌های اقتصادی لرستان لرستان اشاره کرد و افزود: طرح‌های این بخش با اعتبار هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیز افتتاح خواهند شد که با اعتبار پروژه‌های عمرانی متفاوت است.
وی افزود: ۲۸ طرح کشاورزی، ۱۰ طرح صنعتی و ۳۸ طرح اشتغال‌زایی از طریق نهادهای حمایتی دنبال می‌شوند. و این در حالی است که سال گذشته مجموع طرح‌های عمرانی و اقتصادی ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار داشتند.
استاندار لرستان گفت: کارخانه سنگ‌بری غرب خرم آباد با ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری ریالی و پنج میلیون دلار به صورت ارزی با اشتغال ۴۰ نفر، احیای واحد صنعتی لوله از الیاف دورود با ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار و اشتغال ۴۰ نفر به صورت مستقیم، کارخانه کربنات کلسیم الیگودرز با ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار و اشتغال ۲۷ نفر، واحد تولید مواد شوینده بروجرد با ۸۸ میلیارد تومان اعتبار و اشتغال ۴۰ نفر، شروع عملیات اجرایی شهرک خورشیدی در کوهدشت با ظرفیت ۴۰ مگاوات برق و سرمایه گذاری ۸۰۰ میلیارد تومان و اشتغال ۴۰۰ نفر است. از پروژه‌های اقتصادی مهم دولت هستند در این ایام افتتاح می‌شوند.
 
لرستان در افزایش اشتغال و کاهش نرخ بیکاری روند صعودی به خود گرفته است
زیویار با اشاره به اینکه در سال گذشته،  ۳۹ هزار و ۱۴۵ نفر سهمیه اشتغال به استان اختصاص پیدا کرد که با اعتبارات تبصره‌ای و تسهیلات کم بهره ۱۰۳ درصد از این تعهد تحقق پیدا کرد افزود:  اطلاعات ۴۰ هزار و ۳۱۶ نفر در سامانه رصد بارگذاری شد و در سال جاری علی‌رغم اینکه تا کنون اعتبارات تبصره‌ای در اختیار استان قرار داده نشده است؛  ۲۹ هزار ۵۴۴ نفر است سهمیه استان است؛  با برنامه‌ریزی‌ها و همراهی‌های معاونت اقتصادی و دستگاه‌های اقتصادی استان، اطلاعات ۸ هزار نفر در سامانه رصد بارگذاری شده است.
استاندار لرستان با اشاره به اینکه روند اشتغال‌زایی در استان طی ۲ سال گذشته رشد سه پله‌ای داشته است بیان کرد: آمار بیکاری از ۱۲ و هشت دهم درصد در دولت قبل به ۱۲ و چهار دهم درصد کاهش یافته است.
نماینده عالی دولت در لرستان با بیان اینکه فعالیت طرح‌های  بزرگ و اثرگذار را در استان استان بهبود وضعیت اشتغال استان اثرگذار خواهد بود افزود: طرح فروسیلیس در شهرستان‌های الیگودرز بروجرد، و ازنا با حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان برای حداق ۵ هزار اشتغال ایجاد خواهد کرد که این رقم  رتبه‌های استان را از حیث اشتغال و بیکاری بهبود پیدا خواهد بخشید.
زیویار با تاکید بر اینکه دولت تنها یک تسهیل گر است، افزود: هدف دولت گره‌گشایی از مشکلات مردم است که با همراهی خود مردم و تلاش مسئولان محقق خواهد شد.


دیدگاه‌ها  

#1 سیدحمید 1402-06-03 21:28
سلام مناطق پرجمعیت ومتراکم علوی و خیراباد که روزانه برجمعیت شان افزوده میشود نیز مدارس ابتدایی ندارند یا کم است....
نقل قول کردن
#2 کشوری 1402-06-03 23:29
بخش پاپی به مرکزیت شهر سپیددشت با ۵۲ هزار نفر جمعیت پس کی بعد از ۸۰ سال به شهرستان ارتقا پیدا میکند؟؟؟
نقل قول کردن
#3 شهروند 1402-06-03 23:30
هتل پارک صخره‌ای خرم‌آباد از سال ۱۳۷۶ کلنگ زنی شده و بعد از ۲۶ سال هنوز متولی و بخش خصوصی نتوانسته آنرا تکمیل کند و معلوم نیست تا کی بلاتکلیفه همچنین پل و دیواره ساحلی ماسور در ورودی خرم‌آباد چرا درست و تکمیل نمیشه؟؟؟
نقل قول کردن
#4 خرم‌آبادی 1402-06-03 23:31
استاندار گرامی چرا استان لرستان هیچگونه دانشگاه صنعتی ندارد؟ الان اراک و همدان و کرمانشاه و اصفهان و اهواز و دزفول و بهبهان دانشگاه علوم صنعتی دارند بجز ما :cry:
نقل قول کردن
#5 م 1402-06-04 01:28
کدوم طرح بزرگ صنعتی؟؟؟
انگار ده تا پتروشیمی و پالایشگاه و کارخونه فولاد و صنایع مادر در حال احداثه
کل صنایع لرستان چهارتا سوله تولید یه بار مصرف و ماکارونی سازی و رشته بریه
اگر کاهش بیکاری هم اتفاق میفته مدیون مهاجرت نسل جوان به خارج از استان هستید
نقل قول کردن
#6 عباسی 1402-06-04 17:47
به نقل از م:
کدوم طرح بزرگ صنعتی؟؟؟
انگار ده تا پتروشیمی و پالایشگاه و کارخونه فولاد و صنایع مادر در حال احداثه
کل صنایع لرستان چهارتا سوله تولید یه بار مصرف و ماکارونی سازی و رشته بریه
اگر کاهش بیکاری هم اتفاق میفته مدیون مهاجرت نسل جوان به خارج از استان هستید

احسنت
نقل قول کردن
#7 خرم‌آبادی 1402-06-04 19:46
تنها راه برون رفت از بیکاری جوانان، تقویت حوزه گردشگری است با ساخت هتل و مهمانسرا و رستوران و فروشگاه صنایع دستی و ساخت پارک آبی و شهربازی و موزه می‌توان کلی هم اشتغالزایی کرد و هم تصویری خوب از استان لرستان ارائه داد اما متأسفانه آبشارهای لرستان حتی سرويس بهداشتی ندارند یا جاده ها کیفیت آسفالت ندارند یا شهرها پر زباله و شلوغ هستند
نقل قول کردن
#8 خرم‌آبادی 1402-06-04 19:49
در زمان راهپیمایی اربعین کلی مسافر از کشور روانه غرب ایران می‌شوند و از لرستان عبور می‌کنند که به ایلام بروند ولی ما هیچ ظرفیتی برای استفاده از این رخداد نداریم درصورتیکه ایلام و کرمانشاه کلی ا دولت پول گرفتند و روکش آسفالت انجام دادند و چهارخطه کردن و کلی هتل و رستوران و مهمانسرا ساختند چون زیارت کربلا دیگه همیشه رونق گرفته ولی مسئولان لرستان نتوانستند بودجه‌ای برای این زمینه جذب کنند
نقل قول کردن
#9 خرم‌آبادی 1402-06-04 19:53
در این ایام اربعین کلی مسافر و زائر از سراسر ایران و پاکستان و افغانستان در حال عبور از لرستان و رسیدن به مرز مهران هستند اما خیابان‌ها و معابر ورودی خرم‌آباد هیچگونه جایگاهی برای پذیرایی و حتی اقامت ندارد امروز مسافری گفت آنقدر شلوغه و ترافیکه نمیشه پارک کنم دارو بگیرم(خیابانهای خرم‌آباد در ایام عادی هم ترافیک دارد چه برسد به مناسبتها) نه پارکینگی و نه زیرساختی و نه پارک و مسجد بزرگی، چهل و پنج ساله محله شمشیرآباد خرم‌آباد(میدان بسیج) همین شکله و پل باریک پیروزی گنجایش این همه ماشین ندارد همیشه ترافیکه. خود مردم با کمک بخش خصوصی به کمک شهرها بیان و مسئولان و شهرداری کمک کنه حداقل سالی یک مشکل را حل کند.
نقل قول کردن
#10 دانشگاه صنعتی 1402-06-04 19:59
با توجه به معضل بیکاری باید کارآفرینی و مهارت آموزی در دانشگاه‌ها در دستور کار قرار گیرد باید بسمت《علوم صنعتی》برویم الان تمامی استان‌ها دانشگاه علوم صنعتی دارند مثل: بهبهان، گلپایگان، قوچان، اراک، همدان، کرمانشاه، دزفول، قم، اصفهان، بیرجند و...فقط لرستان دانشگاه صنعتی ندارد! تمام دانشگاه‌ها دارند علم را به《صنعت》گره می‌زنند و《پژوهشگاه》و پارک علم و فناوری و شهرک علمی_تحقیقاتی دارند همین دانشگاه صنعتی اصفهان کلی پژوهشکده دارد ولی دانشگاه لرستان بعداز ۴۶ سال فقط ۵ دانشکده ساده دارد ولی دانشگاه‌های همدوره لُرستان تعداد دانشکده‌هایشان ۲ رقمی است. با اینکه ۷۰درصد مساحت لرستان کوهستان است، نه دانشکده معدن دارد و نه پژوهشکده سنگ! درصورتیکه ساخت پژوهشکده سنگ شناسی لرستان توسط دولت قبلی هم مجوز داده شد و هم ردیف بودجه گرفته ولی متأسفانه اداره صنعت و معدن و دانشگاه لرستان اراده ای برای ساختش نشان ندادند. سایت مردمی یافته لطفا چاپ کنید شاید مسئول دلسوزی دید و بفکر تاسیس دانشگاه صنعتی افتاد. سپاس
نقل قول کردن
#11 دلسوز 1402-06-04 20:02
به نقل از خرم‌آبادی:
تنها راه برون رفت از بیکاری جوانان، تقویت حوزه گردشگری است با ساخت هتل و مهمانسرا و رستوران و فروشگاه صنایع دستی و ساخت پارک آبی و شهربازی و موزه می‌توان کلی هم اشتغالزایی کرد و هم تصویری خوب از استان لرستان ارائه داد اما متأسفانه آبشارهای لرستان حتی سرويس بهداشتی ندارند یا جاده ها کیفیت آسفالت ندارند یا شهرها پر زباله و شلوغ هستند
توی بام خرم‌آباد یا بام خاطره‌ها میشه با کمک بخش خصوصی تله کابین ساخت یا شهربازی ساخت یا هتل و رستوران و موزه حیاط وحش ساخت یا رصدخانه نجوم بزرگی ساخت خواهش میکنم محیط‌زیست همکاری کنه و اجازه بده با رونق گردشگری، مسافران بیان و اقامت کنندر بام خرم‌آباد و بام خاطره ها. متأسفانه ما قدر ظرفیت هایمان را نمی‌دانیم
نقل قول کردن
#12 محمد سگوند 1402-06-04 22:23
استاندارخودش داره بیان میکنه، اوضاع اشتغال در اینده بهتر خوااااااااااااا اااااااااااااهد شد.
یعنی در حال حاضر همین اش و همین کاسه
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

تذكر: نظرات حاوي توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمي‌شوند

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا