یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: در زمینه پیوستن تالاب های لرستان به کنوانسیون رامسر ما فقط یک رای داریم و تصمیم‌گیرنده نهایی نیستیم. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری یافته شورای اداری استان لرستان صبح امروز با حضور عیسی کلانتری معاون رئیس جمهور و با حضور مقامات ارشد استان در سالن آمفی تئاتر استانداری برگزار شد.

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در قالب برنامه‌ای کلی در سطح کشور تالاب‌هایی که شرایط آن‌ها فراهم باشد احیا می‌شوند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور  اظهار داشت: در شرایط غیر تحریمی باید 4 درصد از تولید کربن‌مان را کم کنیم و در شرایط غیر تحریمی  12 درصد اما این ایراد بزرگ را مجلس  گرفته بود که پذیرش این تعهد به مفهوم عقب نگه داشتن کشور برای توسعه است و متاسفانه برخی از سایت‌های مدعی به این دامن می‌زنند.

عیسی کلانتری وی افزود: بر اساس کنوانسیون پاریس ما در سال 1409 موظف هستیم در شرایط تحریم 4 درصد کربنمان را کم کنیم که با توجه به برنامه‌های جمهوری اسلامی در سال 1389 که تولید کربن ما 832 میلیون تن بود در سال 1409 که پایان تعهد کنوانسیون پاریس است تولید کربن ما باید به یک هزار و 800میلیون تن برسد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور عنوان کرد: ایران یکی از کشورهایی است که بالاترین پرت آب و انرژی را دارد یعنی در استفاده از آب و انرژی کم بازده‌ترین ملل جهان هستیم.

وی بیان کرد: کشور آلمان برای تولید یک میلیارد دلار سرانه ناخالص در سال، معادل  یکصد هزار تن نفت مصرف می‌کند اما ما در ایران برای همین مقدار 850 هزار تن نفت مصرف می‌کنیم یعنی یک دلار تولید ما 8 و نیم برابر  کشور آلمان انرژی می‌خواهد.

کلانتری با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب دستور دادند که ما در سال 1399 معادل 422 میلیون تن باید کاهش  تولید کربن داشته باشیم گفت: در سال 1409 ( سال 2030 ) مقدار تعهد کاهش تولید کربن ایران  برای اجلاس پاریس 72 میلیون تن است و اکنون با انتقادات شدید مخالفان بهبود وضعیت محیط زیست مواجه‌ایم و هنوز این قانون تصویب و ابلاغ نشده است.

وی تصریح کرد: برای سال 2030 دستور رهبر معظم انقلاب 735 میلیون تن است یعنی بیش از 10 برابر ما باید گفت در این زمینه در مقابل خواسته‌های رهبر بنده بسیار ناتوان هستم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه ابلاغی در سال 2030 که پایان دوره کنوانسیون پاریس است ما به جای 72 میلیون تن تعهد باید  340 میلیون تن کاهش دهیم.

کلانتری با اشاره به اینکه ما امروز در مقابل تغییر اقلیم اولین قربانی جهانی هستیم افزود: کنواسیون پاریس می‌گوید نسبت به دوران صنعتی که در قرن هفدهم در اروپا شروع شده سیاست‌های زیست محیطی کشورها باید طوری باشد که در سال 2100 بیش از یک و نیم درجه سانتیگراد افزایش گرما نداشته باشیم.

وی عنوان کرد: ما در کشور خودمان بر اساس آمارهای هواشناسی در 15 سال گذشته بیش از یک و نیم درجه افزایش گرما داشتیم که این یک و نیم درجه افزایش گرما یعنی شدت تخریب و شدت تبخیر حدود 180 میلیمتر افزایش پیدا کرده است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور تصریح کرد: اگر ما خودمان را مقید به فرمان رهبری بدانیم باید شدت انرژی را  تا سال 2030 حداقل باید سه برابر کاهش دهیم.

 

..........
مصطفی باقری/یافته

اظهارات رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور را در فیلم زیر مشاهده کنید:

نوشتن دیدگاه

تذكر: نظرات حاوي توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمي‌شوند

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا