امروزه با پیشرفت روزافزون شهرها و استفاده از تجهیزات و وسایل زیرساخت شهری توسط شهرداری‌ها‌، زندگی مردم نیز دگرگون شده و روز به روز رفاه و امکانات عبور و مرور اعم از سواره و پیاده در سطح شهرها افزایش یافته است.
بی‌مصرف‌ترین پل‌های عابر پیاده در جهان/ پل 60 سال پيش بهتر از پل‌هاي جديد!شهرداری خرم‌آباد نیز از این غافله جا نمانده و روز به روز در حال توسعه امکانات و زیرساخت‌های شهری در شهر فرهنگی تاریخی خرم‌آباد است‌، از جمله ساخت و نصب پل‌های عابر پیاده در سطح شهر که مطمئناً قبل از نصب آن‌ها در مورد مکان و موقعیت به کارگیری و میزان استفاده شهروندان از پل‌های مذکور، حداکثر کار کارشناسی را صورت داده است.
اما حقیقت تلخ است و حقیقت پل‌های عابر پیاده خرم‌آباد از این‌جا نمايان می‌شود که متاسفانه شهرداری در این وانفسای بی‌پولی و نبود اعتبار با صرف هزینه‌های هنگفت اقدام به نصب پل‌هایی نموده است که لقب بی‌مصرف‌ترین پل‌های عابر پیاده جهان برای آنها می‌تواند باعث ثبت یک رکورد در کتاب رکوردهای جهانی گینس شود بلكه بدین‌وسیله نامی از خرم‌آباد در این کتاب مشهور آوبرده شود و افتخاري نسز برای شهر و مسوولان شهری گردد.
آیا مسوولان و بالاخص شهردار محترم خرم‌آباد یک بار به اين موضوع توجه کرده‌اند که روزانه چند نفر از روی پل‌های عابر پیاده اين شهر عبور می‌کنند؟ آیا به این مورد که چرا کسی از ‌آن‌ها استفاده نمی‌کند اندیشیده‌اند‌؟ برای مثال همین پل عابر پیاده بازارچه (بیمارستان)‌ یا پل‌های جدید که در بدترین محل‌های ممکن نصب گردیده‌اند مانند پل فاز یک کیو که مسوولان عزیز می‌توانند اگر فرصتی دست داد یک روز از وقت گران‌بهای خویش را صرف تماشای آن كنند تا ببينند چند نفر از روی آنه عبور می‌کنند!
حتماَ دوستان عزیز مسوول، به شهرهای بزرگ از جمله تهران سفر کرده‌اند و دیده‌اند کلان‌شهری مانند تهران که شاید ده‌ها برابر شهر ما پل عابر پیاده دارد به طور کامل به پله‌های برقی مجهز شده‌اند تا موجبات ترغیب مردم جهت استفاده از آن‌ها در جهت رفاه و امنیت و دوری از تصادفات و سهل نمودن رفت آمد و کاهش ترافیک را فراهم آورند.
همين بروجرد در استان خودمان نيز چنين كاري در ميدان شهدا كه شلوغ‌ترين نقطه شهر است انجام داد اما با در مورد چهارراه بانك يا ميدان شهداي خرم‌آباد هنوز اقدامي نكرده‌ايم.
نصب پله‌های برقی که هزینه آن‌ها در برابر کل هزینه ساخت پل‌ها رقمی به شمار نمی‌آید و همچنین رسیدگی و نظافت و نگه‌داری از پل‌های عابر پیاده و همچنین نصب نرده‌های بین بلوار محل پل‌ها پس از آماده‌سازی تجهیزات مذکور می‌تواند به ترغیب مردم جهت فرهنگ استفاده از پل‌های عابر پیاده و همچنین رفاه حال عموم مردم مخصوصاً سالخوردگان و کودکان که در معرض آسیب بیش‌تری هنگام عبور از خیابان‌ها قرار دارند کمک نماید.
مسوولان محترم برای امتحان می‌توانند یکی از آن‌ها را که در محل شلوغ‌تری مانند میدان امام حسین (ع)  قرار دارد را به این تجهیزات مجهز نمایند و نتیجه آن را ببینند.
امیدواریم مسوولین شهرمان از جمله شهردار خرم‌آباد که معمولاً نظرات و پیشنهادات را بررسی و مد نظر قرار مي‌دهد و در جهت اجرایی نمودن آن‌ها برای نیل به پیشرفت و آبادانی شهر تلاش دارد، عنایت بیشتری به مطالب مذکور بنمایند.
 از سوي ديگر خواهشمنديم در زمينه‌ي ساخت پل‌هاي شهر نيز دقت نظر مضاعف صورت پذيرد چرا كه براي اكثر مردم جاي سؤال است چطور پل حاجي خرم‌آباد با 60 سال قدمت، علاوه بر استحكام از نظر زيبايي و اصول پل‌سازي از پل‌هاي جديد شهر نظير شهدا، دارايي‌زاده و نيز 9 دي و ... بهتر ساخته شده در حالي كه امروزه امكانات بشر نسبت به 60 سال قبل بسيار بيش‌تر شده است؟!
 ارسال کننده: علي  زيبايي / خرم‌آباد