یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

عضو هیات رئیسه کمیسیون عمران مجلس، توضیحاتی درباره موانع پیش روی بازسازی بافت‌های فرسوده اطراف حرم رضوی (ع) ارائه کرد.
به گزارش یافته، مجید کیانپور در گفت‌وگو با خانه ملت، با اشاره به سفر برخی اعضای کمیسیون عمران به مشهد مقدس برای بررسی بافت‌های فرسوده اطراف حرم مطهر، اظهار داشت: از آنجایی که مشهد پایتخت معنوی جهان اسلام محسوب می‌شود، باید برای موضوع گردشگری زیارتی آن برنامه‌ریزی داشته باشیم و ساز و کار درستی تعریف کنیم، چراکه به گفته مسئولان استان خراسان رضوی سالانه 25 میلیون نفر به این شهر سفر می‌کنند بنابراین لازم است فکری برای اسکان آن‌ها و ارائه بهترین خدمات داشت.
نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه تا سال 1400 حدود 30 میلیون نفر به مشهد مقدس سفر خواهند کرد، بیان داشت: بر اساس برآوردهای صورت گرفته هر سه سال یک‌بار ایرانی‌ها به مشهد سفر می‌کنند با این حساب ضرورت تأمین زائرسرای استاندارد به‌خوبی احساس می‌شود و باید به نحوی اسکان مسافران صورت گیرد که با کمترین هزینه بهترین خدمات ارائه شود تا زائران از اجازه خانه‌های فرسوده که زیر نظر نیروی انتظامی نیست بپرهیزند.
 
باید سه هزار تخت ارزان‌قیمت برای اسکان زائران فراهم شود
نماینده مردم درود و ازنا در مجلس دهم شورای اسلامی، با بیان اینکه برای تامین زائرسراهای مناسب زمین‌هایی ارائه شده است، گفت: باید به سمتی حرکت کنیم که حدود 3 هزار تخت ارزان‌قیمت ارائه شود که این کار با برنامه‌ریزی دقیق و مدون ممکن می‌شود.
وی تاکید کرد: مهم‌ترین راه‌کار برای تأمین زائرسرا در قالب‌های مختلف برنامه‌ریزی و مدیریت مناسب است، چراکه واحدهای فرسوده در سال‌های گذشته خسارات جانی زیادی به مردم وارد کرد بنابراین باید با جدیت مسئله اسکان زائران مشهد مقدس پیگیری شود.
 
400 پروژه برای بازسازی بافت فرسوده اطراف حرم طراحی شده است
این نماینده مجلس در خصوص بازسازی بافت فرسوده اطراف حرم امام رضا (ع) اظهار داشت: اطراف حرم به چهار بخش تقسیم شده است تا سرمایه‌گذار داخلی و خارجی برای انجام عملیات عمرانی اعلام آمادگی کند، در این زمینه 400 پروژه تعریف شده که حدود 143 پروژه به مرحله اجرا رسیده است.
کیانپور در ادامه گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت، بیان داشت: از 143 پروژه اجرا شده، 53 پروژه به اتمام رسیده، 57 پروژه در حال اجرا و 35 پروژه باقی‌مانده در مرحله تملک است، بنابراین با توجه به‌ضرورت بازسازی بافت‌های فرسوده اطراف حرم باید بناها با نگاه معماری ایرانی- اسلامی با همکاری بخش خصوصی بهسازی شود و اعتقادداریم که دولت به‌تنهایی نمی‌تواند از عهده احیای بافت‌های فرسوده بر آید.
 
بازسازی بافت فرسوده اطراف حرم نیازمند مدیریت یکپارچه است
 وی با تأکید بر اینکه انتظار می‌رود همه دستگاه‌های اجرایی برای بازسازی بافت‌های فرسوده اطراف حرم پای‌کار باشند، گفت: این کار نیازمند مدیریت یکپارچه است، مدتی استاندار خراسان رضوی نماینده تام‌الاختیار دولت محسوب می‌شد و به‌سرعت می‌توانست تصمیم‌گیری کند، به نظر می‌رسد این موضوع باید مجدد در هیئت دولت مطرح و تصویب شود تا استاندار در نوسازی و بازسازی بافت‌های فرسوده اطراف حرم اختیار لازم را داشته باشد و با افق 10 ساله جذب سرمایه کند.
این نماینده مجلس با بیان اینکه بازسازی بافت‌های فرسوده فرا بخشی است، تأکید کرد: نباید از نقش حمایتی صندوق توسعه ملی غافل ماند، این صندوق می‌تواند با ارائه تسهیلات به بخش خصوصی که تمایل به بازسازی دارد، انگیزه لازم را در این بخش ایجاد کند البته باید به این نکته اشاره کرد که گاهی سود تسهیلات و جریمه دیر کرد از هزینه اصلی پروژه بیشتر می‌شود و در واقع پروژه حیز انتفاع خارج می‌شود.
عضو هیات رئیسه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت باید برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ایجاد انگیزه کند، گفت: علاوه بر ایجاد انگیز در بخش خصوصی، باید بروکراسی اداری برای بازسازی بافت فرسوده کاهش پیدا کند، در حال حاضر چند دستگاه از میراث فرهنگی با سازمان اوقاف سنگ در مسیر بازسازی‌ها می‌اندازند با این حساب لازم است پنجره واحد به عبارتی کارگروه واحدی تعریف شود تا بازسازی با سرعت بیشتری انجام شود

دیدگاه‌ها  

#1 اکبر-ظ 1396-09-12 16:45
بله کاملا حق با شماست .بروکراسی اداری در همه ادارات باعث تاخیر در کارها و سردرگمی مردم شده واقعا چرا هیچوقت ما همگام با دنیا حرکت نمی کنیم ؟ تو هر اداره ایی برای یک کار کوچک هزار بند و تبصره و قانون ردیف می کنند. شعار دولت الکترونیک و حقوق شهروندی سر میدن اما در عمل فقط روی کاغذ عنوان میشود .
نقل قول کردن
#2 اندیشه 1396-09-12 23:19
جدیدا بروکراسی الکترونیکی شده!!!!!!!
الان برخی ادارات کاغذ بازی را به سبک مدرن و از طریق سامانه انجام میدهند و ارباب رجوع بطرز بسیار باکلاسی معطل میشه چون یا برق قطعه!!یا نت ندارن!! و یا مشکلی در سامانه بوجود اومده.
و اما ارباب رجوع امروز برو و فردا؟ پس فردا و پس سالها بیا
:zzz
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

تذكر: نظرات حاوي توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمي‌شوند

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا