ماسور منطقه‌ای كه قدمتي چند هزار ساله دارد با 5 هزار خانوار و قریب به 30 هزار نفر جمعیت در جنوب شهر خرم‌آباد واقع شده است.
در تقسیمات کشوری به مناطق شهری خرم‌آباد اضافه گردیده است و با این که به شهر متصل شده اما میان شهر و روستا معلق است.
 سال 1390 الحاق روستای ماسور به محدوده شهر خرم‎آباد تصویب شد، اما با گذشت بیش از 4 سال از تصویب آن هنوز کار خاصی برای شهری شدن این منطقه صورت نگرفته و صدای اهالی را درآورده است. ماسور فقط به‎صورت ظاهری و اسمی به شهر ملحق شده‎ است و ماسور خرم‌آباد همچنان در برزخ شهر و روستاهیچ‎گونه امکانات شهری ندارد.
بسیاری از ساکنین این منطقه از وضعیت موجود راضی نیستند و آرزو می‌کنند مثل سابق به روستا برگردند چون حداقل می‎توانند به دهیاری مراجعه کنند.
وجود بافت فرسوده یکی از معضلات جدی منطقه ماسور بود که پس از سال‌ها هنوز شهرداری نتوانسته آن‌چنان که باید در رفع مشکلات بافت فرسوده شهر اقدامی انجام دهد.
ماسور فقط محلی برای اخذ عوارض تبدیل شده است، عوارض پرداخت می‎کنند و برای هر کاری باید تمام مراحل شهرداری را طی کنند اما در قبال آن خدماتی شایانی ارائه نمی‎شود؛ رسیدگی به این منطقه از وظایف شهرداری می‌باشد.
منطقه ماسور یکی از مناطق قدیمی و باستانی شهر خرم‌آباد است و شرایطی که آن دارد شایسته جمعیت بالای 30 هزارنفری نیست. چه بخواهیم چه نخواهیم ماسور با اینکه فضای شهری نداشته اما به شهر متصل شده و اهالی این منطقه چشم‌به‌راه خدماتی هستند که انتظار دارند از آن‌ها بهره‎مند شوند.
جمعیت 30 هزارنفری ماسور همچنان در برزخ شهر و روستا مانده و از وجود بسیاری زیرساخت‌های اولیه محروم‌اند؛ با الحاق ماسور به شهر، ساكنان آن انتظار داشتند كه امكانات و خدمات رفاهي متناسب با نواحی شهري در اين منطقه ايجاد شود، ولي با گذشت 4 سال تاكنون اقدام خاصي در راستاي بهبود، ايجاد و توسعه زيرساخت‌هاي عمراني در اين منطقه صورت نگرفته است.
مشكلات آب آشامیدنی و مسئله فاضلاب اين منطقه و هدایت آن، آسفالت نبودن سطح معابر و همچنین نداشتن فضاي سبز و ساختمان‌هاي مخروبه و قديمي از جمله مشكلات و معضلاتی است كه می‌توان به آن اشاره کرد.
متأسفانه در زمينه ترميم و بهسازی سيستم فاضلاب آن اقدام خاصي صورت نگرفته و دفع فاضلاب در اين منطقه براي ساكنان مشكل‌ساز شده است؛ با اين‌كه ماسور جمعيت بالاي 30 هزار نفر دارد، هيچ‌گونه فضاي سبزي در آن وجود ندارد.
 زیرساخت‌هایی نظیر بلوار ورودی، نظافت و جمع‌آوری زباله، هدایت آب‌های سطحی، زیرسازی و آسفالت و پیاده کردن ضوابط شهرسازی را فراهم نکرده‌اند. وقتي ماسور را به شهر ملحق كرده‌اند، بايد شرايط را براي ايجاد و ساخت امكانات و خدمات رفاهي شهروندان مهيا كنند.
شهروندان این منطقه براي رفتن به پارك بايد هزينه زيادي صرف كنند، در صورتي كه مكان براي احداث پارك در ماسور وجود دارد. منطقه ماسور با جمعيت بالاي 30 هزار نفر جمعیت حتی یک متر ‌ فضاي ورزشي ندارد.
 اين منطقه فاقد هر نوع زيرساخت عمراني است. نبايد امكانات رفاهي تنها در يك منطقه متمركز باشد و نياز است كه اختلاف شمال و جنوب شهر از نظر امكانات رفاهي كمرنگ شود.
ما بحثي در مورد درست يا غلط‌ بودن الحاق ماسور به شهر نداريم، ولي به هر حال اين امر صورت گرفته است؛ با توجه به جمعیت ماسور و غوطه‌ور شدن مردم این منطقه در دریای مشکلات، مسئولان امر باید توجه جدی به فراهم ساختن زیرساخت‌های موردنیاز اولیه برای این منطقه داشته باشند و ماسور بر اساس مصوبه شورای عالی مسکن و شهرسازی به شهر ملحق شده و ضرورت دارد متناسب با جمعیت منطقه خدمات‌رسانی انجام شود. آیا این عقلانی است که فیش برق و گاز آب به نرخ شهر محاسبه شود ولی خدمات ارائه‌شده در حد یک روستا باقی بماند؟
به‌راستی آیا ماسور استحقاق آن را ندارد اکنون که نهضت آسفالت در همه مناطق شهری به پایان رسیده است رنگ و بوی آسفالتی به خود ببیند!
 آیا مردم ماسور استحقاق رفع مشکل کم‌آبی و اضافه شدن به سیستم آب شهری خرم‌آباد را ندارد؟
مجتبي پسندآیا جوانان ماسور استحقاق داشتن یک سالن ورزشی را ندارند؟
آیا ماسور استحقاق داشتن مراکز فرهنگی چون کتاب‌خانه یا فرهنگ‌سرا را ندارد؟
 آیا اختصاص یک دستگاه اتوبوس جهت رفت‌وآمد مردم ماسور خواسته بزرگی است؟ و هزاران موارد دیگر که می‌توان در این‌جا آورد.

مجتبي پسند