یافته، اولین پایگاه خبری دارای مجوز در لرستان

در سفر معاون اول رئیس‌جمهوری به استان لرستان به‌طور مفصل در رابطه با سد بختیاری و معشوره که اجرای آن‌ها متوقف‌شده بحث و بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری لرستان، "هوشنگ بازوند" گفت: توقف پروژه سد بختیاری به سیاست‌های وزارت نیرو برمی‌گردد ازاین‌رو در سفر معاون اول رئیس‌جمهوری به استان لرستان به‌طور مفصل در رابطه با سد بختیاری و معشوره که اجرای آن‌ها متوقف‌شده بحث و بررسی شد.
بنابر این گزارش؛ وی در رابطه با احداث سد معشوره اظهار داشت: برای احداث این سد اختلاف‌نظر در مورد درصد تخصیص آب آن وجود دارد ساخت بلندترین سد بتنی جهان در لرستان متوقف شدکه استان پیشنهاد وزارت نیرو مبنی بر کاهش حجم سد تا حدود 50 میلیون مترمکعب را نپذیرفت و پیشنهاد دیگری در این زمینه از سوی استان مطرح‌شده که به نظر می‌رسد تا هفته آینده نهایی و سد معشوره تعیین تکلیف شود.
استاندار لرستان بابیان اینکه متأسفانه بسیاری از این پروژه‌های سدسازی در استان بنا به دلایلی متوقف‌شده‌اند افزود: در رابطه با سد بختیاری مباحثی پیرامون تخصیص آب خوزستان وجود داشته و توقف این پروژه به سیاست‌های وزارت نیرو برمی‌گردد ازاین‌رو در سفر معاون اول رئیس‌جمهوری به استان لرستان به‌طور مفصل در رابطه با سد بختیاری و معشوره که اجرای آن‌ها متوقف‌شده بحث و بررسی شد.
وی بابیان اینکه در بحث سد بختیاری نیز به‌طور تقریبی همه به اجماع رسیده‌اند که عملیات اجرایی آن را آغاز کنند گفت: پیش از دولت یازدهم سه سد در استان با ظرفیت 17 تا 18 میلیون مترمکعب بهره‌برداری رسید و از سال 92 نیز سدهای اینشان، مروک و حوضیان در دستور کار بوده که با بهره‌برداری از آن‌ها حدود 130 تا 140 میلیون مترمکعب به حجم ذخیره آب در استان افزوده شد.
بازوند با اشاره به اینکه سالانه 12 میلیارد مترمکعب روان آب از استان خارج می‌شود عنوان کرد: درصورتی‌که 15 سد در دست‌ساخت استان به‌ جزء سد بختیاری، به بهره‌برداری برسد تنها حدود 600 میلیون مترمکعب به ظرفیت ذخیره آب استان اضافه می‌شود.
استاندار لرستان تصریح کرد: شرایط توپوگرافی استان لرستان در حوزه دز بسیار زیادی دارد که همین سبب شده آب با سرعت بیشتری از استان خارج شود بنابراین بهترین روش برای استفاده از نزولات جوی در استان احداث سد است که چنانچه اعتبار مطلوبی در این زمینه تخصیص یابد ممکن است در آینده برخی از مشکلات استان حل شود.
وی اظهار داشت: باوجوداینکه پرباران بودن استان لرستان، میانگین زمین‌های زراعی آبی 25 درصد بود که هم‌اکنون با اقدامات انجام‌شده به 27 تا 28 درصد رسیده است.
بازوند بر ضرورت صدور مجوز تخصیص آب وزارت نیرو به استان تأکید کرد و گفت: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای تبدیل حدود هشت هزار هکتار زمین دیم به آبی و اجرای 10 هزار هکتار آبیاری مکانیزه در سال، نیازمند تخصیص آب هستیم.

دیدگاه‌ها  

#1 شهروند خرم اباد 1395-02-28 00:49
سذهای مروک ایوشان و حوضیان در دولت ققبل فاز اجرایی ان شروع و نزدیک 80 درصد پیشرفت داشته فقط در این دولت بیست درصد کار روی این سدها انجام و افتتاح شدن ضمننا سد معشوره نیز در دولت قبل طراحی و تجهیز کارگاه برای شروع کار انجام که متاسفانه در دولت جپید به دلیل نداشتن بودجه واعتراض نمایندگان خوزستان وعدم پیگیری جدی مسولین استان از دستور کار خازچ گردیده.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه

تذكر: نظرات حاوي توهين يا افترا به ديگران، مطابق قوانين مطبوعات منتشر نمي‌شوند

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

بازگشت به بالا