یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

متولد یکم آبان ۱۳۳۹ در خرم‌آباد و از داوران خوشنام و باسابقه ملی فوتبال لرستان است.
دروازه‌بان تیم‌های فرهنگ، تاج (استقلال)، ژاندارمری، مهاجرین خرم‌آباد و عقاب همدان بوده و پس از فوتبال، به مربی‌گری و داوری روی آورده و از این نظر جزو معدود افرادی است که در خرم‌آباد در هر دو رده تا مدارج بالا فعالیت داشته است.
سرمربی تیم‌های نوجوانان و جوانان لرستان و باشگاه پیام خرم‌آباد از جمله سوابق کارنامه مربی‌گری اوست.
قاضی سیاه‌پوش دهه‌های ۶۰ تا ۸۰ داوری را از سال ۱۳۶۳ آغاز و تا ۱۳۸۶ ادامه داد. در این مدت موفق به کسب درجه ملی داوری و درجه B مربی‌گری کنفدراسیون فوتبال آسیا شد.
«بهمن محمدی‌پور» اولین مربی تاریخ فوتبال ساحلی لرستان به شمار می‌آید.
وی که دارای دو فرزند دختر می‌باشد در حال حاضر کارمند تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان و از ناظران سازمان لیگ فوتبال است.
 


گفتگوی یک ساعته فرشید گله‌داری با او را در ادامه بخوانید:
 
آقای محمدی‌پور چه دلیلی باعث شد به داوری علاقه‌مند شوید و مشوق شما چه کسی بود؟
تعهد و مسئولیت‌پذیری و نیاز داوری در فوتبال محلات باعث شد من به داوری علاقمند شوم. سال ۱۳۶۳ پس از پایان خدمت مقدس سربازی در سن ۲۴ سالگی شروع به شرکت در کلاس‌های داوری کردم. مشوقانم زنده‌یاد کریم مرادی، زنده‌یاد فتح‌الله امیدزاده و استاد پرویز جایدری بودند.
 
تا چه زمانی فوتبال بازی کردید و چه شد که به مربیگری روی آوردید؟
تا سال ۱۳۶۳ و این سال در سن ۲۴ سالگی کفش‌ها را آویختم! به داوری و مربی‌گری علاقمند شدم هر چند اساتیدم همچون آقایان نعمت‌الهی، سپهوند و الیاسی از من گله‌مند بودند که چرا در آن سن چنین تصمیمی گرفتم؟!
 



چه بازیکنانی را در سطح ملی پرورش داده‌اید؟
زمانی در رده نوجوان و جوانان مربی آقایان بهروز رباطی، حجت محمدی، فریبرز حیدری، اصغر کرم‌الهی، سعید دولتشاه، پیمان تابعی و رضا طولابی، مهرداد خادمی و بهزاد پشتدار از خرم‌آباد و مصطفی قایدرحمت، علی‌رضا دلیخون و رضا زوله از دورود بودم.
 
داوری را بیشتر دوست دارید یا مربی‌گری را؟
سوال بسیار سختی است! به عنوان خادم ورزش هر دو را مانند فرزندان خود دوست دارم و مسلما انسان نمی‌تواند بین دو فرزند خود فرق بگذارد.
 



در صورتی که به عقب برگردید باز همین راه را ادامه خواهید داد؟
 بله مانند حاج پرویز جایدری و حاج قدرت‌الله کاوه الگوهایم در مربی‌گری و داوری که به طور همزمان هم در داوری و هم در مربی‌گری فعال بودند، همین راه را انتخاب خواهم کرد.
 
به نظر شما داوری که خود فوتبالیست بوده باشد در داوری موفق‌تر است؟
سوال خوبی است. قطعاً جواب شما بله است چون داوری با این خصوصیت، راحت‌تر با بازیکنان ارتباط برقرار می‌کند و به راحتی می‌تواند احساس بازیکنان را درک و بهتر و روان‌تر بازی را مدیریت کند.
 
در بین داوران جوان کنونی لرستان چه کسانی را مستعد می‌دانید؟
آقایان علی‌نیا و برادران جوانمرد و عزیزپور(الشتر) برادران صادقی و مسعود مرادی(خرم‌آباد) سید یونس موسوی، کیامنش و پیرهادی (بروجرد) همگی از داوران خوب و آینده‌دار فوتبال و فوتسال لرستان هستند که آرزو دارم در سطح اول فوتبال ایران بدرخشند.
 



خاطره شیرینی دوران ورزشی شما؟
صعود خیبر به لیگ دسته اول فوتبال باشگاه‌های کشور در ورزشگاه هویزه (‌استقلال جنوب) که من هم در آن جشن حضور داشتم از خاطرات شیرین من است.
 
انتقاد یا گلایه‌ای از کسی دارید؟
وقتی که برخی نااهلان در ورزش هستند دیگر جای گلایه و نقد نیست! نقد در شرایط کنونی مثل این است که شما بخواهید کوه را جابه‌جا کنید یا مسیر رودخانه را عوض نمایید!
اگر دلسوخته‌ای هم پیدا شود، بدون شک او را فراری خواهند داد. اکثراً به فکر منفعت و سود شخصی خود هستند و هیچ کس به فکر ورزش و مسائل اجتماعی نیست! افسوس و صد افسوس...
 



در حال حاضر دغدغه اصلی شما چیست و چه کمکی می‌توانید به ارتقای سطح فوتبال یا داوری در لرستان انجام دهید؟
با این که در حال حاضر هیچ سمتی در فوتبال ندارم اما کماکان دغدغه فوتبال لرستان و ایران را دارم با کمال میل حاضرم هر جا لازم باشد تجربیات خود را در اختیار دوستانی که مایل باشند قرار دهم.
 
و سخن پایانی؟
ضمن ارزوی موفقیت برای فوتبال لرستان و مخصوصا تیم خیبر خرم‌آباد که همه شاگرد بنده بوده‌اند لازم می‌دانم از شما و پایگاه خبری یافته تشکر نمایم که این فرصت را در اختیارم قرار دادید.



پایگاه خبری یافته

دیدگاه‌ها  

#1 رضا جایدری 1399-02-18 13:54
استاد بهمن محمدی حافظه بسیار خوبی دارند و من در تدوین کتاب تاریخ فوتبال لرستان از اطلاعات ارزشمند ایشان در اعلام نتایج و اسامی بازیکنان برخی تیم‌های لرستان در دهه‌های ۶۰ و ۷۰ بهره برده‌ام. جا دارد این‌جا بار دیگر از سال‌ها زحمات ایشان برای فوتبال خرم‌آباد و لرستان تشکر نمایم
نقل قول کردن
#2 سلامت مردم 1399-02-19 22:15
دیشی رفتیم زیباکنار روی چمنها نشستیم تماما پشگل گوسفند بود!!! متأسفانه چوپانان همه‌جا رو مرتع می‌بینند و گله‌های گوسفند را به پارک زیباکنار خرم‌آباد و پارک کاسیت در ورودی شهر می‌آورند و خیال می‌کنند شهرداری، این چمن ها را برای دامهای آنان کاشته‌است! در تبریز وجود هرگونه دام در 50 کیلومتری شهر ممنوع است! خواهش می‌کنم ماموران شهرداری، بهداشت و مردم با آنان برخورد کنند. مردم روی این چمن ها می‌نشینند بعد چوپانان گله گوسفند را به حریم شهری می‌آورند! آیا سلامت مردم ملاک نیست؟
نقل قول کردن
#3 بابک 1399-02-21 10:35
استاد محمدی یکی از پیشکسوتان و دلسوزان ورزش لرستان بوده و هستند برایشان سلامتی و طول عمر آرزومندم
نقل قول کردن
#4 مراد 1399-02-21 13:54
محله وکوچه های خیرآبادشده محل چرای گوسفندان بهداشت خرم آباد وشهرداری خسته نباشید؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول کردن
#5 قاسم رحمانی 1399-02-24 23:06
مربی و استاد عزیز بنده،آقا بهمن محمدی
امیدوارم همواره سلامت باشید
نقل قول کردن
#6 پیمان تابعی 1399-02-25 01:04
استاد محمدی مرد اخلاق و پاک و خوبدل که همیشه قدردان زحمات خالصانه ایشان هستیم.
نقل قول کردن
#7 مسعود زاهدی 1399-04-19 11:09
استاد بهمن محمدی یکی از بهترین مربیان استان بوده و هست هم از لحاظ اخلاقی و هم تاکتیکی و نقش بسیارمهمی مخصوصا در فوتبال پایه ایی استان ایفا کرده
نقل قول کردن
#8 مسعود سلیمانی نژاد 1401-02-04 23:57
عرض ادب خدمت مربی عزیزم جناب آقای محمدی .امیدوارم سلامت و پایدار باشید .هیچوقت محبت های شما را فراموش نمی کنم
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

تذكر: نظرات حاوي توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمي‌شوند

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا