یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

مدیر کل سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان گفت: مردم به واحد تولیدی شرکت پارسیلون لرستان نگاه ویژه‌ای دارند.
به گزارش پایگاه خبری یافته، "‌محمدرضا صفی‌خانی" اظهار داشت: مردم به واحد تولیدی شرکت پارسیلون لرستان نگاه ویژه‌ای دارند؛ در حالی که صنایع بزرگ دیگری با ارزش‌افزوده بالاتر و اشتغال‌ بیشتر نیز در استان وجود دارد.
وی با بيان اين كه پارسیلون یکی از صنایع شاخص استان و یک ظرفیت و برند اقتصادی برای استان لرستان است؛ افزود: در زمینه http://yaftenews.ir/images/94/94-10/mohamadreza%20safi%20khani.JPGخصوصی‌سازی این شرکت انتظارات مردم در مورد این کارخانه برآورده نشده است‌؛ البته شرکت پارسیلون قبل از واگذاری با مشکلاتی مثل تورم نیروی انسانی مواجه بود و همین موضوع باعث غیراقتصادی شدن پارسیلون شد.
مدیر کل سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان  اظهار داشت: خصوصی‌سازی پارسیلون امری اجتناب‌ناپذیر است، اما باید ساز و کار، بستر و زیر ساخت آن به‌خوبی فراهم شود و مهم‌تر از آن، بررسی ویژه اهلیت کسانی است که به دنبال سرمایه‌گذاری یا خصوصی‌سازی هستند.
وی باید این واحدها به کسانی واگذار شود که از توانایی مالی و فکری ویژه و ایده‌هایی نو برخوردار باشند تا آن‌ها بتوانند مشکلات این واحدهای صنعتی را به‌خوبی برطرف کنند؛ در دو سال گذشته پیگیری‌های زیادی برای تعیین تکلیف پارسیلون انجام شد و در همان بدو امر سیاست اصلی مسئولان استان، شفاف‌سازی و حل مشکلات به‌صورت همیشگی بود.
 صفی‌خانی با اشاره به این که از همان ابتدا از سرمایه‌گذار خواسته شد تا برنامه عملیاتی خود را برای احیای کارخانه و برون‌رفت از مشکلات ارائه دهد تا بر همین اساس بتوان در مورد کارخانه تصمیم‌ گرفت، افزود: از سوی دیگر از سرمایه‌گذار درخواست ارائه صورت‌های مالی شفاف حسابرسی شد تا با کمک این صورت‌های مالی بتوان به نتیجه مطلوب رسید که چندین جلسه با ذی‌نفعان برگزار و بر همین اساس برنامه‌ ویژه‌ای برای احیای این کارخانه مدون شد.
  وی افزود: پس از گذشت چندین ماه روند تعیین تکلیف کارخانه به‌کندی پیش رفت و امکان ادامه قطعه فروشی و زمین فروشی و مشکلات کارگری نیز وجود داشت؛ درنهایت از خروجی جلسه‌ها و اتفاقات صورت گرفته این فکر به ذهن‌ها رسید تا از هلدینگی که در گذشته کارخانه را واگذار کرده بود، خواسته شود تا پس از بررسی‌های لازم و با توجه به قرارداد منعقد شده با سرمایه‌گذار، این کارخانه را پس بگیرد و با یک برنامه جدید این واحد تولیدی را احیا کند.
صفی‌خانی ادامه داد: این موضوع نیاز به پیگیری‌های زیادی داشت و مدیران ارشد استان و سایر مسئولان تلاش زیادی برای تعیین تکلیف این واحد تولیدی کردند؛ ما از ابزارهای‌ استانی و ملی استفاده کردیم و با وزیر صنعت و معدن رایزنی‌هایی صورت گرفت و وزیر موافقت کرد تا این مشکل حل شود.
مدیر کل سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان افزود: همه مدیران استان به این نتیجه رسیدند که واگذاری دوباره مشکل کارخانه پارسیلون را برطرف نمی‌کند، اما هلدینگ یادشده می‌تواند این ظرفیت را احیا کند.
http://yaftenews.ir/images/95/2-95/parsilon.jpg وی بیان داشت: اکنون این کارخانه 140 میلیارد تومان به بانک‌های عامل، سازمان تأمین اجتماعی و شرکت هلدینگ بدهکار است. با شرایط گذشته این تشکل‌های حقوقی برای مطالبه وثایق خود به نتیجه‌ای نخواهند رسید.
صفی‌خانی بهترین راهکار  را دریافت مطالبات در قالب یک بسته سرمایه‌گذاری دانست و افزود: در نتیجه با تشکیل یک کنسرسیوم یا شرکت سهامی خاص، مطالباتشان به سرمایه‌گذاری تبدیل می‌شود.
وی افزود: این اقدام به لحاظ اجرا بهترین راهکار است و برای تحقق این موضوع با حمایت مدیریت ارشد استان و در سال اقتصاد مقاومتی می‌توان این ظرفیت راکد را احیا کرد.
مدیر کل سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان اظهار داشت: با اجرای این مهم به طلبکاران پارسیلون برای رسیدن به طلب خود در قالب سرمایه‌گذاری کمک و کارخانه نیز احیا می‌شود و با شکل‌گیری این کنسرسیوم مشکلات کارگری با تزریق سرمایه‌گذاری به‌راحتی قابل‌حل است.
وی در پایان تاکید کرد: پیش‌بینی‌ می‌شود 40 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری جدید برای احیای این کارخانه مورد نیاز باشد که این کنسرسیوم باید این مبلغ را تأمین کند.

دیدگاه‌ها  

#1 دد 1395-04-06 13:16
چندی پیش صدا وسیمای مرکز استان یک گزارش ازاین کارخانه پخش نمود که به دامدارها اجاره داده شده بود وقطعات کارخانه به تاراج رفته بود چه کنسر سیومی چه کارخانه ای
نقل قول کردن
#2 همیار 1395-04-06 15:22
با سلام حضور جناب مهندس صفی خانی برادر گرامی
اگر شرکت پارسیلون که به ضعم جنابعالی یک برند می باشد ولی به عقیده اکثر صاحب نظران و کارشناسان امر عمر این کارخانه و ماشین الات ان به علت فرسودگی و ا ز رده خارج شدن و از طرفی نیاز به مواد اولیه که از خارج از کشور تامین میشود چندین سال است بسر رسیده و احیاه دوباره ان جز ضرر و زیان بیشتر عایدی برای این استان ندارد مگر با تغییر کاربری و ان هم به شرط واگذاری ان به سرمایه گذار داری اهلییت و از طرفی دیگر در صورت خلع ید مالک غاصب فعلی تکلیف ان 15 میلیلرد تومان وامی که ایشان گرفته و در بخشهای دیگری خارج از استان سرمایه گزاری کرده چه می شود املاک و سند شرکت که در بازداشت تامین اجتماعی و اداره دارایی و برق و بانکها می باشد الحمدالله در طول این چند سال نود درصد کارگران این شرکت با استفاده از قانون پیش از موعد بازنشسته و تعداد محدودی مانده که در صورت تغییر کاربری ادامه کار خواهند داد فقط از جنابعالی و سایر مسولین استان تقاضا داریم نگذارید کسانی که بنام خصوصی سازی با جیب خالی امدند با جیب پر برگردند موفق و موید باشید.
نقل قول کردن
#3 رضا 1395-04-07 06:12
بهترین برند همان است که دادن به یک. دامدار بیست میلیون. تومن اجاره. این استان فلک زده کارخانه نیاز ندارد تا بچه های این استان برن آواره این شهر ها بشن واز بین برند
باید در پیشگاه احدیت. جواب این جوانها را بدین. خداوند بشارت داده.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

تذكر: نظرات حاوي توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمي‌شوند

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا