آيا برنامه طنز ساختن در مورد پزشكان، از توهين به قوميت‌ها مهم‌تر است؟معاون پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی احتمال داد برخی مسوولان استانی به دلیل حساسیت‌های منطقه‌ای، تصمیم به ممنوعیت اکران "ایران برگر" در برخی شهرهای استان لرستان گرفته باشند.
به گزارش خبرگزاری ملت، حسین نوش‌آبادی درباره تصمیم مدیران فرهنگی استان لرستان برای عدم اکران "ایران برگر" در شهرهای خرم‌آباد و بروجرد گفت: ممنوعیت اکران "ایران برگر" در برخی شهرهای استان لرستان تصمیم رسمی وزارت ارشاد نبوده و این وزارت‌خانه با این ممنوعیت مخالف است و احتمال دارد برخی مسوولان استانی به دلیل حساسیت‌های منطقه‌ای، این اقدام را انجام داده باشند که آن هم با گفتگو قابل حل است.
سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این که فیلم "ایران برگر" از فیلم‌های پرمخاطب اکران نوروزی بوده است، گفت: این فیلم مورد استقبال مردم قرار گرفته و بخش اعظمی از گیشه را به خود اختصاص داده؛ لذا اگر فیلمی در قالب طنز، برخی واقعیت‌های اجتماعی را به گویش یا زبان اقوام مختلف کشور بیان کند، صرفاً به این معنا نیست که به قومیت یا قشر و گروه خاصی توهین شده باشد.
حسین نوش‌آبادی وی در ادامه با بیان این که شخصاً این فیلم را دیده، عنوان کرد: اینکه یک فیلم با گویش یا لهجه خاصی ساخته شود، به معنای جسارت یا توهین به آن لهجه و فرهنگ نیست بلکه بیان‌گر تنوع فرهنگ در سطح کشور است که موجب این تنوع زبانی نیز شده است.
نوش‌آبادی تنوع زبان و گویش در ایران را یک امتیاز دانست و افزود: این مسأله که ملت ایران با وجود تنوع فرهنگی، زبانی و گویشی تحت پرچم جمهوری اسلامی ایران فعالیت می کنند، یک امتیاز است و نیازی نیست گروهی در این زمینه نگران باشند.