شب جمعه گذشته پس از وقوع سانحه تصادفي مرگبار بين يك دستگاه پرايد و يک کشنده تريلر در در نزديكي روستاي افرينه محور خرم‌آباد‌– پلدختر، 3 جوان جان خود را از دست دادند و 3 نفر ديگر نيز به شدت مجروح و به بيمارستان منتقل شدند.
ماجرا از اين قرار بود که سرنشينان خودروي پرايد از جوانان فوتباليست و عضو تيم‌هاي فوتسال و فوتبال روستاي افرينه بودند که به علت نبود هر گونه امکانات ورزشي در محل زندگي، مجبور بودند هر از چند گاهي جهت تمرينات ورزشي فوتبال به سالن ورزشي معمولان در 15 کيلومتري افرينه عزيمت نمايند.
شب حادثه، آن‌ها سانس مناسبي براي بازي پيدا نكردند و به ناچار فقط موفق به نوبت‌گيري سالن در ساعت 12 تا يك نيمه‌شب شدند.
خودروي پرايد سفيدرنگ حامل آن‌ها بعد از تمرين و هنگام برگشت در نزديكي روستاي افرينه ساعت 1:30 دقيقه بامداد با يک تريلر تصادف کرد و متاسفانه 3 نفر از بهترين ورزشکاران جوان افرينه به نام‌هاي اکبر محمودوند‌، امين عسگري و اسد جعفري در دم جان باختند و 3 نفر ديگر به نام‌هاي علي  جعفري برادر مرحوم اسد جعفري‌، احمد نجاتي و حسين تاجي‌پور نيز بر اثر شدت جراحات وارده به خرم‌آباد اعزام شدند كه خوشبختانه تا لحظه تنظيم اين مطلب حال عمومي دو تن از آنان از نظر مسوولين بيمارستان رضايت‌بخش گزارش شد اما علي جعفري در کما به سر مي‌برد.
فوتبال خونين!/ چرايي دلايل مرگ جوانان افرينه
 ضمن عرض تسليت به بازماندگان حادثه به خاطر از دست دادن دوستان‌شان و نيز خانواده‌هاي جوانان ورزشكار فوت شده، از درگاه الهي براي آنان طلب غفران نموده و  براي مجروحان نيز آرزوي سلامتي و بهبودي داريم.
  اين عزيزان عضو تيم‌هاي فوتبال و فوتسال افرينه بودندکه حتي از داشتن زمين خاکي براي تمرين نيز محروم بودند اما چند دوره قهرمان مسابقات مختلف فوتسال در پلدختر شدند.
 اما سؤال سكنه‌ي اين منطقه از مسوولان استان به خصوص استاندار محترم اين است كه چرا جوانان آن‌ها بايد جان شيرين را بر سر بازي فوتبال بگذارند و به قولي با فوتبال خونين، در سوت پايان زندگي آن‌ها دميده شود؟
افرينه در مراسم تشيع پيکر اين 3 جوان رشيد اين‌چنين روز غمناکي را تا كنون به خود نديده بود.
خبرنگاران مدام مورد بازخواست مردم اين منطقه قرار مي‌گرفتند كه چرا بايد جوانان آن‌ها از داشتن حداقل امكانات براي ورزش كردن محروم باشند؟
جهت تنوير افکار عمومي و و تسلاي خاطر بازماندگان، ضمن معرفي كوتاهي از روستاي افرينه، بخشي از خواسته‌ها و نظرات مردم اين منطقه را منعكس مي‌كنيم، بلكه مسوولان بخوانند براي درمان درد آن‌ها، به فكر چاره‌اي باشند:
روستاي افرينه با حدود دو هزار نفر جمعيت اولين و بزرگ‌ترين روستاي بخش معمولان و شهرستان پلدختر از لحاظ جمعيت است. افرينه دهه اول پس انقلاب از لحاظ مذهبي بودن مردمش به "قم ثاني" معروف بود در دوران دفاع مقدس بيش‌ترين رزمندگان به جبهه‌ها اعزام کرد به نحوي كه با تقديم 23 نفر از بهترين عزيزان به عنوان شهيد و صدها جانباز و رزمنده دين خود را به انقلاب ادا نمودند و مسوولين دلسوز نيز در مقابل؛ خدمات شايسته و چشمگيري براي آنان انجام داده‌اند، اما اين خدمات در مقابل ايثار اين مردم جواب‌گو نيست و با عزمي که در زمينه‌هاي عمراني از مسوولان كنوني استان به ويژه مهندس بازوند استاندار محترم سراغ داريم،نياز است تا تا با تصميمي جدي و پي‌گيري دلسوزانه شعار "ما مي‌توانيم" در اين روستا تحقق يابد.
افرينه با اين تعداد جمعيت و با توجه اين که مرکز دهستان با بيش از 40 روستاي تابعه است، اما فاقد هرگونه امکانات ورزشي از قبيل زمين فوتبال‌، سالن ورزشي است و حتي يک متر سرانه ورزشي نيز ندارد.
 مسوولان ورزشي استان و كشور چه جوابي به خواسته حدود هزار جوان ورزشي مبني بر فراهم كردن حداقل يك سالن كوچك در اين منطقه دارند؟ واقعاً اگر يک زمين خاکي فوتبال در روستا وجود داشت آيا امروز شاهد پرپر شدن گل‌هاي مردم بوديم؟
آقاي استاندار، اگر علت ديگر تصادف اين جوانان را بررسي کنيم به مشکل کم‌عرض بودن جاده "خرم‌آباد‌- پلدختر" بر مي‌خوريم. چرا مسوولين اداره راه و شهرسازي پس از سال‌ها، در کار تعريض جاده اين محوز پرخطر هنوز لاک پشتي عمل مي‌کنند؟
 بر اساس آمارها در لرستان و شايد در کشور، جاده قديم پلدختر بيش‌ترين تصادفات و تلفات جاده‌اي را داشته است. مگر اولويت اداره راه و شهرسازي حذف نقاط حادثه‌خيز در اسرع وقت نيست‌؟
چرا در تعريض جاده شهرستان پلدختر جاده‌ي محور روستاي افرينه آخرين قطعه مرمت و بازسازي است؟
در همين فاز اگر عوارض کم‌تري از خودرو‌هاي مسير آزاد‌راه خرم‌آباد- پل زال گرفته مي‌شد باز هم اين جاده با ترافيک سنگين مواجه نمي‌گشت و بارها شاهد تصادف و تلفات نمي‌شديم. آقاي استاندار چرا با يک تصميم که از اختيارات شماست با کم کردن مبلغ عوارض آزاد‌راه، گوشه‌اي از مشکل را حل نمي‌کنيد؟
راستي اگر به سرگرمي جوانان روستا بيانديشيم، چرا فکري به سيستم ديجيتال گيرنده تلويزيون نمي‌شود و چرا آنان فقط محکوم به تماشاي سه کانال قديمي هستند؟ آيا تماشاي کانال‌هاي مختلف ديجيتال باعث سرگرمي جوانان نمي‌گردد و از بروز حوادث نمي‌كاهد؟
سيستم اينترنت در افرينه با اين قدمت و جمعيت يا وجود ندارد يا بسيار کند عمل مي‌کند. اين سيستم در صورت اجرايي مي‌تواند بار علمي و سرگرمي مفيد و بدون حادثه داشته باشد.
در همين روستا آبشاري تاريخي وجود دارد. با اين که ديگر آبشار‌هاي استان توسط سازمان ميراث فرهنگي مرمت و باسازي شده‌اند، افرينه باز هم از قافله عقب افتاد‌ه است. اگر توجه مي‌شد شايد مشکل استخر جوانان بومي مسافران و گردشگران تا حدي مرتفع مي‌شد و شاهد حوادث ناگوار براي جوانان نمي‌شديم.
حسن ايزدي
سرپرست خبرگزاري آريا در لرستان
 تصوير 3 قرباني حادثه تصادف افرينه
تصوير 3 قرباني حادثه تصادف افرينه