یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گفت: یکی از برنامه‌های ستاد جمع‌آوری کمپ‌های غیرمجاز است.
به گزارش پایگاه خبری یافته، مجتبي بيرانوند در جلسه کمیته درمان شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تشکیل که با حضور رئیس و معاونین درمان و غذا و داروی برگزار شد، عنوان کرد: این پنجمین جلسه‌ی کمیته‌ی درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر می‌باشد.
وی ابراز داشت: از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی به‌ویژه معاونت درمان انتظار داریم مانند همیشه نهایت همکاری را با ستاد مبارزه با مواد مخدر داشته باشند.
بیرانوند گفت: یکی از برنامه‌های ستاد جمع‌آوری کمپ‌های غیرمجاز است.
وی ادامه داد: از کمیته‌ی نظارت نیز انتظار داریم، نظارت‌های خود را بر روی کمپ‌های مجاز بیشتر از گذشته انجام دهند.
در ادامه‌ی نشست بیرانوند دستور کار جلسه را قرائت کرده و کارشناسان مربوطه در خصوص هر بند از جلسه گزارشات لازم را ارائه دادند. این دستور کار با محوریت درمان معتادان رده‌های سنی پایین، نظارت بیشتر بر کمپ‌های ترک اعتیاد و بررسی و برخورد با تخلف‌های احتمالی صورت گرفته و همکاری بیشتر سازمان‌ها ارائه شد.

ترک اعتیاد اجرایی هیچ‌وقت چاره‌ی کار نیست
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز در این نشست عنوان کرد: امیدوارم با تلاش‌های آقای بیرانوند دبیر جدید شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شاهد تحولات بهتر در این حوزه باشیم.
کوروش ساکی گفت: کار مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد فوق‌العاده سخت و پرتنش است ضمن این که ترک اعتیاد کار ساده‌ای نیست و برای تحقق آن چالش‌های زیادی را فرارو دارد.
وی ابراز داشت: ترک اعتیاد اجرایی هیچ‌وقت چاره‌ی کار نبوده و برای موفقیت در کار نیاز به برنامه‌ریزی‌های بلندمدت وجود دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان همچنین گفت: مواد مخدر صنعتی معضلی است که متأسفانه طی چند سال اخیر مشکلات زیادی را برای جامعه به وجود آورده است.
دکتر ساکی ادامه داد: کشور ما یکی از کشورهایی است که بیشترین هزینه را برای مبارزه با مواد مخدر دارد و به‌کرات شهدایی در این راه جان خود را نثار مبارزه با این پدیده‌ی شوم کرده‌اند.
وی تأکید کرد: در این راه نیاز است که سازمان‌ها و نهادهای مختلف همکاری و هماهنگی ویژه‌ای با یکدیگر داشته باشند و اینجاست که نقش شورای هماهنگی فوق‌العاده پررنگ و حیاتی به نظر می‌رسد.
دکتر ساکی اظهار داشت: با این وجود ضرورت وجود سازمان تخصصی مبارزه با مواد مخدر در رأس این برنامه در کشور احساس می‌شود.
وی گفت: این کار کارشناسی است و نیاز به مطالعات تخصصی دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم با هماهنگی و استفاده از نظرات کارشناسی بتوانیم آمار این پدیده‌ی شوم اجتماعی را پایین بیاوریم.
شایان ذکر است دکتر پیمان آسترکی و رضا سپهوند به ترتیب معاونان درمان و غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز در این نشست مباحث و گزارشاتی را در خصوص معاونت و سازمان تحت مدیریت خود در راستای برنامه‌های مبارزه با مواد مخدر به‌ویژه بندهای قرائت شده در جلسه عنوان کردند.
در پایان جلسه نیز مواردی جهت اجرا توسط سازمان‌ها و نهادهای عضو شورا به تصویب رسید.


دبیر کل شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گفت: یکی از برنامه‌های ستاد جمع‌آوری کمپ‌های غیرمجاز است.
خبر: وحید کاظمی‌ذهابی

نوشتن دیدگاه

تذكر: نظرات حاوي توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمي‌شوند

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا