مالک باشگاه خیبر خرم‌آباد با انتقاد از بی‌توجهی مدیران استان در خصوص وضعیت این تیم، از ناامیدی خود طی مسیری که دنبال کرده‌اند خبر داده است.
به گزارش "ورزش سه"، برخلاف دفعات قبلی‌ که حضور بخش خصوصی با مشکلاتی از سوی این سمت همراه بود، انگار این بار قرار است عدم همکاری با مجموعه‌ای که طی سه سال اخیر در تلاش بوده تا خیبر خرم‌آباد را به یکی از قطب‌های فوتبال ایران و حاضر در لیگ برتر تبدیل کند، باعث شود تا آنها با ناامیدی بزرگی مواجه شوند.
مسعود عبدی به عنوان مالک باشگاه خیبر خرم‌آباد طی سال‌های اخیر تلاش زیادی داشته تا این تیم از فراموشی به سمت لیگ برتر گام بردارد. او به خوبی توانسته از زیرساخت‌های اولیه‌ای که در اختیار داشته، بهره ببرد و خیبر را به تیمی باشخصیت در لیگ دسته اول تبدیل کند؛ اما طی هفته‌های اخیر به واسطه بی‌توجهی مدیران استانی آنها مجبور شده‎‌اند دیدارهای خانگی خود را خارج از استان برگزار کنند. مسئله‌ای که برای یکی از مدعیان اصلی صعود می‌تواند یک سد بازدارنده در مسیری که دنبال می‌کنند نیز تلقی شود. اکنون مالک باشگاه خیبر خرم‌آباد گلایه‌های خود را بابت این موضوع به این شکل با خبرنگار ما در میان گذاشته و امیدوار است در روز‌های آتی شرایط متفاوت شود.
 
با صحبت‌های کمالوند موافقم
در بخش اول صحبت‌ها عبدی با تایید صحبت‌های فراز کمالوند، سرمربی تیمش، بابت مشکلاتی که در مسیر میزبانی وجود دارد گفت: ایشان درباره امکانات باشگاه که بحثی ندارند و همیشه لطف دارند و خوشبختانه تا اینجای فصل هم خوب نتیجه‌ گرفته‌ایم. مورد تایید بنده هم هستند و تحت هر شرایطی هم از ایشان حمایت می‌کنم و خوب کار کرده و زحمت کشیده و در مسیر هدف باشگاه تلاش می‌کنند. ایشان طی یک سال اخیر زحمت کشیده تا خیبر اکنون در قامت مدعی باشند. اما اینکه ما زمین مسابقه و حتی زمین تمرین نداشته باشیم خیلی سخت است. ما تا به امروز هر چه کار کردیم در حوزه امکانات رفاهی و خوابگاهی و شرایط زیرساختی که در اختیار ما بوده، است. تا جایی که فضا در اختیار ما قرار دادند تلاش کردیم تا روبنایی مناسب را شکل دهیم. ما طی دو-سه سال اخیر همواره گفته‌ایم که زمین تختی باید بازسازی اصولی صورت گیرد. زیرسازی آن باید کاملا عوض شود. ما در تمام دو سال گذشته گفته‌ایم که یا خودتان زحمتش را بکشید یا اجازه بدهید که ما در قالب یک قرارداد بلندمدت این کار را انجام دهیم. با این حال اکنون به این نتیجه رسیده‌ایم که یا جدیتی برای این قضیه وجود ندارد یا فوتبال کلا اولویت دوستان نیست.
 
اتفاق گهر درود برای خیبر در حال تکرار است
شهری که می‌خواهد تیم فوتبال در سطح لیگ یک یا برتر داشته باشد باید مثل تمام شهرهای دیگر زیرساخت را فراهم کرده و بعد از آن هم سرمایه‌گذار بیاورد. با این حال، با توجه به اینکه بنده بومی این شهر هستم و واقعا قلبا آن را دوست دارم، آمدم پای کار و سه سال است که به گواه خیلی از عزیزان تلاش و زحمت کشیده‌ایم و با مربیان و بازیکنان خوب به دنبال یک اتفاق بزرگ هستیم. اما به نظر می‌رسد که فوتبال هیچ اولویتی برای استان لرستان نیست و جالب این است که باید حساس‌ترین بازی خانگی خودمان را باید به کاشان برویم و مقابل سایپا در این شهر بازی کنیم و از حمایت هوادارانمان محروم بمانیم. چرا باید آواره این شهر و آن شهر شویم؟ جالب این است که کسی احوال ما را هم نمی‌پرسد. بعد که بازی را به خارج از استان می‌بریم هواداران و تماشاگران تیم گلایه دارند و معترض می‌شوند که البته حق دارند. اما واقعیت این است که اگر این اتفاق نیفتد و حمایتی را نبینیم حتی در صورت صعود به لیگ برتر بازی های ما خارج از استان برگزار خواهد شد. اتفاق تلخی که پیش از این برای گهر درود افتاد بار دیگر در حال تکرار است و البته متاسفانه انگار اصلا مهم نیست.
 
مجبورمان می‌کنید در استان دیگری بازی کنیم
اگر شرایط به همین شکل باشد با توجه به تعصبی که به شهر و تیم خودم دارم، خیبر متعلق به خرم آباد هست اما با شرایطی که شکل گرفته قطعا در شهر دیگری کار را دنبال خواهد کرد. استاندارد اولیه یک بازی و فوتبال زمین و امکانات سخت‌افزاری است. همین الان خیلی از تیم‌ها زمین تمرینی متعدد دارند. خیلی از استان‌ها تیم ندارند، اما زمین و استادیوم دارند. اما متاسفانه در لرستان این فضا اصلا فراهم نیست. من واقعا برای ورزش لرستان و خصوصا فوتبال آن نگرانم. اینجا فقط هیات فوتبال و باشگاه خیبر است که به دنبال کار است و پیگیری می‌کند. مهندس ناصر که ما از بخش صنعت آوردیم، مدیرعامل باشگاه است و بسیار فرد پیگیر و توانمندی است، اما ایشان هم خسته شده است. همان‌طور که آقای کمالوند هم خسته شده‌اند. شما مرتبا یک کار را انجام دهید اما به نتیجه نرسید، خسته می‌‌شوید. اینجا باید به افکار عمومی هم پاسخ بدهید و من تا الان به احترام دوستان صحبت نکرده بودم. اما الان باید بگویم که هر چه آقای کمالوند گفته‌اند درست است. اما از ایشان هم خواهش می‌کنم برای اینکه انشاالله به نتیجه لازم در پایان فصل برسیم کمی صبر کنند و امیدوارم یک تغییر نگرشی در مسئولان استانی داشته باشیم. فوتبال راهی ندارد جز اینکه به بخش خصوصی واگذار شود. کما  اینکه الان می‌بینیم تیم‌های بزرگ هم این کار را می‌کنند و هیچ راهی جز این وجود ندارد. اما بخش خصوصی به نظرم مظلوم واقع می‌شود. امیدوارم فوتبال حرفه‌ای داشته باشیم که می‌تواند موجب نشاط اجتماعی در جامعه شود.
 
به عبدی گفتم بگذارد از خیبر بروم
فراز کمالوند از شرایط میزبانی این تیم در استادیوم تختی بسیار گله‌مند است. وی در همین باره به خبرنگار ما گفت: ما الان دچار مشکل بزرگ در خرم‌آباد هستیم و بیشتر از نیم قرن است که از ساخت زمین تختی می‌گذرد و هیچ اتفاق مثبتی در ۵۰ سال نیفتاده و با یک باران زمین تبدیل به باتلاق می‌شود. حساس‌ترین بازی فصلمان با سایپا را مجبور شدیم به کاشان برویم. این هفته هم همین مشکل را داريم. در بازى با تيم آستارا هم در باتلاق بازى كرديم و حتي نیمى از فوتبال خودمان را هم نتوانستيم بازى كنيم. فکر می‌کنم علاقه‌ای برای بالا آمدن تیم وجود ندارد. مدیر کل ورزش استان یعنی آقای آرش قیاسیان را در شش ماه اخير یک مرتبه دیدم، با وجود تماس‌های مکرر و جلساتی که باشگاه با ایشان گذاشت. گفتیم یا استادیوم را به‌طور اساسى و استاندارد درست كنيد و یا آن را به باشگاه واگذار کنید که هیچ‌کدام از این کارها را نکردند و اراده هم براى اين كار  وجود ندارد. من فقط و فقط به خاطر دکتر عبدی مالک باشگاه در خيبر ماندم وگرنه هیج انگيزه‌اى براى كار كردن با اين وضعيت ندارم.
وی ادامه داد: ما نزد استاندار و امام جمعه محترم رفتیم و گفتیم خیبر با این شرایط بالا نمی‌آيد، من با چند تيم مختلف به ليگ برتر صعود كردم و به‌خوبى مي‌دانم براى موفقيت همه استان بايد بسيج شود وگرنه امكان‌پذير نيست. چندين جلسه با مديرعامل و مالك باشگاه جهت تعيين تكليف ورزشگاه با آقايان مسئول داشتند اما هيچ قدمى برداشته نشده و فقط وعده و وعيد داده شده است.
او ادامه داد: در فصل جاری على‌رغم اينكه سقف قراردادها را كاهش داديم، اما به لطف خدا تاكنون آمار بسيار خوبي داشته‌ایم. کمترین گل خورده و تنها يك شكست را داریم. اما به اين موضوع فکر می‌کنم که چرا خیبر به لیگ برتر برود؟ مگر به ما اجازه می‌دهند که در این زمین میزبانی کنیم؟ این زمین مایه خجالت است. ما با شهربابک بازی داشتیم که بسیار شهر کوچکی است، اما دو استادیوم مدرن دارند كه مطابق استانداردهاى روز فوتبال دنيا ساخته شده، ما یک استادیوم داریم که بيش از ده سال است كه به امان خدا رها شده و به آن دست نزده‌اند و یکي هم همین تختی است که وقتی باران می‌آید تبدیل به استخر می‌شود. هرچه هم صحبت می‌کنم، انگار دارم با دیوار حرف می‌زنم.
سرمربی خیبر اضافه کرد: دکتر عبدی طی این سه سال بيش از  ۱۰۰ میلیارد هزینه کرده، ولی با او همکاری نمی‌شود. به نظر من با اين رويه ايشان هم دلسرد مي‌شود و قطعا به‌زودى از تيم‌دارى منصرف خواهد شد، یا اگر بخواهد در فوتبال ادامه دهد، تيم را به شهر دیگری انتقال بدهد. ما از الان براى روز دوشنبه عزا گرفته‌ايم كه چگونه در باتلاق فوتبال بازى كنيم؟ از طرفى هواداران هم از موضوع مطلع نيستند و دوست دارند خيبر در خرم‌آباد بازى كند، اما زمين به هيچ عنوان شرايط برگزارى مسابقه را ندارد. ما  مرکز استان هستیم، اما امكانات ورزشى بك شهر كوچك مثل شهر بابك ده‌برابر ماست؟ چهار بازی اول نیم فصل دوم ما با تیم‌های مدعی بود كه سه بازى را خارج خانه بازى كرديم و به لطف خدا بهترين نتايج را گرفتيم، اما دائم آواره شهرهاى مختلف ايران هستيم. الان يك ماه است كه فقط در حال مسافرت هستيم و همه بچه‌ها از اين وضعيت خسته شدند.
کمالوند در پایان یادآور شد: هر کاری از دستم بر آمده تاكنون انجام داده‌ام و دیگر بيش از اين کشش ندارم. به دکتر عبدی گفتم اجازه بدهد بروم، اما به دليل دوستى بسيار عميقى كه با ايشان دارم، نمي‌توانم خلاف ميل و اراده ايشان تصميم بگيرم. اما واقعا نمي‌دانم چه كار كنم. كمترين خواسته يك تيم اين است كه يك زمين مناسب براى بازى داشته باشد، اما ما از همين حداقل نيز محروم هستيم. با تمام اين مشكلات حتي اگر موفق به صعود شويم، به هيچ عنوان اجازه ميزبانى به ما نخواهند داد.