رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: هیات امنا، مجوز خرید ساختمان استانداری را صادر کرد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری یافته، کوروش ساکی صبح سه‌شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد، با بیان این که مطلبی تحت عنوان دزدی 58 میلیاردی رئیس دانشگاه علوم پزشکی در فضای مجازی منتشرشده است، اظهار داشت: این مبلغ که عنوان‌شده، 35 میلیارد تومانش برای خرید ساختمان استانداری، 10 میلیارد برای خرید ساختمان بعثت و به همین ترتیب جهت خریداری فضاهای درمانی صورت گرفته است.
وی با تأکید بر این‌ که سند مالکیت این ساختمان‌ها و یا مزایای آن‌ها در جیب رئیس دانشگاه علوم پزشکی نمی‌رود، خاطرنشان ساخت: با توجه به اینکه در خرم‌آباد فضای درمانی اندکی داریم، مجبور به خرید این ساختمان‌ها شدیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان این که خرید ساختمان استانداری از سود بانکی بوده و از منابع دولتی تأمین نشده است، افزود: درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان شهید رحیمی را به استانداری منتقل کردیم که بتوانیم حجم تراکم حضور بیماران را در بیمارستان کاهش دهیم و به مکان دیگری منتقل کنیم.
ساکی خاطرنشان کرد: قیمت کارشناسی شده استانداری حدود 80 میلیارد بود اما این ساختمان با قیمت حدود 35 میلیارد تومان خریداری شد.
وی همچنین با اشاره به این که بیمارستان شهدای عشایر خرم‌آباد مربوط به دوران قبل انقلاب است، افزود: هراندازه که این بیمارستان را تعمیر می‌کنیم بازهم همان شکل قدیمی را دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان این که بیمارستان شهدای عشایری که اکنون در منطقه کمالوند در حال ساخت است، جایگزین بیمارستان فعلی شهدای عشایر واقع در خیابان انقلاب نخواهد شد، افزود: وضعیت تأمین اعتبار ساخت این بیمارستان تقریباً صفر است چراکه تدبیر دولت بر این بود که پروژه‌های بالای 80 درصد می‌بایست تکمیل شوند.
ساکی افزود: در همین راستا برای تکمیل ساخت این بیمارستان با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) تفاهم‌نامه‌ای را منعقد کردیم و ظرفیت تخت‌ها را از 260 به 500 تخت افزایش دادیم ضمن این که بیمارستان فعلی هم به قوت خود باقی خواهد ماند و خوشبختانه پیشرفت فیزیکی ساخت این پروژه نیز روند مطلوب دارد.
وی در بخشی از سخنانش در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران در خصوص این که بیمارستان شهدای عشایر خرم‌آباد وقفی است یا خیر؟ اظهار داشت: با توجه به استعلامی که از سازمان اوقاف و امور خیریه گرفته‌شده، این بیمارستان سند مالکیت دارد و وقفی نیست اما با توجه به این که زمین آن توسط مالکین برای ایجاد فضای درمانی اهداشده است لذا بر همین اساس وضعیت این بیمارستان صرفاً جهت فضای درمانی باقی خواهد ماند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد: در لرستان به ازای هر هزار نفر، 0.8 درصد تخت بیمارستانی داریم و این سرانه که میزان بسیار اندکی است باید افزایش پیدا کند.
ساکی در بخشی از سخنانش به نبود مرکز رادیوتراپی در لرستان اشاره کرد و گفت: منابع مالی ما اجازه نمی‌دهد که 12 میلیارد تومان برای خرید یک دستگاه رادیوتراپی هزینه کنیم و همچنین با توجه به محاسبات صورت گرفته کل هزینه خرید دستگاه‌های رادیوتراپی حدود 30 میلیارد تومان می‌شود.
وی افزود: در همین راستا برای تأمین این مبلغ به بنیادهای خیریه و انجمن‌ها مراجعه کردیم و قول خرید دستگاه رادیوتراپی را از بنیاد نور گرفتیم اما متأسفانه با نبود فضا برای تعبیه این دستگاه‌ها مواجه شدیم به شکلی که بیمارستان شهدای عشایر و بیمارستان شهید رحیمی فضایی برای تعبیه آن‌ها ندارد.



 خبر و عکس: مصطفی باقری/ یافته