یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

عضو کمیسیون اجتماعی از پیگیری علت اجرایی نشدن قانون افزایش مرخصی زایمان به ۹ ماه خبر داد و گفت: دولت در قانون مجاز به اجرای افزایش مرخصی زایمان شده از این رو برخی دستگاه‌ها از زیر بار این مسئولیت شانه خالی می‌کنند.
به گزارش یافته به نقل از خانه ملت، عباس گودرزی از بررسی علل اجرایی نشدن قانون افزایش مرخصی زایمان به 9 ماه در دستگاه‌ها خبر داد و گفت: در حال حاضر این قانون فقط در تعدادی از دستگاه‌های دولتی اجرا می‌شود؛ نخستین دلیل اینکه در این قانون عنوان‌شده دستگاه‌ها می‌توانند این قانون را اجرایی کنند و همین موضوع مانعی برای اجرای آن از سوی مدیران و مسئولان شده، در واقع چون دستگاه‌ها مکلف به اجرا نشده‌اند به‌راحتی از زیر بار اجرای آن شانه خالی می‌کنند.
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه دستگاه‌ها خود را موظف به اجرای افزایش مرخصی زایمان به 9 ماه نمی‌دانند، تصریح کرد: متأسفانه اجرای این قانون بستگی به اراده، دیدگاه و نگرش مدیران و مسئولان دستگاه‌ها دارد بنابراین این موضوع را از دستگاه‌ها پیگیری خواهیم کرد از این رو چنانچه دستگاهی نسبت به اجرای افزایش مرخصی زایمان به 9 کوتاهی کند آن را پیگیری و بررسی خواهیم کرد.
وی تصویب مرخصی زایمان دوهفته‌ای پدران شاغل در لایحه برنامه ششم توسعه را نیز گامی مثبت در جهت خدمت به خانواده ارزیابی کرد و گفت: توجه به اجرای مرخصی زایمان دو هفته‌ای پدران شاغل امری ضروری است، هر چند بهتر بود میزان این مرخصی افزایش یابد.
گودرزی با ارزیابی مثبت تصویب مرخصی زایمان دو هفته‌ای پدران شاغل در بخش‌های دولتی و عمومی غیردولتی، گفت: برای فرزندآوری زوجین و همچنین تحکیم بنیان خانواده باید به سیاست‌های تشویقی توجهی جدی داشت؛ البته این موضوع در قوانین مصوب مجلس نهم هم ذکر شده بود اما در مصوبه مجلس نهم دولت مجاز به اجرای آن بود در حالی که در مصوبه جدید نمایندگان دولت را مکلف به اجرای آن کردند.
این نماینده مردم در مجلس دهم با یادآوری دیگر مصوبات مجلس در برنامه ششم توسعه در خصوص خانواده، گفت: طبق اصل دهم قانون اساسی، خانواده واحد بنیادینی است که تمامی قوانین، مقررات، برنامه‌ریزی‌های مربوط باید در جهت آسان کردن تشکیل خانواده، پاسداری از قداست آن و استواری روابط خانوادگی بر پایه حقوق و اخلاق اسلامی باشد، از این رو وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را مکلف کردیم در راستای سیاست‌های تحکیم خانواده طرح بیمه اجتماعی زنان خانه‌داری که حداقل دارای 3 فرزند هستند را ظرف 6 ماه تهیه و به مجلس برای تصویب نهایی ارائه کند.
وی ادامه داد: نمایندگان جهت تشویق زوجین به فرزندآوری همچنین دولت را مکلف کردند برای دانشجویان متاهل مسکن تهیه کرده به‌گونه‌ای که اولویت با دانشجویان دارای فرزند باشد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اجرای مواد مصوب مذکور از سوی دولت، گفت: لایحه برنامه ششم به عنوان سند بالادستی از اعتباری بیشتر نسبت قوانین عادی برخوردار است بنابراین دولت باید آن‌ها را عملیاتی سازد.

دیدگاه‌ها  

#1 همشهری خرم ابادی 1395-10-28 15:43
با سلام حضور نماینده محترم جناب گودرزی یکی از این سازمانها که به شدت در برابر مرخصی نه ماه زایمان خانمها مقاومت وقانون مذکور را ندید می گیرد سازمان تامین اجتماعی می باشد با عنایت به جامعه گسترده تحت پوشش این سازمان نمایندگان محترم می بایست پیگیر چدی موضوع از طریق مدیر عامل تامین اجتماعی پیگیری نمایند.
نقل قول کردن
#2 کوکلا 1395-10-28 20:17
مشکل اینجاست که خانم های شاغل پشت سر هم زایمان می کنند یک خانم با هفت سال سابقه تا به حال سه بار زایمان کرده و عملا سه سال در محل کار حضور نداشته و یک سازمان را با مشکل کمبود نیرو می کند در حالی که کلی مرد جوان بیکار داریم این کار باعث اشغال ادارات توسط خانم ها و مشکلات ارباب رجوع و افزایش بی رویه جمعیت می شود که لازم است ساز کار لازم برای آن اندیشیده شود
نقل قول کردن
#3 داریوش بابایی 1395-10-29 00:45
سلام
حضور نماینده محترم آقای گودرزی
دقیقا فرمایشات شما کاملا درست است
یکی از ارگانهای که مرخصی ۹ماهه را رعایت نمیکند بیمارستان تامین اجتماعی ایت
خواهشمندیم پیگیری بکنید
با تشکر
نقل قول کردن
#4 اسدی 1395-10-29 13:19
در لرستان هیچ بیمارستان تخصصی سوانح و سوختگی نیست
خواهشأ مسولان علوم پزشکی به فکر باشند
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

تذكر: نظرات حاوي توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمي‌شوند

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا