یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

غلامعلی کویتی‌پور آبان ماه 93 و در ایام دهه محرم میهمان لرستانی‌ها بود. وي اهل خرمشهر است. طي سال‌های جنگ، هیچ‌وقت جبهه را ترک نکرده است.
کویتی پور متولد 1337 و از حماسه‌سراهای جبهه‌ها هستند.
در حاشیه مراسم شب تاسوعا (آبان 93) و در خیمه لرستانی‌های مقیم تهران، مصاحبه‌اي كوتاه با ایشان انجام دادیم که خواندنش خالی از لطف نیست.
 
 آیا شما تا کنون به لرستان سفر کرده و یا آن‌جا مداحی کرده‌اید؟
بله! من سابقه زندگی در شهرهای الشتر،‌ نورآباد و خرم‌آباد را دارم و حتی مدرك سیکل را در خرم‌آباد گرفتم و افتخار مداحی در کنار مردم اکثر شهرهای لرستان به‌ خصوص خرم‌آباد، الیگودرز، دورود را داشته‌ام و در مسجد جامع بروجرد نیز چند بار حضور يافته‌ام.
 
با کدام‌یک از مداحان لرستان آشنایی داريد؟
اکثرا مداحان لرستاني را می‌شناسم. به خصوص مداح اهل بیت آقای یادگاری (حاج غفور يادگاري) را
 
شما سال‌ها در جبهه‌های جنگ حضور داشته‌اید. تا چه حد با رزمندگان و شهدا لرستانی آشنا هستید؟
رزمندگان لرستانی نقش تعیین کننده‌ای در جنگ داشتند و من با خیلی از رزمندگان‌، دلاوران و شهدای لرستانی آشنا بودم‌. هیچ‌وقت شهید والامقام لرستانی شهید سید رضا موسوی را با آن کلاه بافتنی معروفش فراموش نمی‌کنم‌.
 
نظرتان در باره حضور در این خیمه و در کنار مردم ديار ما در هیات عشاق العباس لرستانی‌های مقیم تهران چیست؟
خوشحالم که در جمع لرستانی‌ها حاضر شدم و واقعاً به این اصل بیش‌تر اعتقاد پیدا کردم که عشق به حضرت عباس در همه قومیت‌ها وجود دارد. مردمی که این‌جا هستند یقین دارم که امشب را با انرژی به منزل می‌روند.
 با احترام به قومیت‌ها اجازه می‌خواهم خاطره‌ای نقل کنم. روزی بحث یک عرب‌زبان بود و اعتقادی که همه قومیت‌ها به حضرت ابوالفضل دارند. یکی از نزدیکان که مامور بود تعریف می‌کرد که خلاف‌کاری که در کار دزدی طلا از منازل بود را دستگیر کرده بودیم، 6 ماه کار تحقیقاتی کردیم و یقین داشتیم که دزدی کار اوست، اما هر کاری کردیم اعتراف نکردند. به ناچار دست به دامان یکی از بزرگان قومش شدیم تا او را وادار به اعتراف کنیم. بزرگ قوم نزد او رفت و خلاف کار را به حضرت ابوالفضل قسم داد. آن مرد خلافکار با شنیدن نام مبارک ابوالفضل اعتراف کرد. این موضوع داستان و افسانه نیست‌. یا حکایت آن مرد عراقی که وقتی از او پرسیدند که اگر شما در مقطع تاریخی کربلا بودید و آقا امام حسین را می‌‌دید چه می‌کردید؟ گفت: به او آب می‌دادم.
 این‌ها همه ناشی از ارادت ما به اهل (ع) بیت است.
 
در پایان اگر صحبت خاصی دارید بفرمایید.
علاقه به فرزندان زهرا (س) در همه مردم وجود دارد. به قولی نمک اهل بیت را به آن‌ها داده‌اند، نمک اهل بیت هم تا دم مرگ با آدم‌ها است.
 این افسانه نیست، بلکه واقعیت است. چرا ما از بچه‌گی وقتی به مجالس عزاداری می‌رویم، در نگاه پدر و مادر عزیزتر می‌شویم و اعضای خانواده و یا نزدیکان با احترام خاصی با ما برخورد می‌کنند؟ به‌راستی این خیمه‌ها چه دارد که همه با هم همدل می‌شوند؟ خیمه امام حسین، خیمه خوبی‌هاست، خیمه‌ای که دل‌ها را به خدا وصل می‌کند و از خدا می‌خواهم معرفت ابوالفضل العباس (ع) را به همه ما عطا کند.
 
این مطلب در 12 آبان سال 1393 در #پایگاه_خبری_یافته منتشر شده بود.
 
گفتگو:: عبدالرضا قاسمي





تصاویر عزاداری با شکوه لرستانی‌های مقیم مرکز در شب تاسوعای حسینی
مراسم شب تاسوعا لرستانی ها  میهمان ویژه .  غلامعلی کویتی‌پور(قاسم)




نوشتن دیدگاه

تذكر: نظرات حاوي توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمي‌شوند

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا