به همت خادمان حسینیه قمر بنی‌هاشم خرم‌آباد، زوار اربعین در محل ورودی شهر کربلا با چِزِنَک رِغو پذیرایی شدند.
به گزارش یافته، در مراسم اربعین امسال خرم‌آبادی‌ها با غذای محلی چِزِنَک رِغو که نوعی نان فتیر با ترکیب شیره خرما یا انگور و روغن حیوانی است از زوار اربعین پذیرایی می‌کنند.
این اقدام که برای اولین بار و در ورودی شهر کربلا با برپایی موکب توسط خادمان حسینیه قمر بنی‌هاشم خرم‌آباد صورت گرفت با استقبال خوب زوار مواجه شده است.
غذای چِزِنَک رِغو به علت کالری بسیار بالا نقش بالایی در جبران انرژی از دست رفته زوار دارد که بعد از چند روز پیاده‌روی و از دست دادن انرژی مهمان این موکب می‌شوند.
برای پذیرایی مناسب از زوار اباعبدالله الحسین علیه‌السلام بالغ‌بر ۲۰۰ کیلو روغن حیوانی اعلاء و ۱۵۰ کیلو شیره انگور و یک تن آرد توسط یکی از افراد خیر از خرم‌آباد تهیه و برای این موکب ارسال شده است
شایان ذکر است این موکب در شارع بوبيات مقابل فندق الاقمار در کربلا واقع است.







کار خوب خرم‌آبادی‌ها: پذیرایی از زوار اربعین با چِزِنَک رِغو در کربلا+ تصاویر



توجه: هرگونه استفاده از مطلب با ذکر منبع و نام نویسنده، نشانه‌ی احترام شما به تلاش آن‌ها است.