نماینده مردم خرم‌آباد در دوره نهم مجلس شورای اسلامی با بیان این که شهید مدنی به عنوان رهبری انقلابی در خرم‌آباد بودند، گفت: بعد از ایشان سخنرانی‌های علما به ویژه شهید فخرالدین رحیمی که به عنوان موتور محرک انقلاب در خرم‌آباد بود توانست با جوانان انس و الفت خاصی برقرار کند.
به گزارش یافته، ابراهیم آقامحمدی با بیان این که انقلاب را مردم مسلمان با خیزش و رهبری حضرت امام به منظور استقرار عدالت اسلامی در این مملکت به وجود آوردند، در گفت‌وگو با خبرنگار ایسکانیوز، اظهار داشت: نقش مردم در این انقلاب نقش اساسی بود البته هیچ انقلابی بدون رهبری به ثمر نرسیده است اما واقعیت آن است که انقلاب را امام آغاز کرد.
وی با بیان این که نور مقدس را امام بر این مملکت تاباند، تصریح کرد: مردم مسلمان با خیزشی که در پشت سر یک رهبر دینی الهی به وجود آوردند انقلاب را به پیروزی رساندند، اگر همراه با امام حرکت نمی‌کردند طبیعتاً این انقلاب به ثمر نمی‌رسید.
نماینده مردم خرم‌آباد در دوره نهم مجلس در رابطه با پیام این انقلاب گفت: پیام این انقلاب پیام عدالت، حاکمیت مستضعفین و مبارزه با ظلم و استبداد بود.
آقامحمدی با بیان این که در زمان انقلاب من یک دانش‌آموز بودم، گفت: حضور شهید مدنی یکی از نعمت‌های خدا در خرم‌آباد بود که ایشان در مسجد جامع خرم‌آباد مرکز تجمعات مذهبی شهر در ماه مبارک رمضان سخنرانی می‌کردند و علنا اسم حضرت امام را می‌بردند.
وی با بیان این که پس از شهید مدنی روحانیت پرچم‌دار انقلاب در خرم‌آباد بود، افزود: از شهدای دیگر انقلاب در خرم‌آباد می‌توان به سید فخرالدین رحیمی و برادر بزرگ‌ترشان سید نورالدین رحیمی اشاره کرد که این شهید بزرگوار تقریباً به‌صورت علنی محور جمع‌کردن جوان‌ها در مسجد علوی بودند.
 
نماینده مردم خرم‌آباد در دوره نهم مجلس ادامه داد: سخنرانی‌های شهید رحیمی در رابطه افشاگری مظالم شاه، ترویج ابتذال، بی بندو باری و محرمات توانست جوانانی را تربیت کند که هر کدام از آن‌ها سرمایه‌ای برای انقلاب شدند.
 
شهید فخرالدین رحیمی موتور محرک انقلاب در خرم‌آباد بود
وی با بیان این که شهید مدنی به عنوان رهبری مدنی و انقلابی در خرم‌آباد بودند، گفت: بعد از ایشان سخنرانی‌های علما به‌ویژه شهید فخرالدین رحیمی که به عنوان موتور محرک انقلاب در خرم‌آباد بود که توانستند با جوانان انس و الفت خاصی برقرار کنند.
آقامحمدی ادامه داد: انقلاب در لرستان هم‌زمان با نهضت حضرت امام پابه‌پای سایر مناطق انقلابی با شور و گرمی در جریان بود تا به سال 56 و 57 رسیدیم که در سال 56 جزو اولین شهرهایی بودیم که دستگیری‌ها در آنجا شروع شد و بالاخره به 22 بهمن رسیدیم.
 
حضور عشایر لرستان در پیروزی انقلاب
وی تصریح کرد: مردم خرم‌آباد به‌خصوص عشایری که آنجا دارای علقه و عاطفه عجیبی به حضرت امام بودند حضور سنگینی در انقلاب داشته و هیچ جایی در لرستان ساکت نبود زیرا همه مردم و عشایر با آن صلابت جنگجویی که داشتند هرجایی که لازم بود حضور پیدا و در انقلاب بسیار خوش درخشیدند.
آقامحمدی در مقایسه زندگی‌های قبل از انقلاب تاکنون گفت: در شهرها و به‌خصوص روستاها فقر سوزنده بیداد و مردم در سختی و بی‌توجهی زندگی می‌کردند زیرا واقعیت در زمان قبل از انقلاب آن بود که مردم فقیر بودند.
وی با بیان این که بسیاری از کارها پس از انقلاب صورت گرفته است، تصریح کرد: سطح زندگی مردم هم پس از انقلاب تغییر کرده ولی بحث آن است که نیازهای مردم هم تغییر کرده است.
 
انقلاب شد تا دنیا و آخرت مردم آباد شود
نماینده مردم خرم‌آباد در دوره نهم مجلس شورای اسلامی ادامه داد: انقلاب شد تا دنیا و آخرت مردم آباد شود، انتظار مردم از مسئولین آن است که مسئولین هم پای مردم باشند، کار درست انجام و مملکت را آباد کنند، امانت‌دار امام و خون شهدا باشند، اگر واقعاً مجموعه نظام، همه قوا و دستگاه‌ها درست‌کار کنند این مشکلاتی که مردم‌دارند رفع خواهد شد. 
وی گفت: هنگامی‌که مردم می‌بینند که آن زندگی که شایسته‌شان است را ندارند از این وضعیت مملکت گلایه‌مند می‌شوند.

شایان ذکر است 907 شهید دانش‌آموز در استان لرستان و 6 دانش‌آموز فجر آفرین در ایام پیروزی انقلاب در سال 57 بوده‌اند که دانش آموزان در دوران انقلاب و 8 سال جنگ تحمیلی همواره حضوری اثربخش در عرصه انقلاب داشته‌اند و نام دانش آموزان در صحیفه انقلاب به زیبایی ترسیم شده است.




                                                                     تصویر: شهید رحیمی پس از انقلاب در محضر حضرت امام خمینی (ره)