چند سالی است از گرفتن مدرک خبرنگاری‌ام می‌گذرد. از ابتدا می‌دانستم در این مدرک، نانی نیست اما رسالتی بس سنگین بر عهده خبرنگار است که مهم‌ترین آن بیان درد مردم مي‌باشد.
اصالتاً ازنايي و ساكن تهران هستم و درآمدم از راه "هنر" است. جهت توسعه‌ي کارم و شاغل نمودن چند نفر دیگر برای گرفتن تسهیلات از اداره‌های شهرستان ازنا تا مرکز استان اقدام کردم. تا کنون کم‌تر راهم به اداره‌های استان افتاده بود. وقتی دیدم که چگونه کارهای نیم ساعته در اين ادارات بیش‌تر از دو ماه به طول می‌انجامد و چه برخوردی با ارباب رجوع می‌شود و کار به جایی می‌رسد که مردم در این کلاف سردرگم کلافه می‌شوند، دست به قلم بردم و مطلبي در اين خصوص نوشتم. (اين‌جا كليك كنيد)
با اين وضع حاكم بر اكثر ادارات استان، مردم در بیش‌تر موارد، بی‌خیال پی‌گیری كارهاي‌شان شده مخصوصاً اگر ساکن شهرهای شرق لرستان باشند و اگر پارتی هم در اداره‌های کل استان نداشته باشند، بايد گفت كه تقريباً انجام كارهاي اداري آنان محال است.
 بعد از سه ماه دوندگی، کار دو روزه‌ي من، سه ماهه انجام شد! آن هم با حمایت وزارتخانه‌های مزبور در تهران! این شد که برای دومین بار و به صورت جدی‌تر بر خود تکلیف دانستم که نقدی بر این موضوع داشته باشم و به برخی از رفتارهای اداره‌ها و استانداری لرستان خرده بگیرم و بگویم که چگونه حتی وزارت‌خانه از برخورد اداره‌های لرستان در عجب مانده‌اند.
بعد از استقبال عده‌ای از هم‌استانی‌ها از نقد قبلی که بر همین موضوع داشتم که گویا داغ کهنه اكثر این مردم محروم است، متاسفانه برخی تاب نیاورده و به جای تلاش در بهبود روند سیستم اداری و پاسخ‌گویی روشن، با تماس‌های متعدد از خط ناشناس تلفن، چندین بار با ارسال پیامک به این‌جانب اهانت کرده و تهدید شدم که شاید مرا از رسالتم باز دارند!
و اينك خطابم به کسانی است که خود را در لرستان نماینده دولت می‌دانند و وظیفه خود را فراموش کرده‌اند.
 نگاشته‌ام را با فرمایشات امام راحل و مقام معظم رهبری ادامه می‌دهم.
امام خمینی (ره) در جمع مسئولین نظام فرمودند: «شما باید توجه به این معنا کنید که ما را این‌ها (‌مردم) آورده‌اند و وکیل کرده‌اند، آورده‌اند و وزیر کرده‌اند، رئیس جمهور کرده‌اند. این‌ها ولی‌نعمت ما هستند و ما باید از ولی‌نعمت خودمان قدردانی و به آن‌ها خدمت کنیم‌.»
ایشان همچنین به این موضوع نيز اشاره کرده‌اند که: «خدمت به مردم و اسلام، هدف خدمت است، نه پست و مقام و خدمت از مرحله "شعار" باید به مرحله "عمل" برسد.»
همچنین مقام معظم رهبری در بسیاری از فرمایشات خود بارها فرموده‌اند: «نظام اسلامی نظامی است که مسئولین آن خدمتگذار مردم و برای مردم هستند» و ایشان هیچ کاری را فوری‌تر و مهم‌تر از خدمت به مردم نمی‌دانند.
رهبر معظم انقلاب نيز در جای دیگر به مسئولین متذکر می‌شوند: «همچون حضرت علی علیه‌السلام کار مردم را بدون منت، تحقیر و توقع با احترام و تکریم مراجعه کنندگان و همراه با سلامتی نفس، چشم و زبان و سلامت قلب انجام دهید.»
همچنین ایشان در بند 23 منشور نظام اداری می‌فرمایند: «حفظ حقوق مردم و جبران خسارت‌های وارده برای اشخاص حقیقی و حقوقی که در اثر قصور یا تقصیر در تصمیمات و اقدامات خلاف قانون و مقررات در نظام اداری بوده الزامی است.»
حال شمایی که در استان لرستان خود را مسئول و نماینده دولتی می‌دانید که پیام‌آور امید و اعتدال است، چگونه در عمل‌تان ما جوانان و مردم استان این امید را نمی‌بینیم و زمانی که می‌خواهیم برای خود شغل آبرومندانه تعریف کنیم، چرا مانع‌تراشی می‌کنید!؟ چرا روند اداری را آن‌قدر طولانی و موانع عجیب ایجاد می‌کنید که نه تنها نحبگان لرستانی، بلکه مردم عادی که برای پیش پا افتاده‌ترین کار به نهادهای مختلف مراجعه می‌کنند، کارشان انجام نشده و پا به فرار می‌گذارند!؟
مگر نه اين است كه پست و مقام براي خدمت به مردم ايجاد شده؟ پس از چه روي وظيفه نوكري خود را در قبال مردم فراموش كرده و به آنان فخر مي‌فروشيد و از اين مديريت‌ها و معاونت‌ها به عنوان عاملي براي اعمال فشار و قدرت بر مردم عادي استفاده مي‌‌نماييد؟
آقاي استاندار لطفاً پاسخ‌گوي انتصاب كساني باشند كه به هيچ وجه در حد و اندازه‌ي مسئوليت در لرستان نبوده‌اند و بعضاً در زمان ايشان منصب گرفته‌اند، لذا رفتار اين افراد صداي مردم را درآورده و باعث شده اكثر روزنامه‌نگاران لرستاني نيز در اين خصوص بارها دست به قلم شوند.
آيا گرفتن حق در  لرستان = تهدید؟! / وقتي برخي مسئولين، از نوكري مردم عاجزند
اكثر كساني كه با مهندس بازوند سر و كار داشته‌اند از توان و درايت وي در انجام امور سخن به ميان مي‌آورند، لذا ما هم انتظار داريم، ايشان حداقل به افرادي در قواره و توان خودش مسئوليت بدهد نه كساني كه از انجام كارهاي روزمره‌ي مردم ناتوان هستند و باعث مي‌شوند صداي آن‌ها درآيد.
آيا فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در بین نخبگان را شنیده‌اید که فرمودند: «کسانی که در این شرایط دنبال دلسرد کردن نسل جوان از حال و آینده هستند مرتکب خیانت به کشور و ناموس ملی می‌شوند.» حال آیا این اعمال و رفتار برخي مديران استان کم‌تر از خیانت است؟ چرا وقتي خلاف منافع مردم و بزرگان نظام عمل مي‌كنند، مرجعي در استان با آنان به طور برخورد قاطع نمي‌نمايد يا اين كه برخي به صورت نمايشي بركنار مي‌شوند اما در جاي ديگري دوباره منصب مي‌گيرند؟ البته اسم "مسئول" شایسته کسانی است که مسئولیت‌های محوله را به نحو احسن انجام مي‌دهند و حق مردم را مهم‌تر از حفظ میز خود می‌دانند.
به هر حال، استنباط من از رفتار اين افراد چنين است كه اگر کسی بخواهد حق قانونی خود را در ادارات لرستان بگیرد، در صورت پي‌گيري "تهدید" می‌شود، اين است كه مردم اين استان مطالبه‌گر نيستند و استاندار محترم بايد از اين مورد، پي به واقعيت ماجرا ببرد!
 بوروكراسي دست‌ و پاگير اداری در لرستان نه تنها موضوع نقد من، بلکه نقد بسیاری از کارشناسان و مردم است. آیا این روند يكي از دلايل اصلي محرومیت لرستان نیست؟ البته با استناد به اظهارات استاندار محترم لرستان در اين خصوص، خود ايشان نيز به اين موضوع معترف شده‌اند، اما مشخص نيست چرا اقدامي ضربتي براي رفع آن انجام نمي‌دهند؟! (اين‌جا كليك كنيد)
مدیران و كارمنداني كه در مقابل نقد و جلوگیری از گلایه‌های به حق مردم، به جای پاسخ‌گويي، موضع‌گیری نموده و از ابزار تهدید استفاده مي‌كنند، همانا در فكر استحكام پايه‌هاي منصب خويش و نه خدمت به مردم هستند؛ وگر‌نه، مديري كه در نظام مقدس ما منصب گرفته بايد آرامش، حوصله و درايت مقتضي و نه ظاهري؛ داشته باشد، يعني همان وظیفه‌ای که نظام اسلامی برای آن‌ها تعریف کرده است و جز خدمت‌گذاری، کار دیگر ندارند. در غیر این صورت، اگر نا‌صبور و ناتوان در انجام امور هستند، مسئولیت را واگذارند تا كسي كه چنين خصوصياتي دارد، كار خلق‌الله را پيش ببرد.
لذا بار ديگر از استاندار محترم لرستان تقاضا داريم هر چه زودتر فكري به حال جو حاكم بر ادارات استان و وضعيت انتصاب افرادي كه توانايي خدمت به مردم را ندارند بنمايند، چرا كه مردم اكثراً وضعيت دولت‌ها را از طريق مديران منصوبي در شهرها و استان‌هاي خود مي‌سنجند و مهندس بازوند نيز يقين بدانند كه استفاده از كساني كه به جاي راه انداختن كار مردم، شروع به تهديد آن‌ها مي‌نمايند، ادارات اين استان را آبستن حوادثي ناخوشايند خواهد كرد. از ما گفتن بود ...
 
الهام  حاجی‌وند / تهران