به زودي سرديس شاعر، خواننده و ترانه‌سرای لرستانی، در نگارخانه‌ی مشاهیر پارک شهر خرم‌آباد نصب ‌می‌گردد.
مجسمه استاد ایرج رحمان پوربه گزارش پایگاه خبری یافته، مجسمه استاد “ایرج رحمان‌پور” ساخته شد و در کنار سایر مشاهیر لرستان در نگارخانه‌ی مشاهیر در پارک شهر خرم‌آباد قرار می‌گیرد.
این سردیس در کنار سردیس پرفسور "سکندر امان‌الهی‌بهاروند"، دکتر "عبدالحسين زرین‌کوب"، علامه "سيد جعفر شهیدی"، آیت‌الله حاج‌آقا "روح‌الله کمالوندخرم‌آبادي"، شهید "سيد فخرالدین رحیمی"، استاد "رضا سقایی"، شهردار فقيد خرم‌آباد "علي‌محمد ساکی" و بانوي فقيد "قدم‌خیر (قلاوند)" قرار خواهد گرفت.
مجسمه‌ی استاد رحمان‌پور به دست "مرتضي آرین" مجسمه‌ساز جوان لرستانی ساخته شده است.
قرار است در 2 پارك مفرغ (جنوب استانداري در محل سابق راه و ترابري لرستان) و پارك مشاهير خرم‌آباد (محدوده پارك شهر در شمال سينما استقلال) شمار مجسمه‌هاي نصب شده توسط شهرداري مركز استان به عدد 20 برسد.

ایرج رحمانپور
"ایرج رحمانپور" در سال 1335 در خرم‌آباد به دنیا آمد.
این شاعر، خواننده و ترانه‌سرای لرستانی کودکی و نوجوانی را در سرزمین پدری‌اش کوهدشت سپری کرد. از کودکی با توجه به توانایی‌اش در آوازخوانی به آواز روی آورد.
وی از دهه 50 تا کنون به سرایش ترانه و خوانش این آثار مشغول است. ایشان دارای آثار نوشتاری و موسیقایی زیادی دربارهٔ فرهنگ و هنر منطقهٔ زاگرس و موسیقی لری است.
سبک ترانه‌خوانی رحمان‌پور را بن‌مایهٔ "هوره" و "مویه" تشکیل می‌دهد.
از استاد ایرج رحمان‌پور آثار زیادی در قالب ترانه‌سرا و خواننده منتشر شده که از مهم‌ترین آثارش می‌توان به
جَرَس، بهار باد، آینه اشک، گل آتش، سفر امید، ستین اشکسه، آسو، هچایه و وانو اشاره کرد.
 تک آهنگ‌های چَمَر، سرود وطن، بانو بهار، ساقی، موسیقی فیلم "آخرین تک‌سوار ایل" ساختهٔ "محمد سیف زاده"، بشنو، جهان بشنو، زلزله بم، تَژگا و هِنا نیز از کارهای ارزشمند ایشان است.
رحمان‌پور ترانه‌سرایی آلبوم‌های موسیقی بزرگان آواز لری از جمله آلبوم‌ کوهسار، راز انار، داغ شقایق، میراث، همدنگ و همراز، تال و چوپی را به عهده داشته است.
مجموعهٔ کامل اشعار لری و لکی وی در کتابی با عنوان «تونه می‌نویسم سرزمینم»، «تو را می‌نویسم، سرزمینم» توسط سهراب آزادی گردآوری و به همراه ترجمهٔ فارسی منتشر شده است.
استاد رحمان‌پور در حال حاضر در تهران ساکن است.



رضا جایدری