یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرم‌آباد اظهار داشت: اتاق خرم‌آباد برای تدوین برنامه گردشگری لرستان آمادگی دارد.
به گزارش پایگاه خبری یافته، "حسین سلاح‌ورزی" در جلسه کمیسیون گردشگری و خدمات که شامگاه پنج‌شنبه 20 خرداد برگزار شد، با اشاره به این که در حوزه گردشگری لرستان اطلاعات پایه و درستی نداریم، گفت: پیش از شروع هر گونه کار دیگری لازم است این اطلاعات را به دست آوریم.
وی، ارائه گزارشات متفاوت توسط دستگاه‌های اجرایی مختلف را یکی از مشکلات حوزه گردشگری لرستان عنوان کرد و افزود: در این راستا بایستی اطلاعات واقع‌بینانه و مستند باشد.
 سلاح‌ورزی، آمادگی اتاق خرم‌آباد برای تدوین برنامه گردشگری لرستان را اعلام نمود و ادامه داد: برای این منظور به ابزار و امکاناتی نیازمندیم که اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرم‌آباد می‌تواند فراهم ساختن بخشی از آن را به عهده بگیرد.
رییس پارلمان بخش خصوصی اضافه کرد: همچنین به منظور شکوفایی حوزه گردشگری لرستان، ما می‌توانیم دعوت از سفرای کشورها و سرمایه‌گذاران خارجی را عهده‌دار شویم.
 سلا‌ح‌ورزی ادامه داد: به منظور اجرایی کردن این ایده می‌توانیم آن را در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی و یا در جلسه‌ای مجزا با استاندار لرستان که همواره حامی بخش خصوصی بوده است، مطرح کنیم.
 جلسه کمیسیون گردشگری و خدمات
امتناع مدیران دستگاه‌های اجرایی از ارائه‌ی اطلاعات پایه به بخش خصوصی
رییس کمیسیون گردشگری و خدمات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرم‌آباد نیز در این جلسه گفت: در جمع‌آوری اطلاعات پایه گردشگری به اطلاعات استخراج شده توسط دستگاه‌های اجرایی نیازمندیم که متأسفانه آن‌ها این مورد را محرمانه تلقی کرده و از ارائه‌ی گزارشات به بخش خصوصی خودداری می‌کنند.
اسداله بیرانوند تأکید کرد: به همین دلیل از رییس اتاق خرم‌آباد می‌خواهیم این موضوع را به مدیریت ارشد استان منتقل کنند تا ایشان هم در جلسه شورای اداری به مدیران تحت امر خود گوشزد نمایند.
 
شریک کردن جوامع محلی در گردشگری ضروری است
عضو کمیسیون گردشگری و خدمات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرم‌آباد نیز در این جلسه با بیان این‌که این کمیسیون به دنبال ایفای نقش یک دستگاه دولتی نیست، اظهار داشت: برای اجرایی و عملیاتی کردن این برنامه، شریک کردن جوامع محلی در گردشگری ضروری است.
مهرداد زرین‌جویی تأکید کرد: بایستی گردشگری را با نیازمندی اقتصادی جامعه بسط دهیم و اگر بتوانیم این کار را انجام دهیم نان گردشگری را سر سفره مردم آورده‌ایم.
وی، استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد را در توسعه گردشگری لرستان ضروری دانست و گفت: اطلاعات گردشگری را باید به زندگی فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی مردم وارد نماییم.
 
اعضای کمیسیون گردشگری دلسوز شهر هستند
یکی دیگر از اعضای کمیسیون گردشگری و خدمات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرم‌آباد نیز در این جلسه اظهار داشت: اعضای این کمیسیون دلسوز شهر هستند و مشکلات را بهتر از مسئولان درک می‌کنند.
رستم کوشکی به برنامه‌های اجرا شده‌ی شهرداری و شورای اسلامی شهر خرم‌آباد برای توسعه گردشگری طی سال جاری اشاره و اضافه کرد: 500 تخته چادر رایگان برای اسکان مسافران نوروزی در پارک‌های مرکز لرستان دایر شد.
وی با بیان این‌که در این راستا نیز آسفالت معابر اصلی سطح شهر در دستور کار شهرداری خرم‌آباد قرار گرفت، اذعان داشت: خوشبختانه با این اقدامات، خرم‌آباد را در اذهان مسافران نوروزی ماندگار کردیم.
 
باید با رونق گردشگری، نان بر سر سفره‌ی مردم بیاوریم
دیگر عضو کمیسیون گردشگری و خدمات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرم‌آباد هم در این جلسه با مثبت ارزیابی کردن اقدامات رییس اتاق مرکز لرستان در خصوص رونق گردشگری استان، اظهار داشت: خوشبختانه در هر پروژه‌ای که ایشان ورود پیدا کرده‌ ما شاهد رونق و شکوفایی آن طرح و برنامه بوده‌ایم.
مظفر افشار با تأکید بر این‌که مدیریت صحیح و اصولی رییس اتاق خرم‌آباد موجب شده است رؤسای کانون سراسری پیمانکاران ایران، بارها لرستان را برای تفریح انتخاب نمایند، تصریح کرد: به همین دلیل معتقدم آقای سلاح‌ورزی در راه‌اندازی مجموعه فرهنگی حمام گپ خرم‌آباد نیز موفق عمل خواهد کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به قابلیت‌های منحصر به فرد روستای "سنگ‌تراشان" خرم‌آباد اشاره و اضافه کرد: این روستا که در محدوده‌ی آبشارهای "نوژیان" و "وارک" واقع شده قابلیت انتخاب شدن به عنوان مکان گردشگری را دارا است.
پدر بلوط ایران در تکمیل سخنان خود افزود: در این راستا سرمایه‌گذارانی را از استان‌های اصفهان و کرمانشاه به لرستان دعوت کردیم که آن‌ها فراهم شدن زیرساخت‌ها از جمله تأمین امنیت منطقه توسط مدیریت ارشد استان را خواستار شدند.
افشار ادامه داد: متأسفانه به دلیل تعلل اداره‌کل منابع طبیعی لرستان، اهالی روستا با گاوآهن و تراکتور قسمت‌های همجوار آبشار وارک و دشت لاله را شخم می‌زنند که انتظار داریم استاندار لرستان در این خصوص ورود پیدا کند.
وی یادآور شد: اگر بتوانیم از طریق رونق گردشگری منطقه، نان را بر سر سفره‌ی اهالی روستا بیاوریم قطعاً همکاری و همراهی آن‌ها را شاهد خواهیم بود.
عضو کمیسیون گردشگری و خدمات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرم‌آباد در بخش دیگری از سخنان خود به پروژه‌ی بام خرم‌آباد اشاره کرد و بیان داشت: در نوروز امسال، 1300 دستگاه اتومبیل از این پروژه بالا رفتند که از این میزان، تنها یک‌سوم آن‌ها پلاک بومی داشتند و دو سوم باقی‌مانده غیربومی بودند.
افشار خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم با فراهم کردن زیرساخت‌ها‌ی مناسب، شرایط اقامت بخشی از گردشگران را در لرستان فراهم نماییم، به چرخه اقتصاد استان کمک کرده‌ایم.
وی افزود: برای این منظور می‌توانیم از ظرفیت کمیسیون گردشگری و خدمات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرم‌آباد و 60 انجمن زیست محیطی در لرستان بهره بگیریم.
منبع: روابط عمومی اتاق بازرگانی خرم‌آباد

دیدگاه‌ها  

#1 محمد اكبري 1395-03-21 15:47
يكي ازمشكلات برنامه ريزي در حوزه گردشگري لرستان اينست كه نگاه عمراني داريم و افراد خاص تصميم گيرند نه خرد جمعي
دلسوزان برخی نهادها براي محيط زيست وميراث تصميم نگيرند!!!!!!!!! !!لطفا
نقل قول کردن
#2 مهدیه 1395-03-21 23:13
توسعه صنعت گردشگري دراستان لرستان به تنهايي و توسط يك فرد و يك سازمان امكان‌پذير نيست
توسعه گردشگري نياز به مشاركت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، ادارات دولتي مرتبط، بخش خصوصي، شهرداري ها، NGO ها، مردم و .... دارد.
نقل قول کردن
#3 مهدیه 1395-03-21 23:24
اغلب گردشگرها بیش از هر چیز به آب و هوا، فرهنگ یا طبیعت مقصد خود علاقمند هستند. ثروتمندان همیشه به مناطق دوردست سفر کرده‌اند، البته نه به صورت اتفاقی، بلکه در نهایت به یک منظور خاص. به طور مثال برای دیدن ساختمان‌های معروف و آثار هنری، آموختن زبان‌های جدید و چشیدن غذاهای متفاوت. گردشگری سازمان‌یافته امروزه یک صنعت بسیار مهم در تمام جهان است.
گردشگری در ایران به مجموعه امکانات گردشگری از جمله بناهای تاریخی، مکان‌های تفریحی، طبیعت، حمل و نقل، هتل‌داری و ... گفته می‌شود.
نقل قول کردن
#4 مهدیه 1395-03-21 23:31
گردشگری در ایران-صنعت گردشگري بر خلا‌ف بخش‌هاي اقتصادي ديگر از مجموعه‌اي از ارايه كنندگان خدمات شامل دفاتر خدمات مسافرتي و تورگرداني، عاملا‌ن حمل و نقل هوايي، ريلي، جاده‌اي و دريايي، هتل‌ها، مهمان‌سراها و مهمان‌پذيرها، متصديان جاذبه‌هاي گردشگري، رستوران‌ها، فروشگاه‌هاي محصولا‌ت صنايع دستي، اقلا‌م سوغاتي، پوشاك، كفش، اشيا چرمي‌و ساير اقلا‌م مورد علا‌قه گردشگران است
نقل قول کردن
#5 حسنوند 1395-03-21 23:48
به نظرم باید وزارتخانه گردشگری ایجاد شود

چون سازمان میراث فرهنگی به تنهایی قادر به پیشرفت درحوضه گردشگری نمی باشدونیازبه هماهنگی بین همه سازمانها وارگانهاو... وکمک مجلس دارد
نقل قول کردن
#6 طیبه 1395-03-22 00:06
بهترین جاذبه‌های گردشگری چنانچه فاقد امکانات و خدمات مناسب رفاهی و درمانی باشد از تعداد مشتاقان دیدار آن کاسته خواهد شد. تجربه جهانی در ارتباط با مساله جذب گردشگر نشان می‌دهد که در مناطق یا کشورهایی که فاقد امکانات هستند گردشگر کمتر جذب می‌شود. در کشورهایی که صنعت بیمه رشد یافته دارد، امروزه از انواع پوشش مفید و مختلف برای مسافرین استفاده می‌نمایند.
نقل قول کردن
#7 طیبه 1395-03-22 00:10
در بهترین جاذبه های گردشگری خدمات مناسب رفاهی و درمانی ارائه دهید و گردشگران را از انواع پوششهای مفید و مختلف بیمه بهره مند سازید.
نقل قول کردن
#8 حامد 1395-03-22 00:39
تاسیس مکانهای خاص:
با ایجاد و تاسیس مکانهای خاص شبیه به شرکت یا آژانسهای مسافرتی برای راهنمایی ومشاوره گردشگران داخلی وخارجی که واقع در فرودگاهها ، ایستگاههای قطار ، ترمینالهای مسافرتی که می تواند خدمات زیادی به آنها ارائه دهد.
در این مکانها افرادی مسلط به زبانهای مختلف اطلاعات فراوانی شامل : مناطق دیدنی و توریستی شهرهای مختلف ، اطلاعات جغرافیایی محل ، آثار باستانی و تاریخ مناطق وحتی آداب ورسوم آن منطقه و آموزش مسائل زیست محیطی به مسافران را به کمک سایتهای گردشگری ، فیلم ها ، کلیپ ها ، بروشورها که می توان در بروشورها علاوه بر اطلاعات فوق نقشه ها ، اطلاعات هتل ها و مسافر خانه ها ، بیمارستانها و اورژانسها، و... به گردشگران داخلی وخارجی ارائه می دهند.
▪ برنامه ریزی کامل سفر :
پس از در اختیار گذاشتن اطلاعات مورد نیاز به گردشگران حال بر نامه ریزی کامل سفر نیز به عهده این آژانسها است.
نقل قول کردن
#9 شهروند 1395-03-22 09:45
جسارتا این اناق بازرگانی خرم آباد هستش یا استان لرستان ... اگه خرم آباد هستش که هیچ اگه لرستانه این آقایون چطور انتخاب و چرا از هر شهری از استان خصوصا شهرهای شرق لرستان کسی حضور ندارد ...؟؟؟؟
------------
یافته: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرم‌آباد در سال 1374 به همت جمعی از بازرگانان و فعالان اقتصادی استان تأسيس شده و تا کنون پنج دوره انتخابات در اتاق خرم‌آباد صورت پذیرفته است.

اتاق بازرگاني و صنايع و معادن جمهوري اسلامي ايران مؤسسه‌اي غيرانتفاعي است كه داراي شخصيت حقوقي و مستقل مي‌باشد، که به منظور کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصاد کشور از طریق تقویت بخش خصوصی تأسیس شده است. اتاق تا سال 1347 تحت نظارت رؤسای اداره اقتصاد وقت مدیریت می­­شد. در دوره­ی 90-1350 نام این نهاد، «اتاق بازرگانی، صنایع و معادن» بود که در 29 آبان 1390 به همراه تصویب شدن کلیات طرح بهبود مستمر فضای کسب و کار در مجلس شورای اسلامی به این عنوان، "کشاورزی" نیز اضافه گردید و اکنون با نام «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی» مشغول به فعالیت می‌باشد. طبق قانون اتاق مصوب پانزدهم اسفند 1369مركز اتاق در قانون ((اتاق ايران)) ناميده مي‌شود كه در تهران فعال مي‌باشد و حوزه‌ی فعاليت اتاق شهرستان‌ها محدود به تقسيمات كشوري است كه اتاق خرم‌آباد نيز شعبه‌اي از اتاق ايران مي‌باشد كه در استان لرستان در شهرستان خرم‌آباد مشغول به فعاليت است.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

تذكر: نظرات حاوي توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمي‌شوند

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا