یکی از معاونان استاندار چند وقت پیش در مصاحبه با نشریات محلی دلیل تغییر در یکی از ادارات لرستان را حضور بیش از 4 سال آقای مدیر دانسته و گفته است «یک مدیر اگر بخواهد کاری کند، در همان چند سال اول انجام می‌دهد».
یکی از نمایندگان لرستان در مجلس شورای اسلامی نیز از مخالفت خود با حضور مدیران غیر بومی سخن گفته بود و این که تا سرمایه‌ها و متخصصین بومی وجود دارد دلیلی برای حضور مدیر غیر بومی وجود ندارد.»
این‌ها و ده‌ها نمونه از سخنان آقایان مسوول در رسانه‌های مختلف انعکاس یافته و البته بيش‌تر در باب توجیه تغییرات انجام گرفته در برخی ادارات و یا انتظار ایجاد تغییر در برخی سازمان‌های دیگر بوده‌، اما گویی قصه‌ي "یک بام و دو هوا" در این سرزمین صاحب نام  لرستان هرگز حکایت مدیران لرستان كه 3 استاندار را بدرقه می‌کنند!/ انگيزه، پَر!نمی‌خواهد کهنه شود، چرا كه با اندکی تامل در می‌یابیم بسیاری از سازمان‌ها و شرکت‌هایی که انتظار می‌رفت تغییر مدیریت داشته باشند در کمال تعجب در این دولت تقویت می‌شوند ! در اداراتی که دارای مدیر پرحاشیه و پرانتقاد می‌باشد تغییر صورت نمی‌گیرد و هر استاندار و دولتي می‌آید و می‌رود اما برخی مدیران همچنان هستند و با خیال راحت‌تر از گذشته به صندلی خود  تکیه می‌دهند و البته اين در شرايطي كه است كه اين مديران نيروهايي سياسي به شمار مي‌روند و شايستگي خاصي هم نداشته‌اند كه بگوييم به اين دليل تغيير نمي‌كنند.
مدير برخي شرکت‌ها و نهادهاي لرستان طي 5-6 سال حضور بر صندلي لذتبخش مديريت، 3 استاندار را به چشم دیده و بدرقه كرده‌اند و با استناد به مصاحبه‌هاي مداوم برخي از آن‌ها و اقرار مكرر به بدهي‌هاي سنگين نهادشان، مشخص نیست چطور  مسوولان استان هنوز نتوانسته‌اند بين اين همه نيروي بومي توانمند استان، يك نفر را كه آشنا به مسائل و مشكلات باشد پيدا كنند و سكان هدايت 6 ساله را از آن‌ها كه برخي نيز غيربومي هستند بستانند!
به راستی شرايط و شرايط و ضوابط انتخاب مدیر در لرستان چگونه است‌؟ اگر سياسي‌كاري است پس چطور مديري كه قبلاً خود را اصول‌گرا دانسته و با اين شعار منصب گرفته در دولت تدبير و اميد بايد هنوز در منصب خويش باشد؟ وقتي دولتي با شعار تدبير و اميد روي كار مي‌آيد چرا با بقاي كار مديراني با بيش از 6 سال در برخي نهادهاي لرستان موافقت مي كند تا بدين طريق خلاقيت، فرصت تازه و نيز اميد و انگيزه را از كاركنان يك نهاد بگيرد و با مديريت راكد قديمي ادامه كار دهد؟
بيني و بين‌الله اگر برخي مديران اين‌قدر خوب هستند كه 5-6 سال در لرستان دوام آورده‌اند چه دليلي دارد كه استان‌هاي ديگر نيز از وجود چنين مديراني بي‌بهره باشند و به آن‌جا انتقال نيابند؟!
مردم لرستان فهيم هستند و مدير خوب و مردمي را مي‌شناسند و مديري را كه در مدت 5-6 سال حضورش در لرستان كسي او را در محافل عمكومي به چشم نمي‌بيند و شماره تلفنش را فقط شماري از خواص دارند چگونه مي‌توان با مديري كه  هميشه ميان مردم است و به آن‌ها پاسخگو است و مقايسه كرد؟
به راستي چرا در لرستان از مدیران غیربومی و بيش از 5 سال سابقه مديريت حمایت می‌شود‌؟
آیا به صرف ارتباطات قوي آقای مدیر با مسوولان وزارت خود، لرستان می‌بایست در بهره‌گيري از مديران جديد محروم بماند؟
واقعاً چه عواملی باعث می‌شود یک مدیر در دو دولت 5-6 سال در صندلي مديريت يك استان تا اين حد در حاشیه امنیت بقاي مديريتي قرار گیرد؟
عده‌اي معتقدند خط قرمزي براي بركناري آن‌ها در كار است و اين خط قرمزها چنان قطور هستند كه زور نسيم اعتدال به جابه‌جا كردن آن‌ها نمي‌رسد!
يقيناً هيچ كجاي ايران، اين مديران 5-6 سال و بالاتر را نمي‌پذيرند و لرستان حاشيه امني براي آن‌هاست چرا كه راه تدوام مديريت خويش را خوب يافته‌اند و صرف هزينه‌هاي چند صد ميليوني در رسانه‌ها به خصوص نشريات، يكي از مطمئن‌ترين روش‌ها در بقاي صندلي سفارش شده‌ي اين عزيزان است و البته تاوان آن را نيز من و شماي لرستاني بايد پس بدهيم نه مديري كه مدام در مصاحبه‌هايش دم از بدهي چند ميليارد توماني نهاد و شركتش مي‌زند و نمي‌گويد بخش عمده‌اي از اين هزينه‌ها همين پول بي‌زباني است كه به حلق رسانه‌هاي خادم خود مي‌ريزد تا پايه‌هاي صندلي مديريتي خويش را بيش از پيش مستحكم نمايد.
با توجه به اين كه ظرف 15 سال اخير ميانگين زمان حضور هر استاندار كم‌تر از 3 سال بوده است، لذا اين طور كه از شواهد پيداست، برخي از مديران 5-6 ساله استان به زودي با بدرقه كردن سومين استاندار لرستان، به پيشواز چهارمين استاندار خواهند رفت و بايد ديد كدام يك از آن‌ها موفق مي‌شود با تدام مديريت خود بر صندلي طولاني‌مدت رياست، ركود حضور در زمان 5 استاندار را در لرستان ثبت نمايد!
 
 ر - ج