مدير عامل شرکت غله و خدمات بازرگاني منطقه 12 ضمن تأکید بر لزوم همكاري همهجانبه دستگاههای اجرايي استان جهت ارتقاي کیفيت نان گفت: شركت غله استان تمهيدات ویژهای در خصوص ارتقاي سطح كيفي نان انديشيده است.
به گزارش پایگاه خبری یافته، "حشمت بهمني" از جمله اقدامات شركت غله در خصوص افزايش كيفيت آرد و نان استان به انتخاب یک کارخانه آرد بهعنوان پایلوت جهت كاهش درصد سبوسگیری از آرد توليد آن تا 10 درصد اشاره كرد.
بهمني افزود: همچنين تعداد 10 واحد نانوايي سنگک نيز در مرکز استان جهت تولید نان با آرد 10 درصد سبوسگیری انتخاب شدهاند تا ناني نسبتاً سالم به دست همشهريان برسد.
وي اظهار كرد: ناني كه با آرد سبوسدار تهیه میشود، نسبت به نان تهیهشده با آرد سفید، بهمراتب ارزش غذایی بالاتری دارد و مصرف روزانه آنها مقدار زيادي از نیاز روزانه بدن به املاح، پروتئین، فیبرو ویتامینها را تأمین میکند.