جمعی از استانداران ادوار لرستان و استانداران لرستانی تبار جهت بازدید از روند تغییرات استان و شرکت در کمیته انسانی استانداران به خرم‌آباد سفر کردند.
به گزارش پایگاه خبری یافته، این سفر صبح امروز و به دعوت "هوشنگ بازوند" استاندار لرستان صورت گرفت.
ازجمله این افراد می‌توان محمدرضا محسنی ثانی (استاندار لرستان از 8 آبان 1384 اهل سبزوار خراسان= يك سال و 6 ماه)، محمدجواد محمدی زاده (استاندار لرستان از 14 دي 1372 اهل دزفول = 3 سال و 9 ماه و 13 روز)، سید حسن رسولي (استاندار لرستان از 27 شهريور 1376 اهل كاشمر خراسان = 2 سال و 10 ماه و 5 روز)، (نورالله عابدي استاندار لرستان از 2 تير 1379 = اهل بهبهان خوزستان= 2 سال و 3 ماه و 25 روز)، پیریایی، گرانمایه‌پور و زاهدی را نام برد.
بازدید از مجتمع کشت و صنعت لرستان، شرکت در غبارروبی گلزار شهدا و بازدید از ساختمان در حال ساخت استانداری (برج امید)، دیدار با شهید زنده سید نورخدا موسوی و بازدید از برج‌های دوقلوی کیو ازجمله برنامه‌های این سفر بود.
شایان‌ ذکر است مسئولان استانداری لرستان برای کلیه استانداران ادوار و استانداران لرستانی تبار دعوت‌نامه فرستاده‌شده است اما بسیاری از این افراد ازجمله سید حسین صابری انارکی (از 2 اردیبهشت 1386 اهل انارك كرمان= 3 سال و 3 ماه) و (حبيب‌الله دَه‌مرده از 2 مرداد 1389 اهل زابل سيستان و بلوچستان = 3 سال و 2 ماه و 3 روز) به دلایل مختلف در این برنامه شرکت نداشتند.





 توضیح: پس از تقسيمات كشوري در ادوار مختلف، محدوده کنونی لرستان بر اساس تصویب‌نامه شماره ۳۱۴۰/۱۲ در ۲۴ دي‌ماه ۱۳۴۰ از خوزستان منتزع به نام "فرمانداري كل لرستان" تشكيل شد و هادي‌ ضیاءبرنیا به‌عنوان اولين فرماندار كل لرستان انتخاب گردید. (سید فرید قاسمي، اسناد خرم‌آباد. 1390. تهران: كتابخانه موزه و مركز اسناد مجلس شوراي اسلامي)
پس از او 6 نفر ديگر به اسامي علي‌اصغر اديب‌محمدي، علي‌اصغر طاهری تفرشی، ابوالحسن معيني، جواد تبريزي، علي سجادي و هوشنگ ناظمي تا سال 1352 فرماندار كل لرستان شدند.
بالاخره در تاريخ ۹ مهر ۱۳۵۲ بر اساس تصويب‌نامه شماره ۲۳/۲۴۰۰/م هیئت دولت، فرمانداري كل لرستان به "استانداري لرستان" با مركزيت خرم‌آباد تبديل شد.(سيد فريد قاسمي، خرم‌آباد شناسی، 1378. ج 1، خرم‌آباد: انتشارات افلاك)
برای آشنایی با استاندارهاي لرستان از سال 1352 تا 1395 کلیک کنید.