مدير کل مناطق نمونه گردشگري و زيرساخت فرهنگي کشور گفت: استان لرستان 35 منطقه نمونه گردشگري دارد ولي حتي يک سرمايه‌گذار جلال تاجيك مدير کل مناطق نمونه گردشگري و زيرساخت فرهنگي کشورهم در اين بخش وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاری آريا، جلال تاجيک در نشست ستاد اجرايي خدمات سفر لرستان که در سالن جلسات استانداري لرستان برگزار شد، افزود: ارائه خدمات رايگان توسط شهرداري‌ها قابل تقدير است و هلال‌احمر و آموزش ‌و پرورش نيز تلاش‌هاي فراواني کرده‌اند.
وي با اشاره به اين‌که نارضايتي برخي از مردم از مسوولان ناشي از عدم نظارت است، بيان کرد: هر چه ميزان نظارت در حوزه‌هاي پزشکي، درماني، غله و کالا دقيق‌تر باشد نتايج بهتري را در پي دارد.
مدير کل مناطق نمونه گردشگري و زيرساخت فرهنگي بيان کرد: گردشگري در طي 10 سال گذشته مورد توجه دستگاه‌هاي مختلف در استان‌ها قرار گرفته که با به پايان رسيدن ايام عيد، تب گردشگري هم فروکش مي‌کند ولي اهميت بحث گردشگري همچنان پابرجاست.
وي با اشاره به اهميت بخش گردشگري در توسعه جوامع، تصريح کرد: ميراث فرهنگي فقط يک‌هزار ميليارد تومان از دولت بودجه عمراني و جاري دريافت مي‌کند ولي 18 هزار ميليارد تومان در سال 93 گردش مالي صنعت گردشگري در کشور بوده است.
مدير کل مناطق نمونه گردشگري و زيرساخت فرهنگي عنوان کرد: ورود هر گردشگر به استان 5 اشتغال مستقيم به وجود مي‌آورد که با توجه به مشکلات عدم اشتغالي که در استان وجود دارد پيشرفت در زمينه هتل‌سازي مي‌تواند يکي از راهکارهاي اشتغال زايي در استان باشد.
وي با اشاره به اهميت جاذبه‌هاي گردشگري در تقويت اقتصاد لرستان، تصريح کرد: اگر مديرکل ميراث فرهنگي لرستان با آژانس‌هايي که در تهران و شهرهاي بزرگ وجود دارد هماهنگي‌هاي لازم را انجام دهد مي‌تواند لرستان را به يکي از مقصدهاي مهم گردشگري کشور تبديل کند، زيرا هر شخصي که يک‌بار با لرستان آشنا شود مسلماً تورهاي خود را در اين استان هم برپا مي‌کند.
تاجيك با بيان اين که لرستان را از نظر جاذبه‌هاي طبيعي و تاريخي در رديف سه استان نخست کشور قرار مي گيرد، خاطرنشان کرد: در استان لرستان 35 منطقه نمونه گردشگري وجود دارد ولي حتي يک سرمايه‌گذار هم در استان وجود ندارد و بايد به‌جاي ايجاد کارخانه‌ها که مشکلات زيست‌محيطي را نيز به دنبال دارد به بحث گردشگري پرداخته شود.