یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

نماينده مردم خرم‌آباد و چگني مطلبي در خصوص راه‌اندازي مجتمع كشت و صنعت لرستان ظرف سال‌هاي اخير روي خروجي وب‌سايت خود قرار داده كه پايگاه خبري يافته بدون دخل و تصرف، آن را منعكس مي‌كند با اين توضيح كه مطلب مذكور ديدگاه يافته نيست و فقط چون حاوي نكاتي در خصوص وضعيت استان و مجتمع كشت و صنعت بود، آن را بازنشر نموديم:
یکی از برنامه‌های اعلام شده در بروشور تبلیغاتی دكتر ایرج عبدی نماینده كنوني مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس نهم راه‌اندازی مجدد کشت و صنعت اعلام شده بود. ظرفيتي كه سالیان سال، نمایندگانی رفتند و استاندارانی آمدند، اما راه‌اندازی نشد.
عبدی در اولین روز‌های نمایندگی در مجلس شورای اسلامی شروع به پی‌گیری این موضوع نمود‌. مشکل اساسی تملک بانک ملی بر این پروژه‌ی عظیم بود، تمام اموال آن به غارت رفته بود. در حالی که جناب آقامحمدی هنوز در‌گیر و دار انتخابات مرحله‌ی دوم بود، دکتر عبدی رایزنی با بانک ملی را شروع کرد.
بعد از جلسات متعدد بانک حاضر به برگزاری مناقصه شد، این در حالی بود که دکتر عبدی تصادف کرد و بارها با پای شکسته توانست جناب نظری رییس وقت بانک ملی که انسانی دلسوز و لرستانی بود را راضی به مناقصه نماید، ولی مشکل این‌جا بود که قیمت مزایده بسیار بالا و در حدود   40 میلیارد تومان بود و هیچ سرمایه‌گذار داخلی و خارجی حاضر به خرید آن نبود‌ تا این که با پی‌گیر‌ی‌های مجدد دکتر عبدی بر اساس قانون می‌بایست 3 بار مزایده برگزار شود تا بانک بتواند قیمت را پایین بیاورد.
 مجتمع كشست و صنعت خرم‌آباد لرستان
سرمایه‌گذارهای متعددی آمدند، گروهی توسط جناب آقامحمدی از سپاه گرفته تا کوثر و ... آقای [علي] دولتشاهي موسسه مالي و اعتباري آرمان (فردوسي سابق)، آقای دکتر فکوری همراه تیمی اقتصادی از یزد و ... ولی قیمت همچنان بالا بود و توافقی حاصل نشد.
دو مناقصه اول در زمان [استانداري] دهمرده اتفاق افتاد. در مناقصه سوم سر و کله‌ي [عبدالله] الحی عربستانی پیدا شد، در این‌جا بود که یکی از نمایندگان به شدت بر علیه ایشان موضع‌گیری کرد و الحی را وهابی و عامل وهابیت نامید، البته همین نماینده قبلاً به شدت بر علیه آقای دولتشاهي بانک آرمان هم موضع‌گیری کرده و موجب عقب‌نشینی آقای دولتشاهي شده بود.
دولت تدبیر و امید و جناب مهندس بازوند دیگر آمده بودند و مهندس بازوند به دلایلی پشتیبان الحی بود و اعتقاد داشت که ایشان توان انجام این کار را دارد، الحی شیعه‌ی عربستانی و تمایل خوبی به سرمایه‌گذاری در کشت و صنعت داشت، از طرف دیگر جناب دکتر [روح‌الله] فکوری صاحب بیمارستان شفا که انسانی بسیار توانمند و فکور بود با تشویق دکتر عبدی و با یک برنامه دقیق پا به این عرصه گذاشت. ایشان به دلیل بوروکراسی‌های شدید بانک ملی یکی از کارمندان خود را به مدت دو ماه در تهران مستقر کرد تا در کنار دکتر عبدی تمام مراحل این سه مناقصه برگزار شود، در واقع الحی بر سر حاضری آمده بود‌.
بالاخره مناقصه سوم برگزار شد و جناب دکتر فکوری با قیمتی پایین‌تر از 20 میلیارد برنده مناقصه گردید. این‌جا بود که جناب استاندار با ایشان همراهی نکرد و بر روی نفر دوم آقای الحی که قیمت پایین‌تری زده بود اصرار ورزید‌. باز با رایزنی‌های دکتر عبدی بین استاندار و جناب دکتر فکوری، بالاخره با از خودگذشتگی دکتر فکوری و تیم همراهش، کشت و صنعت به الحی واگذار شد و الان بعد از 3 سال کشت و صنعت بازسازی و افتتاح شده است.
 

بازگشت به بالا