یکی از اقدامات و خدماتی که شهرداری خرم‌آباد طی چند ماه از روی کار آمدن محمد مهرابی به عنوان شهردار انجام داده است، تکمیل پل 9 دی خیابان 60 متری است.
این پروژه که حدود 26 سال از شروع کلنگ‌زنی آن می‌گذ‌شت تا قبل از 1393 کم‌تر از 20 درصد پیشرفت فیزیکی داشت و به یک‌باره طی مدت‌زمان کم‌تر از 6 ماه و با تلاش شبانه‌روزی كاركنان شهرداری به حد بهره‌برداری رسیده است. البته در حال حاضر از سوی پیمانکار تحویل شهرداری به عنوان مسوول پروژه داده نشده است.
از مهم‌ترین خدمات این پروژه، روان‌سازی ترافیک از سمت جنوب شهر به شمال و کاهش چشم‌گیر بار ترافیکی از مرکز شهر می‌باشد.
متاسفانه طی دو روز گذشته بر اثر ضعف مفرط عملکرد آب و فاضلاب شهری خرم‌آباد در نگه‌داری منبع آب مجاور پل 9 دی و ترکیدن لوله‌های آب منبع، به مدت دو روز آب منبع به سمت پایه‌های پل سرازیر و دریاچه‌ای را در محل پل و خیابان 60 متری به وجود آورد که علی‌رغم تماس‌های مکرر اهالی محل و مسوولان شهرداری، اقدامی از سوی آب فاضلاب جهت قطع و کنترل آب منبع صورت نگرفت.
 همین عامل موجب شد که در قسمت پیاده‌رو پل به دلیل طغیان آب منبع حدود 2 سانتی‌متر بین بتن و آسفالت فاصله افتاده است که متاسفانه این موضوع باعث بروز شایعاتی از سوی برخی افرادی شد که اكثراً دل در گرو توسعه شهر نداشته و ندارند.

تخريب پل 9 دي خرم‌آباد شايعه‌اي بيش نيست/ شهرداري ادعاي خسارت مي‌كند
قبل از هر چیز باید اذعان نمود که نقد و به خصوص انتقادهای سازنده و بدون اهداف تخریبی نیاز هر مجموعه‌ای است، اما این که به  محض بروز مشکلی جزئی (‌که حتی معاون عمرانی استاندار هم در بازدید از پل 9 دی مشکل ایجاد شده را جزئی قلمداد کرد) شروع به اقدامات تخریبی علیه شهردار و مجموعه‌ی شهرداری نمایند به هیچ وجه اقدامی پسندیده نیست و بروز این شایعات هیچ کمکی جهت توسعه امور شهری نخواهد داشت.
برای بسیاری جای سوال است که چگونه طی یک اقدام سازماندهی شده در روز پنج‌شنبه اول صبح و قبل از شروع ساعت اداری، پیامک‌های تخریبی علیه شهرداری و برجسته کردن مشکل به وجود آمده به صورت وسیعی بین خبرنگاران پخش می‌شود؟! به راستی چه کسانی از این شایعه‌سازی‌ها خوشحالند؟ این شایعه‌سازی‌ها و برجسته کردن آن به نفع چه کسانی است؟ چرا وقتی روابط عمومی شهرداری اعلام  می‌کند که آمادگی آن را داریم تک‌تک اصحاب رسانه و اهالی فن و متخصصان را به محل حادثه ببریم و دغدغه‌های راستین آن‌ها را پاسخ دهیم و نشان بدهیم که کم‌ترین مشکلی برای پل به وجود نیامده است‌، اما باز هم موج تخریب‌ها به صورت اطلاع‌رسانی‌های درون حلقه‌ای از سوی برخی افراد ادمه دارد؟
همان طور که گفته شد محمد اصلاني معاون عمرانی استاندار لرستان در بازدید از محل پل 9 دی موضوع پیش آمده را ناچیز عنوان کرد، مهرابی شهردار خرم‌آباد در این باره گفت: به لحاظ فنی پل 9 دی کوچک‌ترین مشکلی ندارد و به ضرس قاطع اطمینان می‌دهم که اهالی فن و افراد متخصص را اگر به محل ببریم، با مشاهده اوضاع و بررسی آن بر این نظر مهر تایید خواهند زد.
در این میان، موضوعی که حائز اهمیت هست ذکر این نکته است که بررسی و کنترل کیفیت و نظارت بر پروژه‌های شهرداری بر عهده‌ی کمیسیون ماده 11 است که دو عضو شورا در این کمیسیون حضور دارند و باید پروژه‌ها از دید آن‌ها کنترل کیفیت شده و تایید و ترخیص شوند. به همین جهت حتی اگر ایراد فنی بر این پروژه هست، افراد حاضر در این کمیسیون و به‌خصوص دو عضو شورا باید پاسخ‌گو باشند!
 اتفاق دیگری که ذکر آن ضروری به نظر می‌رسد عدم حضور برخی از اعضای شورای شهر در زمان اجرای پروژه پل 9 دی بوده که به گواه دست‌اندرکاران این پروژه، حتی یک بار هم در جریان کم و کیف اجرای آن نبودند ولی با این اتفاق که رخ داده شد، به صورت خیلی عجیب و ناشیانه‌ای فعال شده‌اند و سمت و سودهی می‌کنند!
به هر حال موضوع مهم در این بین نباید مورد فراموشی قرار گیرد، و آن پروژه‌ای است که با اقدامات مناسب شهرداری طی مدت‌زمان کوتاهی در جهت ارائه خدمات به شهروندان اجرایی شده است. اما امروزه به علت ضعف عملکرد آب فاضلاب شهری خرم‌آباد و همچنین مشاور اجرایی پروژه، دچار مشکل شده است.(‌البته ناگفته نماند در حال حاضر شهرداری با سرعت در حال به‌سازی نقاط آسیب‌دیده به صورت ریشه‌ای و تخصصی می‌باشد) به همین جهت افکار عمومی خواهان برخورد قاطع با افراد، دستگاه‌ها و کسانی هستند که در این سهل‌انگاری نقش داشته‌اند.
سرپرست روابط عمومی شهرداری خرم‌آباد در این زمینه گفته است: پل 9 دی به هیچ وجه تخریب نشده و یا ریزشی در سازه این پل صورت نگرفته است. شاهین احمدی با بیان این که سازه پل اعم از عرشه‌، پایه‌ها و بخش هاي ديگر سالم و بدون نقص می‌باشند اظهار داشته كه به دلیل نفوذ آب به قسمت خاکریز انتهایی پل، در بخش کوچکی از گلدان‌های تزئینی و نرده‌های پل حدود 2 سانتی‌متر از لبه آسفالت فاصله گرفته است که اصلاً موضوع نگران کننده‌ای نیست.
وی با بیان این که این پروژه نه تنها افتتاح نشده است، بلکه از پیمانکار نیز تحویل گرفته نشده است افزوده است: در همین خصوص و جهت رفع نگرانی مردم، مشاور پروژه مذکور از تهران فراخوانده شده است و به سوالات شهردار و اعضای شورای شهر پاسخ خواهد داد.
لازم به ذکر است در حال حاضر عبور و مرور وسائط نقلیه در یک لاین پل بدون محدودیت انجام می‌گیرد و به زودی طی روزهای آتی، عبور و مرور بر روی تمام پل از سر گرفته خواهد شد.
 از آن‌جایی که در بررسی و ارائه گزارش از پدیده‌ها و اتفاقات، جانب اعتدال و بی‌طرفی را باید رعایت نمود، لذا به نظر می‌رسد ذکر موارد ذیل خالی از لطف نباشد: همان طور که گفته شد پل 9 دی با گذشت 26 سال از عمر کلنگ‌زنی‌اش تا همین چند ماه پیش  فقط 10 الی 20 درصد پیشرفت فیزیکی داشت، ولی طی مدت 6 ماه و با اقدامات شبانه‌روزی شهرداری خرم‌آباد این پروژه مطلوب و کاربردی شهری به بالای 95 درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است.
بحثی که وجود دارد و در جای خود قابل تامل است، عدم واکنش مثبت و حتی حداقلی از سوی برخی مخالفان شهردار است که در شورای شهر هستند. همان مخالفانی که اقدامات خوب شهرداری در تسریع ساخت پل را نادیده گرفته و امروزه با یک آب‌گرفتگی ساده و نقص فنی طبیعی برای پل، پیراهن عثمان علم کرده‌اند.
مورد دیگر هم ضعف عملکرد آبفای شهری در این زمینه است. چرا با وجود این که این روزها در کم‌آب‌ترین ماه سال هستیم و هشدارهای پیاپی از سوی دستگاه‌های تبلیغاتی رادیو تلویزیون مطبوعات و مسوولان و ... حتی خود آبفای شهری، به مردم برای صرفه‌جویی در مصرف آب داده می‌شود، ولی به مدت 2 روز پیاپی باید آب شرب تصفیه شده یک منع بر اثر سهل‌انگاری هدر رفته و به یک پل در دست ساخت صدمه و آسیب برساند؟!
آیا آب فاضلاب استان و شهرستان خرم‌آباد در این زمینه پاسخی دارند؟ گر چه اهالی محل مورد نظر از تماس‌های مکرر برای کنترل آب منبع و ترکیدگی لوله خبر داده بودند، اما اقدامات صورت گرفته از سوی آبفای شهری خرم‌آباد بسیار دیر و سطحی گزارش داده شده است.
 به هرحال به نظر می‌رسد فیش‌های آخر ماه آب مصرفی مشترکین منطقه‌ی یاد شده، باید پاسخ‌گوی این هدررفت آب باشد و نه هیچ کس دیگر!