یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

خطیب جمعه خرم‌آباد گفت: مردم انتظاردارند آسیب‌ها و کاستی‌هایی که در دوره‌های قبلی انتخابات وجود داشته است در این دوره رفع شود، نکته دیگر اینکه در تایید صلاحیت افراد دقت به عمل بیاید.
به گزارش یافته، حجت‌الاسلام‌والمسلمین "سید احمدرضا شاهرخی" در خطبه‌های نماز جمعه این هفته خرم‌آباد که 15 اسفندماه 99 در مصلی الغدیر برگزار شد، با دعوت همگان به تقوا، خویشتن‌داری و تبعیت از آموزه‌های اخلاقی، اظهار کرد: در قرآن کریم واژه تقوا به صورت اسم، فعل و صفت، صدها بار به کار برده شده است و این نشان دهنده از اهمیت تقوا است.



وی با اشاره به اینکه متقین آن کسی است که با ایمان و عمل صالح در خودش توان و قوه ای به وجود می آورد که می تواند خود را از آسیب‌های بیرونی و درونی حفظ کند، افزود: تقوا دارای دو مرحله است، مرحله اول:  انسان از حضور در مکانی که زمینه ارتکاب گناه وجود دارد، از حضور در آن مکان پرهیز کند اما مرحله دوم: که مرحله بالاتری می باشد این است که انسان به آن قوت روحی و معنوی دست پیدا کند که در هر محیطی قرار بگیرد و اگر اسباب لغزش برای انسان ایجاد شد بتواند خود را از ارتکاب به گناه حفظ کند و این امر پسندیده تر و مطلوب تر است.
شاهرخی با یادآوری اینکه در نظام‌های غیر الهی، ارزش‌ها چیزهای دیگر هستند، ادامه داد: فرعون از حضرت موسی(ع) ایراد می‌گیرد که چرا کسانی که در اطراف تو هستند دست‌بند زرین بر دست ندارند بدین معنا که ملاک ارزش انسان‌ها در نظام غیر الهی مانند فرعون داشتن طوق زرین است اما در نظام اسلامی معیار تام و کامل در نزد خدای متعال تقوا است از این رو خداوند متعال متقین را می‌ستاید و پاداش و سر انجام نیکو را از آن متقین می‌داند.
حجت الاسلام سید احمدرضا شاهرخی در خطبه دوم نماز جمعه این هفته خرم آباد ضمن سفارش همگان به تقوای الهی و پیروی از آموزه‌های الهی اظهار داشت: حجت الاسلام سید احمدرضا شاهرخی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه خرم آباد با سفارش همگان به تقوای الهی اظهار داشت: یکی از اوصاف متقین این است که خداوند متعال در نظرشان بزرگ است و هر چه غیر خداست، در نظرشان کوچک و حقیر است.
وی عنوان کرد: انسان‌های با تقوا، رفتارشان، گفتارشان و سبک زندگیشان بر مسیری است که مورد رضای خداوند متعال باشد و ما به عنوان شیعیان امام علی (ع) و نظامی که پرچم ما را با نام پرچم امام علی (ع) می‌شناسند باید عامل ترین فرد و عامل اجتماع به دستورات الهی باشیم.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه همچنان شاهد شیوع ویروس کرونا در استان هستیم افزود: اینکه این روزها تا حدودی آمار فوتی‌های کرونا در استان پایین است به دلیل رعایت دستورالعمل‌هایی از سوی مردم است.
حجت الاسلام شاهرخی با تاکید بر اینکه نتیجه پایبندی به دستورات ستاد ملی و استانی کرونا، پایین بودن آمار فوتی‌ها است ادامه داد: در این راستا لازم است همچنان همه ما به این مقررات پایبند باشیم.
وی تصریح کرد: هفته پایانی آخر سال را در پیش داریم، کاری کنیم که شروع سال جدید برای همه ما همراه با سلامت و تندرستی خود، خانواده و جامعه اسلامی باشد.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان اینکه آمار مبتلایان به ویروس کرونا اگر بالا برود و یا درصد رعایت کنندگان به دستورالعمل‌ها پایین بیاید علامت خوبی نیست، گفت: این امر حاکی از این بوده که اگر به همین شکل دستورالعمل‌ها را عمل نکنیم، در آینده با مشکلات روبرو خواهیم شد، بنا براین در هفته پایانی سال به دستورات ستاد کرونا عمل کنیم.
حجت الاسلام شاهرخی عنوان کرد: تجمعاتی که در آرامستان ها صورت می گیرد تضعیف امت اسلامی است و مورد رضایت خداوند نیست.
شاهرخی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به چهارشنبه سوری نیز اشاره کرد و گفت: گرامیداشت برخی از مراسمات که به تدریج از مفهوم خود خارج شده و عمل جوانان به آن آسیب به خود و دیگران را به دنبال دارد با شرع، عقل، منطق و استدلال سازگاری ندارد.
امام جمعه خرم‌آباد خاطرنشان کرد: بنابراین امت ما باید سطح افکارش و بینشش به جایی برسد که در این مقوله‌ها ورود نکند زیرا آسیب به خود و دیگران را در پی دارد.
وی با اشاره به مبعث پیامبر (ص) بیان داشت: سخنان و فرموده‌های مقام معظم رهبری به مناسبت به این روز همچون گذشته، شگرف، عمیق و همراه با معرفت افزایی، بصیرت افزایی و امید بخش بود.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تاکید بر اینکه تربیت اخلاقی و دینی دو مأموریت مهم انبیا به خصوص پیامبر اسلام (ص) بوده است گفت: جامعه و بشریت امروز به این دو مقوله نیاز دارد.
حجت الاسلام شاهرخی گفت: در هفته آینده ماه شعبان آغاز می‌شود، این ماه و مناسبت‌های آن فضیلت‌ها و ارزش‌های زیادی دارد.
وی با اشاره به اینکه امیدواریم در این ماه بتوانیم از رزق معنوی که در آن گسترده شده به نحو کامل بهره ببریم گفت: امروز روز، گرامیداشت شهید و شهدا است، همچنین روز تأسیس بنیاد شهید در ۲۲ اسفند ۱۳۵۸ به دستور امام راحل است.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تاکید بر اینکه شهادت از برترین و مقدس ترین واژه‌هایی است که در فرهنگ اسلامی وجود دارد عنوان کرد: در قرآن آیات و روایات متعددی در این رابطه وجود دارد.
حجت الاسلام شاهرخی با تاکید بر اینکه پیامبر اکرم (ص) می فرماید: بالاتر از نیکی شهادت، نیکی دیگری وجود ندارد.
شاهرخی با بیان اینکه پیامبراکرم (ص) برای شهید هفت خصلت را عنوان می‌کند، افزود: اول به محض اینکه اولین قطره خون شهید در راه خدا ریخته شد همه گناهانش بخشیده می‌شود، دوم اینکه دو حوری بهشتی غبار چهره شهید را پاک می‌کنند و به او خوش آمد می گویند، سوم از لباس‌های بهشتی بر اندامش می‌پوشانند، چهارم پذیرایی کنندگان بهشتی از عطر بهشتی او را عطرآگین می‌شود.
وی ادامه داد: پنجم اینکه شهید جایگاه خود را در بهشت می‌بیند، ششم به روح شهید گفته می‌شود که در هر جا که می‌خواهی استراحت کن و هفتم اینکه شهید به وجه الله نظر می‌کند و رضایت و خوشنودی پیامبر اسلام و شهید حاصل می‌شود.
امام جمعه خرم‌آباد گفت: پس بازماندگان شهدا و شهیدان افتخار کنند و شکرگزار باشند که  شهید شان از چنین مقام و منزلتی برخوردار است، و پدران و مادران ، همسران و فرزندان شهدا به لحاظ صبر، استقامت و  قوت قلب بی نظیر بوده و هستند زیرا در همان مسیری حرکت می‌کنند که زینب کبری (س) قهرمان کربلا و امام سجاد (ع) حرکت کرده‌اند.
شاهرخی بیان کرد: خانواده شهدا در معرض امتحانی سخت و دشوار قرار گرفته‌اند، تحمل داغ جدایی فرزندان و همسران همگی نزد خداوند محفوظ است، زیرا اصل و روح فداکاری و مجاهدت در وجود بازماندگان باقی‌ است.
وی تاکید کرد: ساکنان هر کوچه، محله، مسجد، روستا، بخش، شهر و شهرستان باید مقام شهدا و ایثارگران و خانواده آنها را مورد تکریم و احترام قراردهند، همچنین مسئولان از مقامات عالی گرفته که وظیفه سنگینی متوجه آنان است تا سلسله مراتب پایین وظیفه خطری بر عهده دارند.
امام جمعه خرم‌آباد خاطرنشان کرد: قانون وظیفه خطیری معین کرده و مهمتر از قوانین حق حیات و زندگی‌ است که شهیدان بر گردن ما دارند، همه ما مدیون شهدا هستیم.
شاهرخی تاکید کرد:احیا، حفظ و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت همچنین زنده نگه داشتن یاد شهدا ، حفظ آثار و تجلیل و تکریم از خانواده شهدا و جدیت در امور فرهنگی خانواده شهدا از وظایف بنیاد شهید است.
وی با بیان اینکه بسیج امکانات به منظور پراکنده کردن عطر شهدا در جامعه از محورهای بنیاد شهید است، خاطرنشان کرد: البته همه دستگاه‌ها موظف هستند با بنیاد شهید همراهی و همکاری کنند، بنیاد شهید نیز باید در امور فرهنگی، اقتصادی، اشتغال و مسکن با جدیت و بدون ملاحظه شبانه روزی در خارج استان و در استان پیگیر حل مشکلات فرزندان شهدا و جانبازان و آزادگان باشند.
امام جمعه خرم‌آباد در بخش دیگری از صحبت‌های خود به انتخابات ریاست جمهوری اسلامی و شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: البته اکنون شاهد ثبت نام داوطلبین شوراها شهر هستیم، بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی شوراها از ارکان تصمیم گیری  و اداره امورکشور به منظور تسریع در برنامه‌ریزی اقتصادی، اجتماعی، بهداشتی، فرهنگی، عمرانی، آموزشی و... هستند.
خطیب جمعه خرم‌آباد عنوان کرد: از اصل ۱۰۰ تا ۱۰۶ قانون اساسی چهار اصل در مورد شوراهای اسلامی است، این شوراها از آنچنان اهمیتی برخوردار هستند که استانداران، فرمانداران، بخشداران و سایر مسئولان در حدود اختیارات خود ملزم به رعایت تصمیمات شوراها هستند.
وی با بیان اینکه سه تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی مسئول نظارت بر انتخابات شوراها هستند، اظهارکرد: انتظار می‌رود هیات عالی نظارت در همه مراحل روحیه انقلابی، مدیریت و نظارت درست و صحیح بر انتخابات را انجام دهند همچنین در انتخاب اعضاء اصلی و فرعی نظارت از همه نیروهای کارآمد ، کاردان و متعهد استفاده کنند.
شاهرخی تاکید کرد: مردم انتظاردارند آسیب‌ها و کاستی‌هایی که در دوره‌های قبلی وجود داشته است در این دوره رفع شود، نکته دیگر اینکه در تایید صلاحیت افراد دقت به عمل بیاید.
امام جمعه خرم‌آباد در پایان صحبت‌های خود گفت: حرمت افراد داوطلب باید رعایت و صیانت شود، اما طبق قانون عمل شود زیرا تایید افراد که صلاحیت ندارند یا رد کردن افرادی که از صلاحیت لازم برخوردار هستند در سرنوشت مردم شهر یا بخش تاثیر بسزایی دارد، بنابراین نظارت متقن و مطابق با قانون زمینه خوبی را برای برگزاری انتخاباتی پرشور است و لازمه آن تقوا، ایمان و عمل صالح در پیشبرد امور است که همه باید رعایت کنیم.

نوشتن دیدگاه

تذكر: نظرات حاوي توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمي‌شوند

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا