داشتن یک پارک  محله از زیرساخت‌های هر منطقه به شمار می‌رود و داشتن شهری سرسبز انتظار به جاي هر شهروندی می‌باشد.
شهروندان خرم‌آبادی که از وجه تسمیه نام شهر، ویژگی‌های خرمی و آباد بودن را در ذهن خود تداعی می‌کنند، بر این باورند که مرکز استان به نسبت رشد جمعیت از فضای سبز کافی و درخور شهرهایی که در ناحیه زاگرس قرار دارند برخوردار نیست.
طبق آمارها سرانه فضای سبز خرم‌آباد به مراتب از سایر مراکز استان‌های پیرامون خود کم‌تر است به طوری که سرانه فضای سبز در کرمانشاه 12 متر مربع، در همدان 9 متر مربع، ایلام 6 متر مربع و در اصفهان بطور خیره کننده‌ای 29 مترمربع می‌باشد. همچنین این آمار در اهواز 15 مترمربع و در نهایت در اراک 22 متر مربع است.
 البته شهرهایی از جمله اراک، اصفهان و اهواز از شاخص‌های سرانه فضای سبز نقاط صنعتی بهره‌گیری می‌کنند. بد نیست بدانیم میزان سرانه فضای سبز در خرم‌آباد حدود 3.5 متر مربع است که بسیار پایین‌تر از میانگین کشوری و جهانی است.
اخیرا با آغاز عملیات ساخت پارک شاپوری در جنوب و پارک کاسیت در ورودی شرقی خرم‌آباد، صحبت از بالا رفتن سرانه فضای سبز در محرومیتی از جنس سرانه فضای سبز: بالاخره کوی فلسطین خرم‌آباد هم صاحب پارک شد!شهری که روزگاری یکی از زیباترین شهرهای ایران بوده زیاد شنیده می‌شود که جای امیدواری بسیار دارد.
مطابق اظهارات شهردار خرم‌آباد در صورت بهره‌برداری از این دو پارک و چند پارک محله‌ای سرانه فضای سبز خرم‌آباد به 7 متر مربع خواهد رسید که هنوز با میانگین کشوری 12 مترمربع فاصله زیادی خواهد داشت.
به راستی چرا شهری که از هر جنبه دارای ویژگی‌های منحصر به‌فردی است، از کمبود فضای سبز رنج می‌برد؟
چندی پیش در سایت یافته خبری در خصوص ناهمگونی دو محله مجاور هم يعني قاضی‌آباد و کوی فلسطین منتشر شد که در آن اشاره شد عده‌ای از ساکنین کوی فلسطین از نبود پارک محله ای در این منطقه گلایه داشته و خواستار تبدیل نقلیه منابع طبیعی واقع در این محله به پارک هستند. (براي خواندن مطلب اين‌جا كليك كنيد) به تازگی بنری در این مکان نصب گردیده که حاکی از انتقال زمین مورد نظر به شهرداری خرم‌آباد جهت تبدیل به پارک است که موجی از شادی اهالی کوی فلسطین را فرا گرفته و خواستار تسریع در عملیات احداث آن شده‌اند.
خرم‌آباد که به عنوان بزرگ‌ترین شهر لرنشین ایران محسوب می‌شود از پتانسیل‌های بسیاری جهت جذب توریست برخوردار بوده که یکی از این ظرفیت‌ها توسعه فضای سبز شهری است. سالها اهالی این شهر پارک کیو را به عنوان یک فضای سبز شهری قلمداد می‌کنند و اوقات فراغت خود را در آن سپری می‌نمايند. جای چنین پارکی در جنوب شهر خالی نشان می‌داد که احداث پارک شاپوری شاید نوید خوبی برای اهالی این منطقه باشد. البته تسریع در ساخت آن شیرینی این پروژه را دو چندان خواهد نمود.
 آن‌چه که لازم است گفته شود تلاش شهرداری برای رسیدن سرانه فضای سبز به میانگین کشوری است که هنوز فاصله‌ي زیادی با آن ميرحسين شيخي‌بهاروندمشاهده می‌شود که جا دارد شهردار مرکز استان در این مقوله همت و توجه ويژه مبذول نموده و به شهری که از دیرباز به خرمی و آبادانی مشهور بوده، غناي بيش‌تري بخشد.

میرحسین  شیخی‌بهاروند

کارشناس ارشد روابط بین‌الملل